Ne yapıyorsun bütün gün evde?

Bence kvalideler etrafı kullanarak gelinlerine istediği şeyi yaptırmaya çalışıyor. Yani aslında devamlı gitmeni kendisi istiyor, etraf böle böle diyip, sallıyor.
Çok taviz verme. Çünkü ardı kesilmeyecek. Çek kendini biraz. Çek ki devamlı onun dediği olmasın.

Offf offf diyorum kocanıza göre hareket edin onların demesine göre değil ilk evlendik çalışıyordum bi haftasonum var temizlik yapardım terim kurumadan toplan git onları Pof poflamaya 1 gece kal vaktinde bile dönemezdik evimize çay iç meyve ye biz gidelim demek için ezil büzül çocuk oldu yine aynı Cumartesi gidiyoruz Pazar gece dönüyoruz haftasonu yaklaşınca moralim bozuluyor ama sürekli iç içe değiliz diye idare ediyorum Allah sabır versin
Böyle yorumları görünce yalnız değilmişim diyorum yaa😣biz de cuma akşamdan gider pzr sabahı donerdik 1.5yildir böyleydi ta ki olay çıkarana kadar şimdi evdeyiz orayin bahsi kapandı Bi süre💪

Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Allahım evlilikte hiç sevmediğim konu budur herhalde gelip gitme mevzusu kendi ailem bu kadar ısrar etmezken karşı taraf sürekli çağırınca deli oluyorum.Yeni evlendiğimizde bir ara sürekli akşam yemegıne çağırıyordu iş çıkışı bazıları bayılır bu duruma eve gidip yemekle ugraşmasın diye ama ben hoşlanmıyorum.Sürekki anlata anlata en sonunda çağırmamayı öğrendi yemeğe şimdi iki haftada bir gidiyoruz

Klasik kv lafları...
Esin arkanda ve bu sebepten canını sıkmıyorsa hiç takma derim.
Bu noktada erkeklerin tavrı önemli ama eşin sana destek sanırım.
O yüzden ver cevabını geç, sen değil onlar düşünsün.

Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?

ayni sorun benim kendi ailemle var 🙄 sizin yine Kv daha rahatsiniz eşinize topa atabilirsiniz

Mıçıp mokumla oynuyorum deseydin
Sinir oluyorum böyle boş sorular soran tiplere :işsiz:

Maalesef Türk kadınlarının büyük bir kısmının çocuklarından başka hobileri olmuyor.Aşırı derecede bir bağlılık söz konusu oluyor hatta çoğu anneleri bir gözlemleyin biz yemek yedik ,biz uyuduk aşırı bir bütünleşme görürsünüz.Koca adamlara bebek gibi davranırlar.Bir türlü onun da bir birey olduğunu kabul etmezler Bu adam evlenince yada kadın yapayalnız kalıyorlar başka uğraşları yok.Bence o yüzden de geline ,oğula sarıyorlar böyle.

Asla taviz vermeyin...
Herkesin evinde dinlenme hakkı var...
herkesin kendi mahremi kişisel alanı var...
haftada bir yeter...
hal hatır sorulur çay içilir yeter...

Bir gelinle damat nişanlıymışlar damat sürekli kızın evine gidiyormuş görmek için. Kp bir gün demiş ki damada evladım tatlı tatlı gel 🤣 bu hikayeyi kv ye de anlat bakalım 🤣 senin kv çok garip bir kadın valla evde ne yapılacak bir sürü iş güç oluyor hele evcil hayvan veya çocuk varsa insan kendine bile zaman ayırmakta zorluk çekiyor bence

Aynen öyle hiç umursamayın. Bende bütün gün çalışıyorum gecem gündüzüm yok resmen, bana da kv diyor ki "ne iş yapıyorsun da yoruluyorsun?"

Delirmemek içten değil cidden bunlara.

Back
X