• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapicam simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alyaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
15
En iyi cevaplar
1
4
86
38
Merhaba direk konuya giricem Hiç görmediğim yabancı da olmayan birinden çıkma teklifi geldi kendisi daha önce evlenmiş boşanmış bir çocuğu var haliyle kabul etmedim aradan iki gün geçti yengesi aradi bizimkileri tekrar düşünsün diye olmaz dedim ama çevremdekiler benim onu görmeden niye bukadar ön yargılı oldumu söylediler üstüme gelindi bu konuda bende tamam bir görüşelim ozaman karar veririm dedim çokta sevinmisler biraz araştırdım fotoğrafını gördüm ve beğenmedim ailesi yabancida değil şimdi görmek istemiyorum bunu onları kırmadan nasıl anlatıcam bilmiyorum görmeden bu kararı almak doğrumu bilmiyorum ama bildiğim tek şey bunu gerçekten istemediğim bana yardımcı olursanız sevinirim

görmeden niye tamam dediniz ben de onu anlamadım. şimdi onlara tamam dediğiniz haberi gittiyse "tipini beğenmedim" demek hoş olmaz sanırım. çocuğu falan bahane edebilirsiniz belki bilemedim.

istemiyorsan boşuna kimseyi kırmayım diye görüşme.. bir iki tepki verirler unutur giderler sonra

Merhaba direk konuya giricem Hiç görmediğim yabancı da olmayan birinden çıkma teklifi geldi kendisi daha önce evlenmiş boşanmış bir çocuğu var haliyle kabul etmedim aradan iki gün geçti yengesi aradi bizimkileri tekrar düşünsün diye olmaz dedim ama çevremdekiler benim onu görmeden niye bukadar ön yargılı oldumu söylediler üstüme gelindi bu konuda bende tamam bir görüşelim ozaman karar veririm dedim çokta sevinmisler biraz araştırdım fotoğrafını gördüm ve beğenmedim ailesi yabancida değil şimdi görmek istemiyorum bunu onları kırmadan nasıl anlatıcam bilmiyorum görmeden bu kararı almak doğrumu bilmiyorum ama bildiğim tek şey bunu gerçekten istemediğim bana yardımcı olursanız sevinirim

Evlenmeyi düşünmüyorum diyin karşımda ki insana haksızlık etmek istemiyorum diyin...Bu konuda ise kesinlikle kararlıyım diyin.

Çocuğu öne sürüp, uygun olmadığınızdan falan bahset, zorla değil ya?

görmeden karar verilecek noktalardan
biri Boşanmış olması
İki çocuğu olması
Daha evlenmemiş olman
Ön yargı ise bu bende onyargiliyim

Evlenmiş boşanmış, çocuğu var olmaz zaten bu iş vs deyin bitsin gitsin. Ayıp olmasın diye istemediginiz kişiyle görüşecek degilsiniz ya.

Çocuk annede kalıyormuş felan bu görüşme hemen çıkıcak anlamina gelmesede görüşüp hayır diyecegime görüşmeden reddetmek daha iyi öyle degilmi

görmeden niye tamam dediniz ben de onu anlamadım. şimdi onlara tamam dediğiniz haberi gittiyse "tipini beğenmedim" demek hoş olmaz sanırım. çocuğu falan bahane edebilirsiniz belki bilemedim.
Çıkma teklifini kabul etmedim tanışma k için evet dedim malum daha gormedim

Çıkma teklifini kabul etmedim tanışma k için evet dedim malum daha gormedim

fotoğrafı diyorum bakıp beğenmemişsiniz ya hani,keşke önceden baksaydınız. yerinizde olsam ben hiç gitmeden bir bahane bulurdum

Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Kimsenin de sizi boyle zorlamaya haddi olmamali. Iyi bisey olsa cok israr etmezler zaten.

Ya su siralar baska seylerle kafam dolu, hic ugrasamam bu islerle diyin cikin bence.

Hiç mi evlilik programı izlemedin. Çok iyi bir beyefendiye benziyor ama elektrik alamadım de

Görüşme isteğini kabul etmiş olabilirsiniz.
Ama bu demek değildi kesin olacak.
Görüşün, beğenmezseniz yıldızım almadı deyin.
Çok ısrar ettikleri zaman ben öyle yapıyorum.

Görüşme isteğini kabul etmiş olabilirsiniz.
Ama bu demek değildi kesin olacak.
Görüşün, beğenmezseniz yıldızım almadı deyin.
Çok ısrar ettikleri zaman ben öyle yapıyorum.

Görüşmekten vazgeçtim diceksin bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X