ne yapıyım kararsızım

eşin çok istiyorsa onu kırmamak için gidebilirsin. al bir hdiye.. ver ve bizde sizi çok bekledik o gün nden gelmediniz die sor. ters bir laf ederse bir daha adım atmaz ipleri koparırsın:)

aramızın bozuklugunun dügün yapmayla alakası yok o her seferinde onu istiyerek aldılar dügün yaptılar sana bişey yapılmadı takı bile takılmadı diye sözler ediyor.hani seni istemediler gibisine konuşuyo v.b. gibi bir sürü şey.beni biraz dolduruşa getirmeye çalışıyo.buda beni üzüyor. yoksa ben herşeyi göze alarak evlendim eşimle.bu tip lafları 5 senedir dinliyorum.eşim bunlara üzüldügümü anlayınca gitme dedi bende gitmiyordum. sorun bu aslında.

bu insan ömür boyu hayatında olucak,bence olayı çok büyütüp içinden çıkılmaz bi hale getirme,sen yaptıklarını onun cahilliğine ver,zaten kayınvaliden ve eşin seni anlıyo,önemli olanda bu.sen yinede arana mesafe koy,mrb mrb sadece,kızının dogumgününe sende gitme ama yeni bebeğe git,cnm bu benim fikrim,kolaygelsin

Esınızın soyledıgı gıbı hedıyenı al gıt ver cok muhabbete gırmeden cık dön geri.Tutkı yenı hıc tanımadıgın bır komsu tasındı ve sen ona hosgeldıne gıttın resmı resmı oturdun geldın.

git git.. büyüklük sende kalsın . onlar kapı komsun değil ki uzatasın. Allah ömür verdikce hastalıkda saglıkda hep haberdar olacaksınız birbirinizden. he baktın aynı afra tafra hiçç uzatma. iyi dileklerde bulun ve kalk.
mesafeli akrabalıklar güzel olur. hem yoklukları dert olmaz hem varlıkları

heiyeni al ,git ,fazlada muhattap olma...eşinin dediği gibi...olayları çıkmaza sürükleme ..herşey ortada duruğan kalmalı..gitmemen çok dikkat çeke ve tepki toplar..haklı a olsan haksız konumuna itilirsin..içini,kızgınlığını ve öfkeni kimse senin kadar bilemezevet ama olması gereken bu ....

size çok teşekkür ederim yazdıgınız şeyler çok mantıklı geldi.oturup düşününce haklıyken haksız durumuna düşmek istemem.:1rolleyes:

benim fikrimce ben olsam asla gitmezdim....
o gelmiyor ben neden gideyim?:1closedeyes:
benim huyum bu asla yapmazdım.....:1closedeyes:

Arada herkesin bildiği bariz bir gerginlik var. Eğer sizde gitmezseniz küslüğe dönüşür. Ortam dahada gerilir. Bence eşinizin dediği gibi hediyenizi verin biraz oturun sonrada çıkın

gıtmek yakısır sana ben ce hemde aılenle bu kdr aran ıyıykenn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…