• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapılır???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaklas o adamdan yakında pısıkolojık olarak senı bastırır kufur eder ve sonrasında sıddet!!!!!
3. Sayfa haberı

Evlenılıcek adam dilll

Evlenilecek olmadığını biraz geç fark ettim ama :( Bu kadar ağır lafları hak edecek bir şey de yapmadım bence...

Bir şiddet görmediğim eksik kalmıştı, başkasıyla olmama da izin yokmuş asla o kimse artık... Umarım ciddiyeti yoktur başka türlü olayların bu kadar büyümesini istemiyorum alıp sakince konuşsam anlamaz değil mi :( Beni değil de ailemi tehdit etmesi daha büyük rezalet zorla kız mı alınıyor bu devirde ya hem arkadaşlar ailene söyle demiş anneme söyledim de babam zaten sinir oluyor adama o yüzden küsüz ona söyleyemeyiz de yoksa sağlam bir alır onun paçasını aşağı ama :(

Sevgiliyken melek olan bu adamlar niye ayrılırken piskopatlaşıyorlar

Ya da şöyle bizim verilmiş sadakamız var mış ki ayrılma kararını almışız yoksa bunların gerçek yüzünü çok geç farketseydik :50:

Taviz verme korktuğunu asla belli etme karşısında dur.Korkarsan bunu sana karşı hep kullanır

tipik terk edilmiş türk erkeği sendromu..yediremiyor tabii.

o bağırıyorsa sen iki kat bağırıp zeytinyağı gibi üste çıkacaktın.

sıkıysa birşey yap diye üstüne yürüyecektin.

ne yapabilir?kendi mesleki kariyerini de tehlikeye atamaz herhalde..

bence korkulacak düşünülecek birşey yok..ben olsam takmam bile..

iki korkutmaya bakar..çok gördük burda öyle tehditler delikanlılıklar..

bence babanla biran evvel barış.annen araya girsin..

ya da olmadı..ailede erkek akraba kuzrn yok mu?ya da yakın erkek arkadaşların?

içki şişesinde boğularak gebersin!

yahu çocuk uğraşmış olmamış sevgisinden içen adamlarda var..
neden polis molis şikayet?
sevgisini göstermek olamazmı bu
alkolik etiketleri falan??....
bir kişide aşkından yapmıştır dememiş pesss

En kuzusu bile yeri gelir kurt olur işte böyle senin yapacağın belli ailene durumu belirterek gerekli mercilerin işe el atması sakın karşıma alıp konuşayım deme sakın işte o zaman başına iş alırsın ne yaşandıysa yaşandı kesinlik ile hiç bir şeyden korkma ailenden destek al onlardan da korkma çekinme yok ise çok büyük takıntı haline getirmiş birisi durdurmazsa olaylar tahmin edemeyeceğin şekillere bürünür yapmadığın şeylere yaptık der psikolojini alt üst eder madem ben bittim sende bit mantığında şuan sevgisinde felan değil.

yahu çocuk uğraşmış olmamış sevgisinden içen adamlarda var..
neden polis molis şikayet?
sevgisini göstermek olamazmı bu
alkolik etiketleri falan??....
bir kişide aşkından yapmıştır dememiş pesss

Belki öyle yapan vardır ama arkadaşlar tam da doğru anlamışlar canım. Belki eski konularıma bakmışlardır. Sağlıklı ve dürüst bir adam olmadığı belli zaten. İnsan içer belki efkarlıdır ama bir olur iki olur, ya da arada bir olur. Bu adam artık her gece zil zurna sarhoş ve tiksiniyorum. Koskoca adam kendini kaybetti bu ilişkide, ağzını yaya yaya saçma sapan küfür, tehdit dolu konuşuyor. Ki o an yanında olsam şiddet eğilimi göstereceğinden de eminim çünkü ağzından bu yönde laflar çıkıyor bir de tüm bu içmelerinin benim yüzümden olduğunu söylüyor ama bak ben alkolik olmadım üstelik onun taşıdığı yükün belki 1000 katını yükledi sırtıma yaptıklarıyla. Hep alttan aldım, sindirmeye çalıştım, yutamadım bile. İnsan terk edildim diye sevdiğim dediği kadına sen beni yarı yolda bıraktın terk ettin en adi ...dan bile ...sun der mi? Bu adamın tavrı normal mi canım? Ben nasıl bırakmayayım bu güvensizlikle, yalan dolu ilişkiyi... :50: Benim kanım dondu. Bana karşı hiç böyle bir kelime kullanmadı birisi daha önce. Hala düşündükçe üzülüyorum.

