• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapıyor Bu?

wasdberd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
15
0
36
Tekirdağ
Merhaba. Lisenin ilk günü gördüm onu. Masmavi gözleriyle aydınlık saçıyordu etrafa.
Sınıfıma gittiğimde orada değildi. Ayrı sınıflara düşmüştük. Ama yılmadım arkadaşlarımla çabuk
kaynaşıp sınıfını adını soy adını tüm bilgilerini çaktırmadan öğrendim. Sürekli sınıfının etrafında dolandım. Fakat
oralarda dolanan tek ben değildim. Birde sarışın kıvırcık bir kız vardı. Sürekli ona bakıyordu.
Sinirimden kuduruyordum. Ve kötü haber. Çıkıyorlar! Kızın pek çok kişiyle çıktığını öğrendim.
En fazla 1 hafta olmalıydı bunun süresi. Ve dediğim gibi oldu da. En sonunda dayanamayıp arkadaşlarıma söyledim.
Çıkışta görüyorduk hep koluna falan giriyordu kız onun. Bende yine bir delirme.
P.tesi sabahı okula geldim. Kız bizim sınıftaki arklarından biriyle konuşuyordu. Ayrılmışlardı.
Tam sevinmiştim ki sıra arkadaşımda aynı çocuktan hoşlandığını söyledi. Delirmek üzereydim. İlk başlarda
şaka yapıyor sandım ama değilmiş. Yanımda resmen ona sarkıyor! Zor tutuyorum kendimi.

Çocuğun beklediği durağı öğrenip arkadaşımı bırakmak için yol uzatıp oraya gidiyordum.
Arkadaşları gidince tek kaldı. Yanımıza geldi naber? dedi. Şok oldum ilk defa konuşuyorduk çünkü
Maalesef otobüsü çabuk geldi. Gitti. Biz birkaç gün sonra bunun arkadaşıyla çekişmeye başladık
Uğraşıyordu bizle. Bizde onunla uğraşıyorduk. Hoşuma da gidiyordu resmen didişiyorduk.

Bugün sınıf arkadaşımda geldi bilerek, bilerek beni deli etmek için geldi. Biz konuşurken çocuk hep sustu.
Arkadaşımda sen sessiz kaldın neden? gibisinden bir şey deyince kız atlayıverdi ordan "sizin gibi delileri dinlemekten çocuk mahvoldu azıcık susun"
diye! üstüne yetmezmiş gibi karşılık verdi çocukta "Sen benim içimi okuyorsun"
Çocuğun yanında şirin sakin ve uslu kız rolünü oynadı resmen çok sinir oldum. :47:

Şimdi ne yapmalıyım. Uzak mı durmalıyım yoksa belli mi etmeliyim artık bir şeyleri. :53:

Yardım edinnn :43:

Bu durumda yapılacak en iyi şey öncellikle arkadaşına rağmen yada diğer şeylere rağmen çocuğu hala isteyip istemediğine karar vermen bunda kararını belirlediğinde kendi düşüncemi söylerim

Son düzenleme:
Bu durumda yapılacak en iyi şey öncellikle arkadaşına rağmen yada diğer şeylere rağmen çocuğu hala isteyip istemediğine karar vermen bunda kararın bellirleyince kendi düşüncemi söylerim

İstiyorum. Arkadaşım sadece bana bakıyor, bana şöyle dedi gibi hava atıyor
Bende buna sinir oluyorum ya aşığım ve bunu çok belli ediyorum:18:
Yanındayken sakin davranmam gerekiyor ama olmuyor işte ter basıyor insanı :16:

İstiyorum. Arkadaşım sadece bana bakıyor, bana şöyle dedi gibi hava atıyor
Bende buna sinir oluyorum ya aşığım ve bunu çok belli ediyorum:18:
Yanındayken sakin davranmam gerekiyor ama olmuyor işte ter basıyor insanı :16:

