Bence de hediyeni al, 10 dk.otur gel....
Farkını göster...Hadi canım benim..
herkes git demiş. ama ben olsam gitmezdim. oğlunuzun yaşgününe çağırmışsınız gelmemişler,simdi kızların doğum gününe sizi bekliyorlar.arkadaslar nasıl ve nerden başlayım bilemiyorum.bide yeni üyeyim ne nasıl oluyo ögrenmeyede çalışıyorum bu arada.ben eşimle 5 sene flört etdikden sonra ailesi beni daha dogrusu kaynım istemedigi için kendimiz evlendik kimsenin haberi yoktu.daha sonra ailelerimiz ögrenincede dügün filan yapmadılar.eşimin erkek kerdeşi bizden 2 sene önce evlendi eşim benim için sırasını ona verdi. onun eşini görücü usülüyle aldılar.tabi böyle bir evlilik her zaman sorun oldu. kayınvalidem cok ıyı bırı dügünüm olmadıgı gelinlik giyemedigim için benden çok üzülür. ama eltim her fısatta beni aşşaglar.imalı laflar filan işte. çok bozulurum böyle yaptıgında.ama allaha şükür eşim ve kayınvalidemle aramda çok iyi onları çok seviyorum. eşim eltim bize ne zaman gelse benim moralimin bozuldugunu anlamış sordu bende anlattım. bı daha görüşme dedi bende görüşmüyorum.su an hamile ve özel hastanede dogum yapmak için masraf yapmayım diye evinde degil kayınvalidemde kalıyor bende o orda kalıyo diye oraya gitmiyodum.kaynanam bize geliyodu olaylardan haberdar.geçen benim oglumun dogum günü vardı kaynımlarıda çagırdık gelmediler tavır yaptılar.şimdide onun kızının dogum gunu var ve bıde dogumuna az kaldı eşim hediyeni al git fazlada muhattap olma çık gel diyor bende onlar gelmedigi için gitmek istemiyorum. ne yapıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?