• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmak istediğini hiç anlamadım:(

CathyEarnshaw

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.054
841
683
arkadaş aracılığıyla tanışmıştık,farklı şehirlerdeydik iki ay boyunca hergün telefonda konuştuk..derken telleri azalmaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı. ben de ben böyle ilişki istemiyorum diye resti çektim.

olaydan iki gün sonra mesaj attı.oraya geldim sürpriz görüşelim diye.o gün geldiğinde güzel bir gün geçirdik gezdik dolaştık ,yedirdi içirdi hesap ödetmedi bir de hediye getirmiş.

gittikten sonra aramadı.en son görüşmemizde bana uzaktan ilişki yürütemeyeceğini,sadık kalamayacağını beni istemediğini söyledi.üzüldüm ama kabullendim 20 gün boyunca ne bir mesaj attım ne de aradım.

20 gün sonra gecenin ikisinde tatlı rüyalar diye mesaj attı,sabah bende soru işareti yolladım.günaydın yazmış bende bana neden mesaj atıp duruyorsun dedim buda üzgünüm yazmış ben de vicdan yapacak bişey yok rahat ol dedim. o da rahatım sen olmadığın için üzgünüm yazdı..ben de dersteyim dedim kolay gelsin dedi mesajlaşma böyle bitti.
ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini anlamadım diye.sonra konuştuk ben buna gecenin ikisinde bana mesaj atma hakkını kendinde nasıl buluyorsun dedim,beni uzakta olduğumuz için terkettin ,bir doluda laf saydın ne değişti aklımı neden karıştırmaya çalışıyorsun dedim buda ben öyle laflar etmedim demesin mi..delirdim ,ben de alzheimer hastasımısın ne dediğini bilmeyen dengesizlerle uğraşamam dedim.sorumluluk almadan gene istediğinimi yapacaksın dedim bi yandan da gülüyor dalgamı geçiyosun sen benle dedim suratına kapattım

mesaj yazmış sana gülmedim arkadaşlara gülüyordum diye cevap vermedim sonra şöyle yazmış:seni özlediğim için mesaj atmıştım belkide hataydı neyse seni daha fazla rahatsız etmeyim diye
bende özlediğine memnun oldum yazdım,dalga geçtim aslında
ben özledim falan demedim.bunlar dün oldu daha sesi çıkmadı
ne yapmalıyım. bu adamın yapmak istediği nedir aklım karıştı sonuçta ondan ben de çok hoşlanmıştım ama belirsizlik kötü.

alay ediyor olmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslari gaz veriyordur uzaktan iliaki olmas diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önceki uzaktan ilişki olmaz laflarını ,sana sadık kalamam laflarını inkar ediyor ama beraber olalım da demiyor özür de dilemiyor gerçi epey bir bombardımana tutum ben onu egosu şişmesin diye. hem de sinirlendiğimden.Egosu çok yüksek bir erkek önceden tarttığım kadarıyla..kafam karıştı hemde çok

ya dengesizin teki senide sevmıyo
ilgi duymuş esmiş geçmiş
ayrıl :20::20::20:

arkadaş aracılığıyla tanışmıştık,farklı şehirlerdeydik iki ay boyunca hergün telefonda konuştuk..derken telleri azalmaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı. ben de ben böyle ilişki istemiyorum diye resti çektim.

olaydan iki gün sonra mesaj attı.oraya geldim sürpriz görüşelim diye.o gün geldiğinde güzel bir gün geçirdik gezdik dolaştık ,yedirdi içirdi hesap ödetmedi bir de hediye getirmiş.

gittikten sonra aramadı.en son görüşmemizde bana uzaktan ilişki yürütemeyeceğini,sadık kalamayacağını beni istemediğini söyledi.üzüldüm ama kabullendim 20 gün boyunca ne bir mesaj attım ne de aradım.

