ne yapıyım kararsızım

beyaz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
646
1
96
Ankara
arkadaslar nasıl ve nerden başlayım bilemiyorum.bide yeni üyeyim ne nasıl oluyo ögrenmeyede çalışıyorum bu arada.ben eşimle 5 sene flört etdikden sonra ailesi beni daha dogrusu kaynım istemedigi için kendimiz evlendik kimsenin haberi yoktu.daha sonra ailelerimiz ögrenincede dügün filan yapmadılar.eşimin erkek kerdeşi bizden 2 sene önce evlendi eşim benim için sırasını ona verdi. onun eşini görücü usülüyle aldılar.tabi böyle bir evlilik her zaman sorun oldu. kayınvalidem cok ıyı bırı dügünüm olmadıgı gelinlik giyemedigim için benden çok üzülür. ama eltim her fısatta beni aşşaglar.imalı laflar filan işte. çok bozulurum böyle yaptıgında.ama allaha şükür eşim ve kayınvalidemle aramda çok iyi onları çok seviyorum. eşim eltim bize ne zaman gelse benim moralimin bozuldugunu anlamış sordu bende anlattım. bı daha görüşme dedi bende görüşmüyorum.su an hamile ve özel hastanede dogum yapmak için masraf yapmayım diye evinde degil kayınvalidemde kalıyor bende o orda kalıyo diye oraya gitmiyodum.kaynanam bize geliyodu olaylardan haberdar.geçen benim oglumun dogum günü vardı kaynımlarıda çagırdık gelmediler tavır yaptılar.şimdide onun kızının dogum gunu var ve bıde dogumuna az kaldı eşim hediyeni al git fazlada muhattap olma çık gel diyor bende onlar gelmedigi için gitmek istemiyorum. ne yapıyım sizce.

canım mesafe koyarsınız ama görüşmemek olmaz ki? akıllı mantıklı medeni insanlarsınız.
resmi olun ama dargın olmayın hiç hoş şeyler değil...

Ben olsam hediyemi alır giderim..
Muhabbete girmem.."Hayırlı,ömürlü evlat olsun inşallah" der,evime dönerim..gamyoncuiremsu
Onlar ister gelir ister gelmez bana,ben görevimi yapayım da kendileri bilir..:dilcikar:

bende arkadaşlara katılıyorum sen eltinin seviyesine hiç düşme al hediyeni git hemen çıkarsın gerekirse ne de olsa oçocuk senin evladının kuzeni aynı kanı taşıyorlar...

hediyenizi alıp gidin
görevinizi yapın bence
elalemin ağzına laf vermeyin

çok çok teşekkürler arkadaşlar inanın bana nasıl yardımcı oldunuz anlatamam çok saolun

Bende arkadaşlara katılıyorum...
Ve şükürler olsun ki eşin senin yanıda seni anlıyor.

bence eşinizle gidin bi akşam..yalnız olunca gerilebilirsiniz..eşinizle daha rahat olursunuz...

Büyüklük sizde kalsın,gidinsengözlerimebaksanab

Ben bişeyi anlamadım eltinizle aranız pek iyi değil ama bunun onların düğün yapması sizin düğün yapmamanızla ne ilgisi var... Aranız bunun için mi bozuk? Yoksa siz bu durum yüzünden mi eltinizden haz etmiyorsunuz.

herkes git demiş. ama ben olsam gitmezdim. oğlunuzun yaşgününe çağırmışsınız gelmemişler,simdi kızların doğum gününe sizi bekliyorlar.
tekrar söyliyeyim ben gitmezdim. bende böyledir.kısasa kısas.
ama siz bilirsiniz tabii.

Ben gitmem.
Birde gideceğim yerde moralimi bozacak davranışlar görecek , laflar duyacaksam hiç gitmem.
Hem siz çağırmışsınız gelmemişler de siz niye gidiyorsunuz?
Bu arada sizi birebir kendisi mi davet etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…