En kuzusu bile yeri gelir kurt olur işte böyle senin yapacağın belli ailene durumu belirterek gerekli mercilerin işe el atması sakın karşıma alıp konuşayım deme sakın işte o zaman başına iş alırsın ne yaşandıysa yaşandı kesinlik ile hiç bir şeyden korkma ailenden destek al onlardan da korkma çekinme yok ise çok büyük takıntı haline getirmiş birisi durdurmazsa olaylar tahmin edemeyeceğin şekillere bürünür yapmadığın şeylere yaptık der psikolojini alt üst eder madem ben bittim sende bit mantığında şuan sevgisinde felan değil.

Kesinlikle öyle düşündüğü için ben zaten sevdiğine inanmıyorum. Takıntı, saplantı, kaybetmek istememe. Hani diyordunuz ya neden boşanmış öğren, öğren. Bence kadın dayanamamıştır böyle bir tavır görüyorsa bir de aynı evde kaç yıl. Ki sevmiyorum vs diyordu. Seviyorum dediğine böyle yapıyorsa sevmiyorum dediğine nasıl zulmetmiştir bilemiyorum. Kaç gece ağladım, acımadı hiç bana.

Benim yüzümden böyle içmeye başlamışmış bir de bununla suçlandım. Bana neler çektirdi ama alkolik falan değilim. Allah yazdıysa bozsun ama sözünüzü çok beğendim. Çok doğru söylediniz.

Laf ya, hep de savunmaları budur boylelerının, onlar ıcın her sey ıcmelerıne bahanedır, ısın gercegınde alkolızm psıkolojık rahatsızlıklardan ve genetık yatkınlıktan kaynaklanır....tam sorunlu&pısıkopat erkek tıpı ıste.....kardesım su zamanda herkesın bır ton sorunu var, sorunsuz ınsan var mı? aradaki fark her ınsanın o sorunu cozus ve ele alış seklıdır sonucta....bağımlılığı olan ınsanlar; ozellıkle alkol bağımlıları sorunludur...hayatla bas edemeyen, yenık, ezık, zayıf kısılıklerının acısını alkolden, bedenlerını tüketerek cıkartırlar....hemen akabınden de sıddet egılımı gelır ztn...ayrıca keyıf ehlı olunduğunu, yani; her an seytana uyup, aldatma potansıyelının tavan yapıp, boynuzları takabılecegının de garantısıdır bır yerde....ne olacak erkekler ya, yarın bır acık verıp yakalansa, hemencenek 'ama sarhostum' lafının arkasına sıgınırlar....ohhh be ne ala memleket, 2 tek atın her sey mubah olsun sıze...erkeklıgı bılmem kac sıse bıra, 1 kucuk rakı ıcmeye ındırgeyen zıhnıyetın kendıne hayrı yok kı sana bana dokunsun arkadaş, adamlar soyle bır ıtıversen yıkılacaklar, oyle acızler ıste, ardına bakmadan kaçmak ıcın daha ne bekliyorsun, hıc aklına getırme bıle....alkolik bır erkeğe bır gafletle asık olunsa bıle hemen sıvışmalı, asla ama asla evlenılmemelıdır!!!böyle 1 adama kredı tanımak kesınlıkle hayatınızın hatası olur; sonra son pısmanlık fayda etmez.....bır tane böyle bır koca musveddesı benım basımdaydı; ıns. yakın zamanda APS ıle postalayıp kurtuluyorum, sız sag ben selamet...