O zaman ağırdan satmak lafını hiç sevmesemde bunu tarif edecek bi laf bulamadım gerekli olan senin uslu sakin kızı oynaman yada sakin olman değil.. gerekli olan herkesi görüyor ama onu görmüyor gibi davranman bir insanı bunun kadar deli edecek bişey olamaz hiç birşey yokmuş gibi davran sadece bir gün ani bir ilgi göster ve sonra hemen tam tersine dön ve yine hiç birşey yokmuş gibi davran kendine güvendiğini belli eden hareketler yap ona ortamdaki sıradan bir insanmış gibi davran yada umursamadığın birisi gibi Sadece çok nadir ilgi gösterip hemen ardından değiş ve yine soğuk ol onun yakınındaki erkeklere ilgi göster ama o yokmuş gibi davranman arkadaşın böyle laflarla seni rencide etmeye kalktığında hemen zeki bir cevapla basit olmayacak ama hemen sende onu rencide et çocukla ilgili imalı laflar dışında bir ilgi gösterip bir çekilme taktiği benim kendi adıma onaylanmış taktiğimdir bende özellikle Lise yıllarında yüzde yüz çalıştı,Amaaa çocukta biraz ilgi varsa çalışır çocukta küçükte olsa bir ilgi olmadığını düşünüyorsan tamamen bırak zorlamaya değmez.. Bunlar benim kendi görüşlerimdir terste gelebilir

Son düzenleme:
Durakta Durup Dururken, Siz Hiç Onunla Tanışmıyorken mi ''N'aber'' Dedi ? :26:

O zaman ağırdan satmak lafını hiç sevmesemde bunu tarif edecek bi laf bulamadım gerekli olan senin uslu sakin kızı oynaman yada sakin olman değil.. gerekli olan herkesi görüyor ama onu görmüyor gibi davranman bir insanı bunun kadar deli edecek bişey olamaz hiç birşey yokmuş gibi davran sadece bir gün ani bir ilgi göster ve sonra hemen tam tersine dön ve yine hiç birşey yokmuş gibi davran kendine güvendiğini belli eden hareketler yap ona ortamdaki sıradan bir insanmış gibi davran yada umursamadığın birisi gibi Sadece çok nadir ilgi gösterip hemen ardından değiş ve yine soğuk ol onun yakınındaki erkeklere ilgi göster ama o yokmuş gibi davranman arkadaşın böyle laflarla seni rencide etmeye kalktığında hemen zeki bir cevapla basit olmayacak ama hemen sende onu rencide et çocukla ilgili imalı laflar dışında bir ilgi gösterip bir çekilme taktiği benim kendi adıma onaylanmış taktiğimdir bende özellikle Lise yıllarında yüzde yüz çalıştı,Amaaa çocukta biraz ilgi varsa çalışır çocukta küçükte olsa bir ilgi olmadığını düşünüyorsan tamamen bırak zorlamaya değmez.. Bunlar benim kendi görüşlerimdir terste gelebilir

Aslında haklısın. Denemeye değer :)
Elimden geleni yapmam gerek. Çünkü gerçekten ilk defa böyle hissediyorum
Teşekkürler :17:

Sen arkadaslarına ona karsı ılgın oldugunu soyledıgını yazmıssın o nasıl bı arkadasmıskı bunu bıle bıle oda ılgısını gosterıyor anlamadım yaaa

Sen arkadaslarına ona karsı ılgın oldugunu soyledıgını yazmıssın o nasıl bı arkadasmıskı bunu bıle bıle oda ılgısını gosterıyor anlamadım yaaa

Ne kadar arkadaşsa işte.
Gıcık şey. Yüzünede söylüyorum yapma bak diyorum
Umrunda değil. ama ondan önce davranmam gerek
bu çocuk bana bakmalı! :33:

rekabet ortamı hadı baalım gorelım senı al cocugu hadıı bakalımmm

Ben bittim ya.
bugün arkadaşlarım benden habersiz gidip söylemişler çocuğa bu ikisi senden hoşlanıyor diye :53::53:
söylediklerinde çok kızdım, tavır aldım, trip attım
Şimdi ben napıcam?
Söylediklerinde şaşırmış gerçekten mi diye sormuş başka bir şey yapmamş
Takmıyor gibi davransam yarın?
Acil cevap verinn :43:

Back
X