Ne yapıcam:(

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar birlikte zaman geçirmek zorunda olduğum kurs arkadaşımın ağzı çok kötü kokuyo. Çok iyi biri çok seviyorum ama dayanamıyorum. Zaten kokulara çok duyarlıyım, başım dönüyor kendimden geçiyorum. İlk tanıştığımız zamanlar birşey yemeden gelmiştir ondandır diye düşünüyodum ama kızın ağzı yemekten hemen sonra bile kokuyor. Su bardağını içip bırakıyor o bardak bile kokuyor. 4 saat akşamları birlikte zaman geçiriyoruz, çok eğlenceli sevdiğim bir arkadaşım ama tanıştığımız günden beri ağzı kokuyor. Çevrenizde böyle tanıdığı olupta uyaran var mı? Şimdi ne diyebilirim ki ben bu kıza. Biri bana dese yerin dibine girerdim ve çok üzülürdüm. Ne yapıcam hiç bilmiyorum:(

Yani nasil soylenir bilmiyorum ben soyleyemem kimseye ama kirilir tabii.benim cevremde de var boyle bi kac kisi dayanilmaz oluyor karsilikli sohbet etmek. aileden birilerinin uyarmasi gerekir diye dusunuyorum.

Ben söylerim çekinmem yakınımsa.

Ağzın kokuyor ya da ter kokuyorsun gibi çünkü en çok bunların kokusu midemi bulandiriyor kucuklugumden beri. :bicak:

Sizde nazikçe beni yanlış anlama ile soze başlayarak söyleyebilesiniz :)

Bence söyleyin.
Direk dalin konuya...
Ben böyle konularda yalana başvuruyorum... söylüyorum ve peşine : ayyy bendede ayni sorun vardi... dış doktoru zor çözdü sorunu... hemen kartıni verim sende git filan.

Ayni dertden çekmiş bir insan olarak sempatik bulunma ihtimaliniz yükselir:)

Yani arada bi olan bir şey olsa naneli şeker sakız va uzatın beraber yiyin çiğneyin geçer derdim ben öyle yapıyorum ama sürekli olan bir şeyse hastalığı olabilir kibarca konuşun bence

acaba kendisi fark etmiyor mu? eger etmiyorsa ve kimse bir sey soylemediyse bu sansli kisi siz olmalisiniz gayt kibar ve iyi niyetle soylenmeli bence.

Yaninda naneli şeker bulundur. Ne zaman gelse at bi tane agzina bide ona veriver bi tane. Belki aliskanlik olur onda da. :KK49:

Burda ne kokuyo ya ağız kokusu gibi kötü bi koku var ağzım mı kokuyo acaba hiç de sevmem agiz kokusu midem bulandı vb diyip ağzınızı falan kapatin. Bi kerede anlamazsa bikac kere tekrarlarsınız. Canım ağzın kokuyo ya demekten iyi Ardından da diş hekimi muhabbetine bağlarsınız işte yeğenimin ya küçücük çocuk düşünsene agiz kokusu vardı dayanılır bısey değil ya meğer çürükten oluyomuş doktora gidince düzeldi vb. vb Biri bana bunları dese sence benimki kokuyo mu derim yani, demesem de düşünürüm . Belki kendisi de farkındadır lafı açılınca bende gidicem doktora da gidemedim daha gibi bısey söyleyebilir.

Arkadaş için çiğ tavuk yenir ama ağız kokusu çekilmez gerçekten, iğrenç. :duduk:

Back
X