bacaklarındakini bilmiyorum ama,göğüslerindeki süt damarlarıdır canım,benim şuandada belirgin ama ben dekolte giymediğim için rahatsızlık duymuyorum
annelık böle birşey iste fedakarlık herseyınle.. benımde var göğüslerimde ve cok mutlu oluyorum onları gördukce demekkı süt damarlarım buyuyor evladımın yıyecegı rızık ordaa
ilk defa anne oluyorum sadece vücudumdaki hasarı en aza indirmeye çalışıyorum kötü bir niyetim yok ki hepiniz çatlak kremi kullanmışsınızdır sanki çok kötü birşey sormuşum gibi cevap vermişsiniz bende mutlu oluyorum hemde deliler gibi ailem bebeğimi kabul etmiyor biliyor musunuz? aile bağı diye birşey kalmadı !! ben sadece burada birşeyleri konuşup küçükte olsa benim için problem ona çözüm bulmaya çalışıyorum sadece bu.. anneliğin ne olduğunu biliyorum emin olun ilk de olsa biliyorum
cnım tepkileri emin ol çatlakların felan değl dekoltendir...:)))
catlaklara pek cözüm yok olduktan sonra ama damarlanmalr gecer merak etme. vucut bi sene isince baya kendini toparlar kendini salmazsan tabi, bacaklarindaki varis mi acaba ? varis corabi giyebilirsin.
catlakar icin bol bol su ic , bana doktor günde 4 litre su icmemi söylemisti, bende ictim zaten cünkü yaz hamilesiydim, sonra kasinan yerleri kasimamaya dikat et birde 12 kilonun üstüne cikmamaya. en ideal kilo 12 imis fazlasi sanada bebegede zararli .
bana mı yazdın onu anlamadım ...
tahmın ettim o yuzden emin olmak için yazdım o mesajı.problem diil..
gebelikten olsa gerek.. aslında ben de bu aralar baya gerginim. 10 gün sonra bi tüp bebek işlemimiz var onun sıkıntsı üstümde umarım problemsiz atlatırım....emin olun gebe olsam bile dekoltemi açarım ...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?