NE YAPILIR BİLEMEDİM

Clar-

Oğlak Kadını
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
502
1.052
28
Mesele, bebekliğimizden beri ailelerimizin dostluğundan doğan bebeklik döneminden gelen ve büyüdükçe oluşan arkadaşlık. Kısacası yediği içtiği ayrı gitmeyen iki insandık. Fakat benim ilişkimin olması ve sonrasında evlenmemden kaynaklı kendisi ''erkekler aynıdır'' mantığıyla sürekli bir kötüleme, olumsuz yorum yapma modunda olduğundan ötürü biraz tartışmalar yaşadık. Bunu üstelik sadece bana değil, herkese söylüyor. Evlenenleri sevmiyor açıkçası. Benim kız arkadaşlarımdan bile nefret ediyordu. Benim annemin yoğunbakım kapısında beklerken kendisnin yeni tanıştığı insanlarla buluşmaya gitmesi, annemin 10 ay evvel vefatında beni hiç aramaması sadece cenzeye gelmesi sonrasında kaybolmasından ötürü çektim elimi ayağımı çünkü bozuldum. Bir şekilde barışıp evimde ağırladım. Sürekli özledimli cümleler kurdu. Şimdi sözlüsü var, sürekli onla alakalı övgülerle dolaşıyordu bizde. Ben ne desem, hemen konu sözlüsü. Yalan değil, gerçekten çok iyi bir insan sözlüsü. Ama bir nispet durumu yani... Ne oldu bilemem, bir baktım ki arayıp sormuyor ve görüşmüyoruz. Kısacası tek tek yaşanan problemler azar azar vurup, sonunda kopardı. Eskisi gibi olur muyuz, içim epeyce uzaklaştı ilk zamanlar çok kahretsem de kendimi.
Bugün annesi mesaj attı babaanesi vefat etmiş cenaze saati ve camiiyi. O panikle aradım, başsağlığı diledim, arkadaşımı aldım tele ona da aynı sekilde. Ağladı, özledim vs dedi, az moral verdim kapattık. Yeni numaram yok kendisinde henüz. Vermedim. Simdi yazmalı arada sormalı mıyım nasılsın vs diye, yoksa gerek yok mu. Aslında arkadaş olmak istemiyorum tekrar eskisi gibi, ama 20 yıldan fazladır beraberiz, onun bana sırt döndüğünü ele alıp aynısını yapmak yakışır mı bilmiyorum. Aslında fikirlerinizi merak ediyorum... Nedir olması gereken, varsa fikriniz alırım...

Sevgiler :)

bir arkadasım vardı bebeklik olmasada cocukluktan beri. dosttuk kardestik güya işk önce beni baskalarından kıskanıyordu arkadaslık yapmamı sonra beni kıskanmaya basladı. yaptıklarımı evlilik mutluluk . yıllardır kenarda duran arada merkeze gelen sorundu kafamda . kazık yiye yiye bir olmustum kac defa cıkartıcam dedim en son cıkarttım oh dedim oh dünya varmıs.

Ben de bu tarz şeyler yaşadım fazlasını da.. ve nedense hep insanlık büyüklük bende kaldı. Bizim arkadaşlıgımızda sizinkidi gibiydı yanı cocukluktan. Ama bu böyle olmaz. Kangiren olmuştu bizimkisi bende kestim ! okuduklarıma göre sizinkide öyle bence asla ve asla görüşmeyin yeni no nuzu vermeyin. Bence. Ben selami bile kestim. Misss

gerekeni,gerektiği kadar yapmışsınız.fazlasına gerek yok.isterseniz cenazeye de gidin, annesine babasına başsağlığı dileyin, kafidir.

gerekeni,gerektiği kadar yapmışsınız.fazlasına gerek yok.isterseniz cenazeye de gidin, annesine babasına başsağlığı dileyin, kafidir.

cenazeye gidemedim, farklı şehirdeyiz 8 saat kadar fark var aramızda. Ama annesine ve kendisine başsağlığı diledim arayıp.

Arkadaslik. Aslinda sana durumu soyle aciklicam, bizler bu dunyada tek yaratildik, esimiz benzerimiz yok, Allah once erkegi sonrada erkegin kaburga kemiginden kadini yatatti. Ve bizleri birbirimizi tamamlamamiz icin bir araya getirdi. Yani sunu dicem, 20senen gecebilir, 30-40senede gecebilir, onemli olan bu degil, senin icin onemli olan senin ailendir en basta , evliysen eşin , varsa cocugundur. Yani senin iyi gununde kotu gununde ailene ihtiyacin var. Bence o kadar sey den sonra bitir arkadasligini, esine ve yuvana bagli kal her zaman. Herkes kendi hayatini yasiyor bu bi gercek, kendini uzme sakin. Zaten kafanda kopmus o ipler. Eskisi gibi olmaz. Bu senin evliliginede yasimaya basla zamanla. Bende evliyim, ve arkadas cevremi sifirladim. Cunku ben biliyorum ki benim icin arkadasta dostta esimdir. Kimseye gevenemezsin bu hayatta. İcini rahat tut :)

Anlayanın hali başka dimi yüreğime iyi geldiniz :)

Ah ne iyi geldin biliyor musun, hakikaten teşekkür ederim! Evet, evliyim. Dediklerine gerçekten katılıyorum... :)

Aynen öyle... Birebir. İyisini yapmışım ben evet :)

Aranizdaki o buyu bozulmus zorlamanin anlami yok. 20 yillik gecmisiniz var diye zorla bir 20 yil daha gecirmeye calismak sacma.

Gerek yok senin annen vefat ettiğinde yanında mıydı da arayınca özledim bir şeyler diyor

Bencil bir insan. Ben olsam görüşmezdim, vefat olayında da siz büyüklüğünüzü göstererek onu utandırmışsınız. Böyle bir insanla samimi bir dostluk kurmazdım ben.

Bir şekilde barışıp evimde ağırladım

Buna gerek yokmuş. Anneniz vefat etmiş var mı daha ötesi. Bu durumda yanınızda olmayan adama yol verseydiniz keşke. O bir şekilde barışma da özür üstüne özür ile olabilirdi. yle olduğunu sanmıyorum ama. Daha da uzatmanın anlamı yok.

Sizin ki kadar olmasa uzun süreli dostluklar kuran yada hiç kurmayan biri olarak ;
Hani bir anda çok yanlış bir hata ile bu ilişkiyi bitirseydiniz emin olun çok arardınız.
Çünkü hata büyük ama aynı zamanda tek
Ama şuan hani yavaş yavaş yıpranarak bitmiş bir ilişki
O yüzden çok arayacağını '' şimdi buda burada fikrini söyleseydi diyeceğini ''
Sanmıyorum .
Böyle düşününce ararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…