Kesinlikle öyle düşündüğü için ben zaten sevdiğine inanmıyorum. Takıntı, saplantı, kaybetmek istememe. Hani diyordunuz ya neden boşanmış öğren, öğren. Bence kadın dayanamamıştır böyle bir tavır görüyorsa bir de aynı evde kaç yıl. Ki sevmiyorum vs diyordu. Seviyorum dediğine böyle yapıyorsa sevmiyorum dediğine nasıl zulmetmiştir bilemiyorum. Kaç gece ağladım, acımadı hiç bana.

yok aman, zerre ınsanlıkları&acımaları yoktur onların, salla gıtsın ısın mı yok ya....

tipik terk edilmiş türk erkeği sendromu..yediremiyor tabii.

o bağırıyorsa sen iki kat bağırıp zeytinyağı gibi üste çıkacaktın.

sıkıysa birşey yap diye üstüne yürüyecektin.

ne yapabilir?kendi mesleki kariyerini de tehlikeye atamaz herhalde..

bence korkulacak düşünülecek birşey yok..ben olsam takmam bile..

iki korkutmaya bakar..çok gördük burda öyle tehditler delikanlılıklar..

bence babanla biran evvel barış.annen araya girsin..

ya da olmadı..ailede erkek akraba kuzrn yok mu?ya da yakın erkek arkadaşların?

içki şişesinde boğularak gebersin!

Annem araya girdi zaten sen yapamıyorsun ben dilekçeyi yazdım bir kez daha olursa çantamda vericem hemen dedi ama babamın olanlardan haberi yok tabii o da ailemle küsüştüğümü bildiği için bu kadar üstüme yürüyor sanırım. Annem sürekli arayıp kontrol ediyor beni de keşke babam da arkamda olsa...

Annem araya girdi zaten sen yapamıyorsun ben dilekçeyi yazdım bir kez daha olursa çantamda vericem hemen dedi ama babamın olanlardan haberi yok tabii o da ailemle küsüştüğümü bildiği için bu kadar üstüme yürüyor sanırım. Annem sürekli arayıp kontrol ediyor beni de keşke babam da arkamda olsa...

babadır en nihayetinde dayanamaz sonuçta..ne zamana kadar küs olabilirsiniz ki?

asıl tehdit ettiğini saklarsanız daha çok köpürmez mi?

bi şekilde ailenin arkanda olduğunu öğrenmeli.sende titreme sakın..

ne yüzsüz bir herifmiş hem her haltı ye,sonra da birşey olmamış gibi karşındakini suçla küfürler et..bulaşık!

ne diyo neyle tehdit ediyor?öldürecek hali yok ya?

her gece sarhoşmu kapıya dayanıyor?

Belki öyle yapan vardır ama arkadaşlar tam da doğru anlamışlar canım. Belki eski konularıma bakmışlardır. Sağlıklı ve dürüst bir adam olmadığı belli zaten. İnsan içer belki efkarlıdır ama bir olur iki olur, ya da arada bir olur. Bu adam artık her gece zil zurna sarhoş ve tiksiniyorum. Koskoca adam kendini kaybetti bu ilişkide, ağzını yaya yaya saçma sapan küfür, tehdit dolu konuşuyor. Ki o an yanında olsam şiddet eğilimi göstereceğinden de eminim çünkü ağzından bu yönde laflar çıkıyor bir de tüm bu içmelerinin benim yüzümden olduğunu söylüyor ama bak ben alkolik olmadım üstelik onun taşıdığı yükün belki 1000 katını yükledi sırtıma yaptıklarıyla. Hep alttan aldım, sindirmeye çalıştım, yutamadım bile. İnsan terk edildim diye sevdiğim dediği kadına sen beni yarı yolda bıraktın terk ettin en adi ...dan bile ...sun der mi? Bu adamın tavrı normal mi canım? Ben nasıl bırakmayayım bu güvensizlikle, yalan dolu ilişkiyi... :50: Benim kanım dondu. Bana karşı hiç böyle bir kelime kullanmadı birisi daha önce. Hala düşündükçe üzülüyorum.

