• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam şimdi ben ?

aynurcanonat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
67
14
3
32
Bilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun

O kadında evlendi ama geçenlerde gördüm benim profilime baktgını dayanamadım yazdım kabul etti evet bakıyorum cocugunun fotosunu öerak edıyorum dedi ne pişkinlik ayrıldık kına yak dedim benhep mutlu olmanızı istedim dedi kocasına söyleyeceğimden korktu heralde o şimdi mutlu ama hala aklı bizim yıktığı evliliğimizde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo o kadında kocamda belalarını bulmadan rahatlayamıcaö kaç kere girip profillerine bakıyorum sigortamda yok profesyonel destek alayım napıcam ben

Başkasıyla nişanlıyken sizi arayan sizinle evliyken de onu arar şaşırmadım. Hatanız büyük ama artık bunları düşünmenin bir anlamı yok evladınız var şükredin ki aileniz yanınızda.

Bebeğinize odaklanın. Sıkıntılı günler elbet geçer okula devam edecekseniz araştırın bulunduğunuz şehre kaydınızı alabilirsiniz belki.

Pardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti

Ben değişir herşey güzel olur umuduyla yanlıs bi evlilik yaptığımın farkındayım çok şükür ki evlendiğim halde ders takmadan okulumu bitirdim sadece staj yapamadım onuda kısmatse bu şubatta kayıt yenileyip burada halledicem

Alkolik bir adam...Biriniz bir yerden ,diğerinizde bir yerden çekiştirip durmuşsunuz...
Bermuda üçgeni gibi , baştan sona kadar hatalar ile dolu ...
Bundan sonra hata yapmamak için düşünerek hareket edinnn..
Bebeğinizle mutlu zamanlar diliyorum.(erkek bebeğiniz ile )...
Sevgilerimle....

Alkolik bir adam...Biriniz bir yerden ,diğerinizde bir yerden çekiştirip durmuşsunuz...
Sevgilerimle....

Sevgilerimle....

Pardon da ilk once onun evliligine tas koyan siz olmussubuz bu bir

Olan olmus biten bitmis cok sukur ayrilmissiniz ve aileniz arkanizda destekciniz. Psikolojik destek almanizi tavsiye ediyorum ve esiniz veya ailesi sizden cocugunuzu alamaz

O kadında evlendi ama geçenlerde gördüm benim profilime baktgını dayanamadım yazdım kabul etti evet bakıyorum cocugunun fotosunu öerak edıyorum dedi ne pişkinlik ayrıldık kına yak dedim benhep mutlu olmanızı istedim dedi kocasına söyleyeceğimden korktu heralde o şimdi mutlu ama hala aklı bizim yıktığı evliliğimizde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo o kadında kocamda belalarını bulmadan rahatlayamıcaö kaç kere girip profillerine bakıyorum sigortamda yok profesyonel destek alayım napıcam ben

'Kaçarak evlendim"den sonrasini okumadim.
Neden hayatinizla kumar oynuyosunuz.
Adamin bekarken yemedğini halt kalmamiş elle tutulur bi yani yok ama evlenmissin bi de cocuk yapmissin yazik degil mi o cocuga.
Okulun ne durumda kaldi bitirdin mi bilmiyorum ama gir bi ise calis cocugunla mutlu mesut yasa.
O oyle bi adama maruz kalmasin bari.

Pardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti
Hayir agir bir cevap degildi adam nisanliyken seninle gorusuyormus belli ki senin yuzunden ayrilmis, seninle evlenince de ona bakacak ne bekliyordun?

Back
X