NE YAPILIR BİLEMEDİM

Şimdi daha iyi anlıyorum...

Bencil bir insan. Ben olsam görüşmezdim, vefat olayında da siz büyüklüğünüzü göstererek onu utandırmışsınız. Böyle bir insanla samimi bir dostluk kurmazdım ben.
Elinize, ağzınıza sağlık...

Herkese çok teşekkür ediyorum.
Almam gereken cevabı aldım, doğru düşünüyormuşum. Yorumlar iyi geldi, Mune konumu kapatabilirsiniz size zahmet :)

Kapanmadan yazayım ;
Senin o güzel temiz sevgini,dostluğunu haketmiyor.
Bu kadar netim.

Ben kesmiştim alakayı. İlişkiler zamanını doldurunca zorlamamak gerek.

Bence cenazeyi bundan ayri tutup gidin o konuda kisasa kisas mantıklı gelmiyor bana sonra cok pisman olabilirsiniz. Ama eskisi gibi olacağınızı sanmiyorum herşeyi aşsan bile en zor zamaninda yaninda olmamis onu aşamazsin

Arkadaşlık,Dostluk illaki sorunlara maruz kalır..Hepimiz bir parça derbe yemişizdir..
Ben olsam onca yılın hatrına 'Seviyeli" bir şekilde arkadaşlığımı sürdürürdüm..

Arkadaşlık,Dostluk illaki sorunlara maruz kalır..Hepimiz bir parça derbe yemişizdir..
Ben olsam onca yılın hatrına 'Seviyeli" bir şekilde arkadaşlığımı sürdürürdüm..
Mutlaka öyle, o yoluda denedim. O saçma soğukluk, mesafe insands hırs yapınca... Doğal olarak kimsenin hırsını çekecek halimde kalmıyor.

Bence cenazeyi bundan ayri tutup gidin o konuda kisasa kisas mantıklı gelmiyor bana sonra cok pisman olabilirsiniz. Ama eskisi gibi olacağınızı sanmiyorum herşeyi aşsan bile en zor zamaninda yaninda olmamis onu aşamazsin
Hayatta hiç bir şeyi kısasa kısas olarak görmedim. Fakat kendisi Antalyada yaşıyor benim İstanbul'dan gitmem çok zordu. Bana haber saat öğlen 14:30 da geldi. İkindide defnedilecekti. O zaten imkansızdı, ancak haberi aldığım gibi arayabilirdim, ımh onu da yaptım...

Mutlaka öyle, o yoluda denedim. O saçma soğukluk, mesafe insands hırs yapınca... Doğal olarak kimsenin hırsını çekecek halimde kalmıyor.
ama içinde dostluğa arkadaşlığa dair birşey yoksa zorlamanada gerek yok

şöyle söyliyim bazı insanların özledim görüşelim lafları dilindedir, laf var icraat yok yani
bence boşver, annen onun bi nevi teyzesi sayılırdı, vefatında aramamış daha da ötesi yok bence

Ayni durumu ben de yaşadım. En yakin arkadasim, dostum, kardes gibi gordugum ailecek de gorustugumuz kac yillik insanin ne kadar bencil oldugunu bana sadece cikar gozuyle baktigini gordum. Yanlis anlasilmadir vs. diye gecistirdigim her sey koca kaziklardan ibaretmis. Kesip attim herseyi 3 yıl önce. Şimdi kafam rahat size tavsiyem aynisini yapin.

şöyle söyliyim bazı insanların özledim görüşelim lafları dilindedir, laf var icraat yok yani
bence boşver, annen onun bi nevi teyzesi sayılırdı, vefatında aramamış daha da ötesi yok bence

Ya işte içimdeki mesele tam da bu! Bu işte benim sorunum. Düşünce el uzatmayan insanın özledim sözü laf oyunu geliyor bana. Bilmiyorum ifade edebildim mi kendimi ama, yıllarca beraberdik diye herşeyi yutamıyor insan. Yutulacak olan var yutulmayacak olan var. Zamanla değişen, başkalaşan insanlarla olmuyor velhasıl...

Aynısını yaptım, çok haklısınız. Bahsettiğiniz şeyler canlandı gözümde. Pek farklı değil benimki de. Konu ölüm vs olunca dedim ne yapsam ama, zamanında aldığım karara devam edeceğim ben son kararım bu yönde... :)

aynen bu ilişki senin için zaman ve enerji israfı olmuş artık, bence senin bu kadar çabanı hak etmiyor, o halde hak ettiği şekilde davran derim

aynen bu ilişki senin için zaman ve enerji israfı olmuş artık, bence senin bu kadar çabanı hak etmiyor, o halde hak ettiği şekilde davran derim
Çok iyi geldi yorumunuz çok teşekkür ederim. Kafamda oturmuş oldu her şey, aldığım kararda devam etmek en doğrusuymuş anlamış oldum. Çok teşekkür ediyorum

Bence cok samimi olmayın ama arada nasılsın nasıl oldun gibi mesajlar atın:) ne demişler sana taş atana sen ekmek at.

Bence bukadar önem verme . Kendi dertlidir diye özledim demiştir sana. Tabii sen ailesine hitaben cenazeye gidebilirsin ama böylelerine değerli önemli olduğunu hissettirmiceksin . Bu arada Benimde vardı arkadaşım İlk okuldan, babası öldü gittik taziyeye dönüp bize demezmi herkes arayıp sordu siz yoktunuz ben şok yine saygımı bozmayıp böyle şeylerin konuşacağı yer değil burası demiştim. Anlayacağın az insan çok huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…