Tam 1 pıslıkmıs ya, karakterlı, medenı bır ınsan sevdıgıne; ıstedıgını alamadı, bır seyler ıstedıgı gıbı gelısmedı, terkedıldı v.s. dıye böyle ıgrenc sumturlu küfürler&tehdıtler mı savurur ya? noldu dun cok sevıyordu da bugun hemen nefret edıp 1 kasık suda boğacak senı bılmem ne görecek kdr bır kac günde ne degıstı yani?? vay dengesız manyak vay, ahlaksız, kart zampara!!! sukret kı gerçek yuzunu gormussun boylelıkle, takke dusup kel gozukmus.....

Pekı yalan dolu ılıskı derken ne oldu cnm? senı aldattı falan mı?

Son düzenleme:

babadır en nihayetinde dayanamaz sonuçta..ne zamana kadar küs olabilirsiniz ki?

asıl tehdit ettiğini saklarsanız daha çok köpürmez mi?

bi şekilde ailenin arkanda olduğunu öğrenmeli.sende titreme sakın..

ne yüzsüz bir herifmiş hem her haltı ye,sonra da birşey olmamış gibi karşındakini suçla küfürler et..bulaşık!

ne diyo neyle tehdit ediyor?öldürecek hali yok ya?

her gece sarhoşmu kapıya dayanıyor?

Konuşsam öğrenir ancak konuşmuyorum aradı açmadım, uyuyorum sandı öyle bir mesaj atmış. Aynen de onunla tehdit ediyor. Başkasıyla olamazmışım. Ailemi kurşunlatırmış, arabaya doluşmuşlar arkadaşlarıyla gelip beni alacaklarmış çıkacakmışım dışarı falan da falan. Mantığa bakar mısınız 4 kişi gelecekler bir bayanın evine onu almaya ne yapacaklar? Dövecekler mi beni? Sonra da kızdığımdan dedim özür dilerim öyle bir şey yapmayacağım tabii ki falan. Evet her şeyin suçlusu benim onun yalan söylemesi, aldatması filan değil hiç ben yarı yolda bıraktım diye bunların üstüne ondan. Çok batırdı çok. Ben hiç bu yönünü görmemiştim onun. Artık her gece sarhoş, çok tiksiniyorum ya böyle ağzını yaya yaya küfrediyor falan dizilerdeki gibi :( İyi yapmış karısı boşamakla yazık acıyorum şu an o kadına, bir zamanlar kıskanırdım...

Tam 1 pıslıkmıs ya, karakterlı, medenı bır ınsan sevdıgıne; ıstedıgını alamadı, bır seyler ıstedıgı gıbı gelısmedı, terkedıldı v.s. dıye böyle ıgrenc sumturlu küfürler&tehdıtler mı savurur ya? noldu dun cok sevıyordu da bugun hemen nefret edıp 1 kasık suda boğacak senı bılmem ne görecek kdr bır kac günde ne degıstı yani?? vay dengesız manyak vay, ahlaksız, kart zampara!!! sukret kı gerçek yuzunu gormussun boylelıkle, takke dusup kel gozukmus.....

Pekı yalan dolu ılıskı derken ne oldu cnm? senı aldattı falan mı?

Aldatma, büyük büyük yalanlar (öyle küçük de değil), borçlara batma, aşağlama, ezme, tehdit...

Son düzenleme:
Yine arayıp duruyor zaten şu anda da, keşke utanma olsa bazı insanlarda...

konularına bakmadım cnm.en kısa zamnada bakıcam..
Aldatma, büyük büyük yalanlar (öyle küçük de değil), borçlara batma, aşağlama, ezme, tehdit...

eğer böyleyse pişkinliğe pess diyorum..

evet yaa..
konularını okumuştum ama bir anda anımsayamadım..
kişiliksiz biriydi bu adam..
yaptıkları keşke bukadarla bitsede kurtulsan..
yarın öbürgün adını kirletmesinde ayrıldığı eşi gibi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X