ne yapılabilir?

osibuleb

evlimutluçocuklu
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.513
4
158
kızlar iki gündür farkettim ki göğüslerimde de bacaklarımda başlayan damarlanmalar oluşmaya başladı.ne yapabilirim? geçer mi?doğumdan sonrada kalacak mı?hafif dekolte dahi giyemeyecek gibi oldu? bunun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

bacaklarındakini bilmiyorum ama,göğüslerindeki süt damarlarıdır canım,benim şuandada belirgin ama ben dekolte giymediğim için rahatsızlık duymuyorum

bacaklarındakini bilmiyorum ama,göğüslerindeki süt damarlarıdır canım,benim şuandada belirgin ama ben dekolte giymediğim için rahatsızlık duymuyorum

yani yapılabilecek birşey yok mu?:) seende beyaz tenlisin sanırım bizlerde olan birşeymiş ancak.. çözümü de var olsun istiyordum ben

annelık böle birşey iste fedakarlık herseyınle.. benımde var göğüslerimde ve cok mutlu oluyorum onları gördukce demekkı süt damarlarım buyuyor evladımın yıyecegı rızık ordaa

annelık böle birşey iste fedakarlık herseyınle.. benımde var göğüslerimde ve cok mutlu oluyorum onları gördukce demekkı süt damarlarım buyuyor evladımın yıyecegı rızık ordaa

ilk defa anne oluyorum sadece vücudumdaki hasarı en aza indirmeye çalışıyorum kötü bir niyetim yok ki hepiniz çatlak kremi kullanmışsınızdır sanki çok kötü birşey sormuşum gibi cevap vermişsiniz bende mutlu oluyorum hemde deliler gibi ailem bebeğimi kabul etmiyor biliyor musunuz? aile bağı diye birşey kalmadı !! ben sadece burada birşeyleri konuşup küçükte olsa benim için problem ona çözüm bulmaya çalışıyorum sadece bu.. anneliğin ne olduğunu biliyorum emin olun ilk de olsa biliyorum

cnım tepkileri emin ol çatlakların felan değl dekoltendir...:)))

catlaklara pek cözüm yok olduktan sonra ama damarlanmalr gecer merak etme. vucut bi sene isince baya kendini toparlar kendini salmazsan tabi, bacaklarindaki varis mi acaba ? varis corabi giyebilirsin.
catlakar icin bol bol su ic , bana doktor günde 4 litre su icmemi söylemisti, bende ictim zaten cünkü yaz hamilesiydim, sonra kasinan yerleri kasimamaya dikat et birde 12 kilonun üstüne cikmamaya. en ideal kilo 12 imis fazlasi sanada bebegede zararli .

cnım tepkileri emin ol çatlakların felan değl dekoltendir...:)))

12sinde eşimin kuzeninn düğünü var çok önceden kıyafet aldım hanımefendi dolayısıyla sadece yardım istemiştim bu ne bağnazlık ? niye böyle bir mesajı yazdınız ki? nerden biliyorsunuz acaba kadınlar içinde bir düğün olmayacağını:):):):)

çok teşekkür ederim cevabınız için ..bacaklarımda sadece yukarlarda var ancak damarlanma çatlak için krem kullanıyorum

Son düzenleme:
bana mı yazdın onu anlamadım ...

ay kusura bakmayın ya sinirle yanlış okumuşum dediğinizi ne olur hassasiyetime verin off ben de benim tepkilerime emin olmamı söylediniz sandım inanın kaba biri değilim off çok üzüldüm ya haklısınız dekolte yazdım diye eleştirildim ama giyiyorum yani :)allah izin verdikçe de giyerim:):) valla kendimi affetmeyeceğim sizden bir mesaj bekliyorum tekrar affedersiniz sinirle yanlış okumuşum şimdi tekrar okudum da özür dileriimmmmmmmmm

gebelikten olsa gerek.. aslında ben de bu aralar baya gerginim. 10 gün sonra bi tüp bebek işlemimiz var onun sıkıntsı üstümde umarım problemsiz atlatırım....emin olun gebe olsam bile dekoltemi açarım ...:))))

gebelikten olsa gerek.. aslında ben de bu aralar baya gerginim. 10 gün sonra bi tüp bebek işlemimiz var onun sıkıntsı üstümde umarım problemsiz atlatırım....emin olun gebe olsam bile dekoltemi açarım ...:))))

gebelikte edilen dua kabul edilir derler dua ederim ki ben size:):) allah yardımcınız olsun ... inşallah gebe haberlerinizi de alırım ..bende işte açıyorum:) teyzesi şampiyonda dua edecekmiş size annemi anladınız siz çünkü diyor.. inşallah problemsiz geçer

teşekkür ederim çok ihtiyacım varmış bu duaya...:))))emin olun aşama aşama aktaracam size belki hamileliğe beraber devam ederiz

inşallah allah yardım eder size çok memnun olurum haberdar ederseniz neredeyse yanlış anladım diye mutlu olacağım:):) bende hep size dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…