• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapılır???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet yaa..
konularını okumuştum ama bir anda anımsayamadım..
kişiliksiz biriydi bu adam..
yaptıkları keşke bukadarla bitsede kurtulsan..
yarın öbürgün adını kirletmesinde ayrıldığı eşi gibi :(

Eski eşinin adının kirlendiğine dair bir duyum almadım ama böyle biriyle sevgili olmuş olmam evet kötü olmuş. Boşa zaman harcamış, boşa yıpranmışım. Geçmişe dönüp bakınca saçmalamışım diyorum. Bir de o kadına da üzülüyorum, aynı evde neler çekmiştir.
Ne yapabilir ki kurtulamayacağım? Ya da ne yapabilir ki kirletecek adımı?
Paranoyak bir insanım şimdi kafama soktun canım :44:

yarın öbürgün 3.ye seni çekiştirir demek istedi arkadaş güzel kardeşim.iftiralar atar kötüler.

böyle iğrenç bir adamdan her türlü aşağılık hareket beklenir.düşün namusu namahremi olmuş,soyadını verip aynı yatağı paylaştığı karısını bir başkasına mahalle karısı gibi çekiştiren adam sevgilisinin arkasından neler der?

ne oldu dünden beri arayıp tehditlere devammı?

korkma sakın kaybedecek çok şeyi var sadece blöf yapıyor.

o iğneliyorsa sen kılıç batır..

Eski eşinin adının kirlendiğine dair bir duyum almadım ama böyle biriyle sevgili olmuş olmam evet kötü olmuş. Boşa zaman harcamış, boşa yıpranmışım. Geçmişe dönüp bakınca saçmalamışım diyorum. Bir de o kadına da üzülüyorum, aynı evde neler çekmiştir.
Ne yapabilir ki kurtulamayacağım? Ya da ne yapabilir ki kirletecek adımı?
Paranoyak bir insanım şimdi kafama soktun canım :44:

yarın öbürgün 3.ye seni çekiştirir demek istedi arkadaş güzel kardeşim.iftiralar atar kötüler.

böyle iğrenç bir adamdan her türlü aşağılık hareket beklenir.düşün namusu namahremi olmuş,soyadını verip aynı yatağı paylaştığı karısını bir başkasına mahalle karısı gibi çekiştiren adam sevgilisinin arkasından neler der?

aynen arkadaşın dediği gibi demek istedm cnm..
esl-ki eşini sana kötülemişşti ya.meburen evlendm falan..
bence kadın buna takmeyi basmıştır emin ol..
üzgünüm seni tedirgin ettm ama uyanık olman lazım.
bir anda şok olmamak lazım

aynen arkadaşın dediği gibi demek istedm cnm..
esl-ki eşini sana kötülemişşti ya.meburen evlendm falan..
bence kadın buna takmeyi basmıştır emin ol..
üzgünüm seni tedirgin ettm ama uyanık olman lazım.
bir anda şok olmamak lazım

Anladım şimdi ama böyle bir şey yapacak kadar gözü dönmüş olamaz. Kaldı ki kendini de rezil edecek, ününü de, mesleğini de tehlikeye atacak öyle bir şeyler yaparsa. Hoş etmiştir edeceği kadar kendini rezil, öğrencisiyle olanlar falan ama o kadarı yemez diye düşünüyorum gözü dönmediyse. Dönmememesi ve bu mevzunun uzamayıp huzurumu kaçırmaması temennim. Hem o kim oluyor da artık hayatımı dibe çekmeye çalışıyor bir silkelenip kendine gelsin! Dün rahattım bir yerde sızıp kalmıştır ondan. Ama kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. Bulup bulabileceği, kandırabileceği en saf ve genç kadın benim tabii vazgeçmez. Kölemi buldum diye düşünüyordur. Karısının tekmeyi bastığına şüphem yok zaten, her kavgada, problemde içip böyle eve gelen, bağırıp çağıran bir adamı çekmeyecek kadar akıllıymış demek ki. Bir ben olamadım, gençliğime ve tecrübesizliğime veriyorum bunu. Böyle bir adama da üzülmemem gerekiyor ama böyle hissetmem normal sanırım...

önce ona olan güveninizi yerle bir edip uğraşıp yalvarıp kabul görmeyince sizinle dalga geçer gibi senin güveninle uğraşmak zorunda değilim, inandırmak zorunda değilim diyen sonra ağlayıp içip nolur geri dön evlen benimle triplerine giren ve kabul görmeyip iplenmeyince de gecenin bir vakti sarhoş olup sizi uyandırıp da küfürler ve tehditler savuran, sokaklarda deli gibi bağıran eski sevgiliye ne yapılır bayanlar?

Gecenin bir vakti sinirlerim bozuldu, uykum kaçtı, elim ayağım titriyor artık hiç böyle olaylı bir ilişkim olmamıştı. Boşuna demiyorlar erkek kendini ayrılıkta belli eder diye. Tanımıyorum ben bu adamı ve şoktayım.

tepkı verdıkce yada cevap verdıkce konu mevzu uzar gıder canım eger kararlıysan hıc muhatap almamaya calıs yoksa bitmesine ayrı üzülürsün cıkan rezıllıklere ayrı..sessız kall bır sure tavsıyem...

bi erkek çabasının görülmeyeceğini bile bile gururunu hiçe sayarak yüzsüzleşiyorsa size değer vermiyor demektir bence . gerçekten seven erkekler kendi gurularını hiçe saymıyor .

zaten sizi sevmiyormuş sadece şu an boşlukta uğraş olsun diye peşinizden geliyor . sadece listeyi sizi eklemek istiyor boşverin uzak durun cevap vermeyin .

hani gücün yetiyorsa Allahını seversen o gecenin bir vaktinde şöyyle güzelce döv canım millet seyre doysun.Manyak ya bu tipler.iyi canım cicim deyince hayat ne hoş.Ayrılınca küfür hakaret olmadı rezillik.Hayatımda bir defa birini dövdüm çok mutluyum haketmişti :):1:

Öncelikle böyle gerildiğini belli etme ona umursamıyormuş gibi davran yoksa daha çok üzerine gelir. Ayrıca polise ve savcılığa git. Allah korumuş valla evlendiğini düşünsene o adamla. Sakın barışayım affedeyim deme ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X