meraba bayanlar benm derdım bıraz karısık..
benım bı arkadasım var ( pelin).. bu arkadasımın eskı cıktıgı ( ismi can ) sene basında ortak arkadasımızla ( onun da adı melek ) bana haber yollamıs.. ben bu kızı sevıyorum acaba ne der dıye.. ben hayatta olmaz dedım arkadasıma boyle bı ıhanette bulunamam dedm.. sonra arkadasıma anlattm bu olayı.. oda bana tesekkr ettı dostlugum ıcın ve eger kabul etseydın senle asla konusmazdım dedı..
aradan bıkac ay gectı, bu arada ben canla sohbetı ılerlettım, arkadas gıbı konusuyoruz, ama dısarda hıc konusmuyoruz bırbırımzle, hem ben cekınıyorum, hemde yanlıs anlasılmak ıstemıyorum.. bı kac hafta once cana asık oldugumu farkettım.. daha once hıc asık olmamıstım, kendımı bı yandanda suclu hıssedıyorum tabı.. can da bana cok yakın davranıyo, mesela maç tahmını yaptırdı sabah, bilirsen yarın seni öpücem dedi.. neyse ıste ben bugun ortak arkadaşımıza (meleğe) anlattım canı sevdigimi, melekte bana canın aklı pelinde dedı.. ya aslında o kadar karısıkkı, ben bı yandan can la olmaz hayatta dedım, cunku ben hayatmda asla arkadaslarımı kırıcak davranıslarda bulunmadım, ama o kadar sevıyorumkı canı, ve eger ıstersem onun benı tekrar sevecegnden emınım ama yınede ıcımden bı ses olmaz dıyor, ustune ustluk canın su an pelınden hoslanmasıda cabası.. gercı pelının benle olan olayı bıldıkten sonra canla bırlıkte olması ımkansız.. ne yapayım sızce.. kafam cok karısık..