Bende öyle düşünüyorum doğrusunu söylemem gerekirse. Üstüme düşen buydu gibi geliyor. Ama duygusuz ve vurdumduymazca olmaktan korkuyorum açıkçası.Ben üstüne düşmem.
gerekeni,gerektiği kadar yapmışsınız.fazlasına gerek yok.isterseniz cenazeye de gidin, annesine babasına başsağlığı dileyin, kafidir.
ben olsam kısasa kısas yapardım
Ben de bu tarz şeyler yaşadım fazlasını da.. ve nedense hep insanlık büyüklük bende kaldı. Bizim arkadaşlıgımızda sizinkidi gibiydı yanı cocukluktan. Ama bu böyle olmaz. Kangiren olmuştu bizimkisi bende kestim ! okuduklarıma göre sizinkide öyle bence asla ve asla görüşmeyin yeni no nuzu vermeyin. Bence. Ben selami bile kestim. Misss
Ah ne iyi geldin biliyor musun, hakikaten teşekkür ederim! Evet, evliyim. Dediklerine gerçekten katılıyorum... :)Arkadaslik. Aslinda sana durumu soyle aciklicam, bizler bu dunyada tek yaratildik, esimiz benzerimiz yok, Allah once erkegi sonrada erkegin kaburga kemiginden kadini yatatti. Ve bizleri birbirimizi tamamlamamiz icin bir araya getirdi. Yani sunu dicem, 20senen gecebilir, 30-40senede gecebilir, onemli olan bu degil, senin icin onemli olan senin ailendir en basta , evliysen eşin , varsa cocugundur. Yani senin iyi gununde kotu gununde ailene ihtiyacin var. Bence o kadar sey den sonra bitir arkadasligini, esine ve yuvana bagli kal her zaman. Herkes kendi hayatini yasiyor bu bi gercek, kendini uzme sakin. Zaten kafanda kopmus o ipler. Eskisi gibi olmaz. Bu senin evliliginede yasimaya basla zamanla. Bende evliyim, ve arkadas cevremi sifirladim. Cunku ben biliyorum ki benim icin arkadasta dostta esimdir. Kimseye gevenemezsin bu hayatta. İcini rahat tut :)
Aynen öyle... Birebir. İyisini yapmışım ben evet :)bir arkadasım vardı bebeklik olmasada cocukluktan beri. dosttuk kardestik güya işk önce beni baskalarından kıskanıyordu arkadaslık yapmamı sonra beni kıskanmaya basladı. yaptıklarımı evlilik mutluluk . yıllardır kenarda duran arada merkeze gelen sorundu kafamda . kazık yiye yiye bir olmustum kac defa cıkartıcam dedim en son cıkarttım oh dedim oh dünya varmıs.
Bazen unutuyoruz yasama amacimizi, oyalaniyoruz , hatirlamak lazim. Yoksa gercekten cikamayiz isin icinden :/Ah ne iyi geldin biliyor musun, hakikaten teşekkür ederim! Evet, evliyim. Dediklerine gerçekten katılıyorum... :)
Ağzına sağlık!!! :)))Gerek yok senin annen vefat ettiğinde yanında mıydı da arayınca özledim bir şeyler diyor
Bir şekilde barışıp evimde ağırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?