20 gün sonra gecenin ikisinde tatlı rüyalar diye mesaj attı,sabah bende soru işareti yolladım.günaydın yazmış bende bana neden mesaj atıp duruyorsun dedim buda üzgünüm yazmış ben de vicdan yapacak bişey yok rahat ol dedim. o da rahatım sen olmadığın için üzgünüm yazdı..ben de dersteyim dedim kolay gelsin dedi mesajlaşma böyle bitti.
ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini anlamadım diye.sonra konuştuk ben buna gecenin ikisinde bana mesaj atma hakkını kendinde nasıl buluyorsun dedim,beni uzakta olduğumuz için terkettin ,bir doluda laf saydın ne değişti aklımı neden karıştırmaya çalışıyorsun dedim buda ben öyle laflar etmedim demesin mi..delirdim ,ben de alzheimer hastasımısın ne dediğini bilmeyen dengesizlerle uğraşamam dedim.sorumluluk almadan gene istediğinimi yapacaksın dedim bi yandan da gülüyor dalgamı geçiyosun sen benle dedim suratına kapattım

mesaj yazmış sana gülmedim arkadaşlara gülüyordum diye cevap vermedim sonra şöyle yazmış:seni özlediğim için mesaj atmıştım belkide hataydı neyse seni daha fazla rahatsız etmeyim diye
bende özlediğine memnun oldum yazdım,dalga geçtim aslında
ben özledim falan demedim.bunlar dün oldu daha sesi çıkmadı
ne yapmalıyım. bu adamın yapmak istediği nedir aklım karıştı sonuçta ondan ben de çok hoşlanmıştım ama belirsizlik kötü.

Canı sıkılmış kafana takmaya değmez.Tecrübeyle sabit.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle İrem Derici'nin Zorun Ne Sevgilim Şarkısını İthaf Et Ona :9:

Sonra da Numarasını Engelle Kesinlikle Muhatap Olma Değmez Çünkü Adam Kafaya Almış Seni Niyet Bu Canı Sıkılıyor Besbelli Oyuncak Aramış Kendine

O Tanıştıran Arkadaşlarına da Çak Bi Tane Nasıl Arkadaşmış Onlar :57: Düzgün Birini Bulsunlar Sana

Bu Arada Tebrik Ettim Seni Adamın Egosunu Tavan Yaptırmamışsın :32:

Bir aralar hoşlandığım isin o kadar dengesizdi ki şu an yazdıklarında benzzer bir kişilik gördüm. Bir kere sadık olamam diyen bir erkek zaten baştan karaktersiz bir imaj çizmiş. Ben olsam mesajlarına cevap bile vermezdim. Kendi olayımda bir yerden sonra mesajlarına cevap vermeyi bıraktım zaten. Şimdi sürekli seni rahatsız ediyor muyum falan diye mesaj okuyor, bende okuyup zamanında beni üzmesine karşılık şimdi takılmamasını bir karşılık olarak sayarak eğleniyorum. :23:

Öncelikle İrem Derici'nin Zorun Ne Sevgilim Şarkısını İthaf Et Ona :9:

Sonra da Numarasını Engelle Kesinlikle Muhatap Olma Değmez Çünkü Adam Kafaya Almış Seni Niyet Bu Canı Sıkılıyor Besbelli Oyuncak Aramış Kendine

O Tanıştıran Arkadaşlarına da Çak Bi Tane Nasıl Arkadaşmış Onlar :57: Düzgün Birini Bulsunlar Sana

Bu Arada Tebrik Ettim Seni Adamın Egosunu Tavan Yaptırmamışsın :32:

saol canım,elimden geldiği kadar egosunu kırmaya çalıştım...oyuncak olmaya niyetim yok

Ha Adam Niyet Belli Evet Sadık Kalmam Diyerek Rengini Belli Etmiş Ondan Kimseye Yar Olmaz Hemen Uzaklaşın Bu Cümleyi Söyleyen Erkeklerden :10:

Ne yaptığını ve ne istediğini bilmiyor belli ki
Sana mesaj atıp kafanı karıştırmasına sakın izin verme
Çok güzel bir tavır sergilemişsin kendini tutup cevap bile vermemişsin böyle devam etmeni öneririm

Canı sıkılmış, egosunu pohpohlayacak birini aramış belki de sırf boşta kalmayım diye düşünüp mesaj yazmış olabilir. Boşver salla umursama - o özledim lafını da ciddiye alma maksat kandırmak

Back
X