Belki öyle yapan vardır ama arkadaşlar tam da doğru anlamışlar canım. Belki eski konularıma bakmışlardır. Sağlıklı ve dürüst bir adam olmadığı belli zaten. İnsan içer belki efkarlıdır ama bir olur iki olur, ya da arada bir olur. Bu adam artık her gece zil zurna sarhoş ve tiksiniyorum. Koskoca adam kendini kaybetti bu ilişkide, ağzını yaya yaya saçma sapan küfür, tehdit dolu konuşuyor. Ki o an yanında olsam şiddet eğilimi göstereceğinden de eminim çünkü ağzından bu yönde laflar çıkıyor bir de tüm bu içmelerinin benim yüzümden olduğunu söylüyor ama bak ben alkolik olmadım üstelik onun taşıdığı yükün belki 1000 katını yükledi sırtıma yaptıklarıyla. Hep alttan aldım, sindirmeye çalıştım, yutamadım bile. İnsan terk edildim diye sevdiğim dediği kadına sen beni yarı yolda bıraktın terk ettin en adi ...dan bile ...sun der mi? Bu adamın tavrı normal mi canım? Ben nasıl bırakmayayım bu güvensizlikle, yalan dolu ilişkiyi...

Benim kanım dondu. Bana karşı hiç böyle bir kelime kullanmadı birisi daha önce. Hala düşündükçe üzülüyorum.