- Konu Sahibi Tatsizkokusuzsakizz
Babamin hikametkahi başka bir yerdeydi anneminki başka ayni semt ama ayrı mahalledeydi. Gecen yıl evlenince babam hikametkahini aldirdı.
Simdi bazi arkadaslar devleti dolandirmak falan demisde egerki gecinemiyorlarsa gecekonduda 3 cocuga bakmak zorundalarsa mecburluktan yapilabiliniyor. Ha bazi insanlar vardir bunu yapiyorlar durumlari iy oldugu halde aliyorlar bu parayi. Yanliz bunuda goz önunde bulundurun onceden ayrilmislar sonradan cocuklar oldugu icin bir araya gelip oturduklari yerden taşınmıslar ve hikametkahlarini farkli yerlere aldirmıslar o arada durumlari olmadiklarindan nikah yapmayip devam etmisler bu duruma. Tabiki bu duruma kizabilirsiniz fakat suan gercekten durumlari cok kotü ikisi yanliz yaşıyor yaşli ve hastalar 2 bin lira bile ödüyecek durumlari yokken 200 bin asla ödüyemezler babam cok hasta bu durumu cok takar ve gercekten kafayi yer yada daha kotüsü olur. Ben derdimi yazdım size belki bu durumu bilipde nasıl bir yol izlemeliyiz diye fikir veren olur. Hepinize tesekkürler.
anneniz calisabilirdi . eski vakti soyluyorum. illa odemeniz gerekirse çocukları olarak sizin yardim etmeniz gerekir. taksitlendirme oluyordur diye dusunuyorum.