Evet ben cdyim diyor. Ama annesi izin vermezse gizlice giyecek bu da iyi degil. Teyzem gizli giymesindense gozumun onunde giymesi daha iyi diyor. Ne yapacagini sasirdi.Bu farklı bi deneyim adı da cross dresser ya da cd olarak kısaltılıyo travestiliğin bi alt safhası ya da bazen başlangıcı gibi düşün. Kimse evladının ya da bi yakının böylesine farklı olmasını istemez ama dünyanın da sonu değil. Doğru yol izlenmiş psikoloğa gidilmiş vs aynı şekilde devam edilmeli ve naçizane tavsiyemdir bir süre sonra annesinin yanında değişmek de yeterli olmayacaktır annesi izin vermesin ben böyle bir durumu kaldıramıyorum ya da mutlu olmuyorum seni öyle gördüğümde desin ki çok çok rahat edemesin kuzenin. Kelimelerimi seçerek yazdım umarım kırıcı olmamışımdır.
canım benım kuzenımde varda bu sorun ayaklarını traş ediyordu vucudumda kıl sevimoyurm falan diyordu hatta meme başları bile çıkmıştı , hemen apar topar ankaraya götürdüler hormon ilaçları tedavi şimdi inanılmaz yakışıklı bir erkek oldu ,
hemen dr götürün
Endokrin bölümüne gidilmesi lazım.
Dedim ya aslında bu bi hastalık değil bi tercih ama nedense biz sevdiklerimizin bizden farklı olmasını istemiyoruz. Bir kaç cd arkadaşım oldu bu eşcinsel olduğu anlamına gelmiyo ama olmadığı anlamına da gelmiyo iyice araştırıp öyle yaklaşın. Teyzen de gözünün önünde giysin de başkaları da görecek ve insanlarımız ne yazık ki böyle konularda çok çok acımasız o nedenle mümkün olduğunca yanında giymesine izin vermesin. İnan şunu da tüm samimiyetimle söylüyorum bu durum dünyanın sonu değil yakınlarımızın farklılıklarını kabul görmemiz lazım, teyzene söyle üzülmesin sadece iyice araştırıp doğru yaklaşım sergilesin.Evet ben cdyim diyor. Ama annesi izin vermezse gizlice giyecek bu da iyi degil. Teyzem gizli giymesindense gozumun onunde giymesi daha iyi diyor. Ne yapacagini sasirdi.
iki gün sonra evden kaçarsa daha kötü ya bence teyzeniz sessiz kalsın yapma yada yap demesinEvet ben cdyim diyor. Ama annesi izin vermezse gizlice giyecek bu da iyi degil. Teyzem gizli giymesindense gozumun onunde giymesi daha iyi diyor. Ne yapacagini sasirdi.
Endokrinolojiye gitmisler hormonlari normal cikmis.
Kuzenim ben aseksuelim diyor. Kizlara da erkeklere de ilgisi yokmus.Dedim ya aslında bu bi hastalık değil bi tercih ama nedense biz sevdiklerimizin bizden farklı olmasını istemiyoruz. Bir kaç cd arkadaşım oldu bu eşcinsel olduğu anlamına gelmiyo ama olmadığı anlamına da gelmiyo iyice araştırıp öyle yaklaşın. Teyzen de gözünün önünde giysin de başkaları da görecek ve insanlarımız ne yazık ki böyle konularda çok çok acımasız o nedenle mümkün olduğunca yanında giymesine izin vermesin. İnan şunu da tüm samimiyetimle söylüyorum bu durum dünyanın sonu değil yakınlarımızın farklılıklarını kabul görmemiz lazım, teyzene söyle üzülmesin sadece iyice araştırıp doğru yaklaşım sergilesin.
Olabilir aseksüel olması heteroseksüel ama pislik bi tecavüzcü olmasından çok çok iyidir mesela.Kuzenim ben aseksuelim diyor. Kizlara da erkeklere de ilgisi yokmus.
Haklisiniz. Herkes cinsel iliskiye girmeli diye bi kural yok. Fakat ileride nasil olacak o supheler uyandiriyor. Yani sadece evde degil disarda da giyecek. O zaman annesi zor durumda kalacak. Belki ameliyatla kiz olmasi daha iyi olurdu bu acidanOlabilir aseksüel olması heteroseksüel ama pislik bi tecavüzcü olmasından çok çok iyidir mesela.
Önce bir uzmandan yardım alınır sonra da çocuğa destek olunur. Yapılabilecek başka bir şey yok.Merhabalar. Siteyi takip ediyodum fakat yeni uye oldum. Teyzem oglunu kiz kiyafetleri icinde yakalamis. Bi kiz kardesi var sadece. Babasi vefat etti. Teyzem sert tepki vermemis guzelce konusmus. O da kucuklukten beri kendisini kiz olarak hissettigini soylemis. Psikologa getirmis teyzem. Psikologa da ayni seyi soylemis. Simdi psikiyatriye gidecekler galiba.
Teyzem nasil davranacagini sasirmis durumda. Kuzenim ise annesinin durumu ogrenmesine memnun durumda anladigim kadariyla. Evde etek,elbise giymesine izin vermesini istiyor annesinden.
Bu arada kuzenim 17 yasinda. Cinsiyet degistirip kiz olmak istemiyormus. Sadece rahatca istedigini giyebilmek istiyormus. Ne yapilabilir bu durumda?
Dışarıda giydiği zaman boyut değişiyo travesti oluyo, cinsiyet değiştirdiğinde transeksüel oluyo ama aseksüel biri travesti olur mu bilmiyorum açıkçası ama transeksüel olmayacağı aşikar. Travesti olursa durum biraz acılaşır malum her yer homofobik kaynıyo ki benim kocam gördüğü yerde kaçanlardan sanki ısıracak. Cinsiyet öyle karmaşık bi konu ki mesela kadın bedeninde doğup cinsiyet değiştirme ameliyatı olup, erkeklerden hoşlanıp hatta üstüne bi de hamile kalan bi kadını görmüştüm ilgiyle okumuştum hikayesini. O kadar geniş ki panseksüeli var, biseksüeli var var var. Yine aynı şeyi söylücem bütün bu kavrramları iyice araştırıp önce kendi içinizde sindirmelisiniz ve doğru yaklaşımı sergilemelisiniz yani siz bilmiyorsanız bu kavramları ben ne kadar anlatırsam anlatayım bi şeyleri muhakkak yanlış yaparsınız. İnternette o kadar çok bilgi var ki araştır. Sorun olursa da çekinme istersen özelden de yazabilirsin bildiğim kadarıyla yanıtlarım.Haklisiniz. Herkes cinsel iliskiye girmeli diye bi kural yok. Fakat ileride nasil olacak o supheler uyandiriyor. Yani sadece evde degil disarda da giyecek. O zaman annesi zor durumda kalacak. Belki ameliyatla kiz olmasi daha iyi olurdu bu acidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?