ben de yurtta kalır iken sizin yemeklerinizden tatmıştım çok lezzetli olyor:) sivası çok beğendim eşimin memleketi ancak ben izmirliyim izmirin tadı başka herkesin memleketi kendine güzel derler ya:) nilmumu tanıştığımıza memnun oldum hep konuşmak isterim
ancak eşim geldi dışarı çıkacağız kaç gündür evin içindeyim de kendinize iyi bakın allah yardımcımız olsun hepimizin de
ilk defa anne oluyorum sadece vücudumdaki hasarı en aza indirmeye çalışıyorum kötü bir niyetim yok ki hepiniz çatlak kremi kullanmışsınızdır sanki çok kötü birşey sormuşum gibi cevap vermişsiniz bende mutlu oluyorum hemde deliler gibi ailem bebeğimi kabul etmiyor biliyor musunuz? aile bağı diye birşey kalmadı !! ben sadece burada birşeyleri konuşup küçükte olsa benim için problem ona çözüm bulmaya çalışıyorum sadece bu.. anneliğin ne olduğunu biliyorum emin olun ilk de olsa biliyorum
egerkı mesajımda cnm yazsaydım yada bı gulucuk koysaydım böle dusunmeyecektın aslında ben cok sakince yazdım cevabımı sizi eleştırmekde değildi niyetım ama tabı ben herkes gibi bir anda canım cicime giremıyorum her zaman ondan dolayı olsa gerek. dekolte giyin giymeyın benım ıcın sorun değil cunku benım cevremde bı suru arkadasım var ıstedıgı gibi giyinen bende istedıgım gibi giyinen biriyim.. uslubum ters gelebılır ama ben kımseyı kırmak amaclı yazmadım...
egerkı mesajımda cnm yazsaydım yada bı gulucuk koysaydım böle dusunmeyecektın aslında ben cok sakince yazdım cevabımı sizi eleştırmekde değildi niyetım ama tabı ben herkes gibi bir anda canım cicime giremıyorum her zaman ondan dolayı olsa gerek. dekolte giyin giymeyın benım ıcın sorun değil cunku benım cevremde bı suru arkadasım var ıstedıgı gibi giyinen bende istedıgım gibi giyinen biriyim.. uslubum ters gelebılır ama ben kımseyı kırmak amaclı yazmadım...
neyse hülya hanım sizin yazılarınızı daha önceden de okumuştum ancak sakin kafayla düşününce hatırladım sizi.. sizde zor günler geçiriyorsunuz allah sabırlar versin allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla... eşinizin başına gelen durumun bir benzerini de biz yaşadık 3 ay önce bizim eve tamir için gelen görevli düşüp vefaat etti 19 yaşında bir gençti şimdi davalarla uğraşıyoruz hatta bu cuma eşim ifade verdi daha neler neler allah hepimizin yardımcısı olsun...ikimizde hamileyiz birbirimizi anlarız bnde sizi kırmak için yazmadım..allah yardımcımız olsun
öyle olmadı benim ancak bnim damarlanmalar yeni 3-4 günlük maşallah siz 21 haftalıksınız benim daha 12 ondan benim öyle olmadı daha sanırım.. yalnız şöyle birşey de var hamile kaldıktan sonra artık kalıbı c olan çamaşırlardan dahi taşıyor normalde b çok iyi geliyordu.. büyümesiyle de alakası var mı acaba diyorum eğer öyleyse hiç geçmez herhalde birde ayşe hanım şöyle bir öneride bulundu
catlaklara pek cözüm yok olduktan sonra ama damarlanmalr gecer merak etme. vucut bi sene isince baya kendini toparlar kendini salmazsan tabi, bacaklarindaki varis mi acaba ? varis corabi giyebilirsin.
catlakar icin bol bol su ic , bana doktor günde 4 litre su icmemi söylemisti, bende ictim zaten cünkü yaz hamilesiydim, sonra kasinan yerleri kasimamaya dikat et birde 12 kilonun üstüne cikmamaya. en ideal kilo 12 imis fazlasi sanada bebegede zararli .
kızlaaar sakin olun. herhalde ilk bebekleriniz. benim ilk bebeğimde üst bacaklarda felaket kırmızı renkli çatlamalar olmuştu. hep öyle kalıcam sandım. ama sonra hepsi geçti. renkleri aynı tenimin renginde. ama izleri hafifte olsa duruyor. allah yardımcımız olsun.selamlar..
kızlaaar sakin olun. herhalde ilk bebekleriniz. benim ilk bebeğimde üst bacaklarda felaket kırmızı renkli çatlamalar olmuştu. hep öyle kalıcam sandım. ama sonra hepsi geçti. renkleri aynı tenimin renginde. ama izleri hafifte olsa duruyor. allah yardımcımız olsun.selamlar..
canım ben beyaz tenli değilim ama damarlar yinede belli,damarlanmalar geçer onları dert etme,çatlaklar içinde güzel kremler var düzenli kullanırsak geçicektir.Konuyla pek alakası yok ama içini rahatlatmak istiyorum,bacaklarımda selülit vardı,5 6 ay boyunca düzenli olarak bir krem kullandım hiçbişey kalmadı.Birde unutmadan badem yağı kullanmanı tavsiye ederim
canım ben beyaz tenli değilim ama damarlar yinede belli,damarlanmalar geçer onları dert etme,çatlaklar içinde güzel kremler var düzenli kullanırsak geçicektir.Konuyla pek alakası yok ama içini rahatlatmak istiyorum,bacaklarımda selülit vardı,5 6 ay boyunca düzenli olarak bir krem kullandım hiçbişey kalmadı.Birde unutmadan badem yağı kullanmanı tavsiye ederim
teşekkür ederim gerçekten rahatladım cevabınızla badem yağını kakao yağıyla birleştireyim mi sizce? bitkisel bir krem kullanmaya başladım ama artık yağa geçmeliyim sanırım kaşınmaya başladım karnım hafif hafif çıktı biliyor musunuz o kadar tatlı ki sanırım çok yiyorum..
bende beyaz tenli değilim bacaklarımda pek yok ama göğüslerimi görseniz damar fışkırıyo resmen bende takıyodum ama alıştım bu tarz şeylere katlanıcaz artık napalım mecburen damarlar neyse de çatlak olmasa .....:)