Ergen değil 33 yaşındaErgen psikolojisinde heralde benim kiz kardesim 16 yasinda resmen sağ kolumdur kizimi 2 gün görmesin özler bosune dememisler teyze anne yarisi diye annenle kendi evinde görüs canim cocuguda gösterme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergen değil 33 yaşındaErgen psikolojisinde heralde benim kiz kardesim 16 yasinda resmen sağ kolumdur kizimi 2 gün görmesin özler bosune dememisler teyze anne yarisi diye annenle kendi evinde görüs canim cocuguda gösterme
ozaman psikolojik sorunlari olabilir canim bekarmi hala peki senin yasin kac?? acaba diyorum icten ice kiskaniyomu?Ergen değil 33 yaşında
36 benim yaşım, ablamın gelmesinide istemiyor. Annemin evine izinle gidiyozozaman psikolojik sorunlari olabilir canim bekarmi hala peki senin yasin kac?? acaba diyorum icten ice kiskaniyomu?
acaba kiskaniyomu sizi basindan hic evlilik nisanlilik bi iliski gectimi canim ?36 benim yaşım, ablamın gelmesinide istemiyor. Annemin evine izinle gidiyoz
Nişanlısından ayrıldıacaba kiskaniyomu sizi basindan hic evlilik nisanlilik bi iliski gectimi canim ?
Alakası yok, kendisi onlada anlaşamadı, biz nişanlısını yeri gelmiş azarlamamışız.yapıcı olduk yapıcı olmuycqkmışız
evinde kal kimseyi rahatsız etme benceMeraba arkadaşlar problem kızkardeşimle,kendisi akranım sayılır aramızda çok yaş farkı yok. Kendim 2 ay önce doğum yaptım,haliyle doğum sonrası süreç evde tek kalmak istemedim,annemin evi yakın bebeğimle bu zamana kadar toplasanız 10 gün kalmışızdır. Ama kardeşim annemin evine gelmemi istemiyor. Bebeğimin sesinden rahatsız oluyormuş. Defol git evine diyor. Bebeğinide sevmiyorum diyor. Yavrum bebek illa ağlıycak. Bağırdık çağırdık birbirimize. Eşimi.sevmez o sebeple bebeğimide sevmiyomuş. Yeminler ettim artık annemin evine gitmicem. Ama artık kardeşimle görüşmek istemiyorum. Sizce ?
Evladıma da laf söyleyince kardeşlikten sildim dedim. Hata mı ettim bilmiyorumO zaman allah yardımcınız olsun.
Sen bebeğinle ilgilen yapabileceğin birşey yok gibi.
Tahmin etmisdim canim bana büyük ihtimal onun acisini sizden cikariyo gibi geldi belki oda belli etmesede cocugu olsun bi esi olsun isdiyodur ve bunun eksikligi böyle disa vuruyodur insAllah pisman olmaz bu fevri hareketlerindenNişanlısından ayrıldı
Öyle yapıcamevinde kal kimseyi rahatsız etme bence
Annem usandı kendisinden, arada kaldıBelliki içinden çıkamadığı durumlar var canı sıkkın
sİZDEN çıkarıyor,gitmeyiverin sizde takmayında ama aklı başına gelene kadar da ilgilenmeyin kendisiyle
Annneniz ne dedi bu durumda ?
mecbur.o böyle olmayı tercih etmiş oysa tam tersi olabilir senin cocugunla avunup iyi ve merhametli biri olabilirdi herkes kendi tercihlerini yasar.Öyle yapıcam
Annem usandı kendisinden, arada kaldı
İşin ilginci annemide göndermiyo, annem gizli gizli geliyor bana. Tamam kendi sorunları var ama benimde bir yığın sorunum var.kimin yok ki. Anlamaya verip akıl verince istediği tarz yanıt almayınca onada sinirleniyoAsagi yukari 33~34 yasinda
Hic normal degil
Gitmeyin madem ...
Ama bana kalirsa nisanlisindan ayrilip bi de issiz kalinca sizin daha iyi sartlara sahip oldugunuzu dusunup iclenmis olabilir ..
Bazilari boyle tepki gosteriyor ilginc
İşin ilginci annemide göndermiyo, annem gizli gizli geliyor bana. Tamam kendi sorunları var ama benimde bir yığın sorunum var.kimin yok ki. Anlamaya verip akıl verince istediği tarz yanıt almayınca onada sinirleniyo