Ne yapıyım?

Alakası yok, kendisi onlada anlaşamadı, biz nişanlısını yeri gelmiş azarlamamışız.yapıcı olduk yapıcı olmuycqkmışız

O zaman allah yardımcınız olsun.
Sen bebeğinle ilgilen yapabileceğin birşey yok gibi.

Meraba arkadaşlar problem kızkardeşimle,kendisi akranım sayılır aramızda çok yaş farkı yok. Kendim 2 ay önce doğum yaptım,haliyle doğum sonrası süreç evde tek kalmak istemedim,annemin evi yakın bebeğimle bu zamana kadar toplasanız 10 gün kalmışızdır. Ama kardeşim annemin evine gelmemi istemiyor. Bebeğimin sesinden rahatsız oluyormuş. Defol git evine diyor. Bebeğinide sevmiyorum diyor. Yavrum bebek illa ağlıycak. Bağırdık çağırdık birbirimize. Eşimi.sevmez o sebeple bebeğimide sevmiyomuş. Yeminler ettim artık annemin evine gitmicem. Ama artık kardeşimle görüşmek istemiyorum. Sizce ?
evinde kal kimseyi rahatsız etme bence

Belliki içinden çıkamadığı durumlar var canı sıkkın
sİZDEN çıkarıyor,gitmeyiverin sizde takmayında ama aklı başına gelene kadar da ilgilenmeyin kendisiyle
Annneniz ne dedi bu durumda ?

Nişanlısından ayrıldı
Tahmin etmisdim canim bana büyük ihtimal onun acisini sizden cikariyo gibi geldi belki oda belli etmesede cocugu olsun bi esi olsun isdiyodur ve bunun eksikligi böyle disa vuruyodur insAllah pisman olmaz bu fevri hareketlerinden

evin en küçük çocuğu ise kardeşiniz sizin bebeğinize olan ilgiyi kıskanmış olabilir mi? Ben de sizin yerinizde olsam görüşmem.

Asagi yukari 33~34 yasinda
Hic normal degil
Gitmeyin madem ...
Ama bana kalirsa nisanlisindan ayrilip bi de issiz kalinca sizin daha iyi sartlara sahip oldugunuzu dusunup iclenmis olabilir ..
Bazilari boyle tepki gosteriyor ilginc

Asagi yukari 33~34 yasinda
Hic normal degil
Gitmeyin madem ...
Ama bana kalirsa nisanlisindan ayrilip bi de issiz kalinca sizin daha iyi sartlara sahip oldugunuzu dusunup iclenmis olabilir ..
Bazilari boyle tepki gosteriyor ilginc
İşin ilginci annemide göndermiyo, annem gizli gizli geliyor bana. Tamam kendi sorunları var ama benimde bir yığın sorunum var.kimin yok ki. Anlamaya verip akıl verince istediği tarz yanıt almayınca onada sinirleniyo

İşin ilginci annemide göndermiyo, annem gizli gizli geliyor bana. Tamam kendi sorunları var ama benimde bir yığın sorunum var.kimin yok ki. Anlamaya verip akıl verince istediği tarz yanıt almayınca onada sinirleniyo

Ay ne zor ya ...
Tedavi olsun madem
Tabiiki herkesin sorunlari var
Kimsenin isi gucu yok
Essek kadar ergen kadinla mi ugrascak
Takmayin kafaniza
Bebeginizi Allah bagislasin ;)

kız kardeşinizin psikolojisi düzelene kadar bir süre gitmeyin, anneniz gelsin size aklı başına gelince gelecektir zaten

Back
X