Ne yapmak istiyorum ben ...Deliricem

Bende mecburi 13 aylıkken kesim ilk zamanlar baktıkça ağlıyordum bir de bağımlı bir bebekti oğlum ama hiç ağlamadı istemedi... ben ağlayıp üzülmek yerine günde 5-6 çeşit yemek hazırlıyordum sadece oğlum için madem artık süt verip yararlı olamıyorum o zaman ona birbirinden güzel yemekler yaparım edim maşallah güzel de kilo aldı yemesi çok güzel oldu o yedikçe ben mutlu oldum gece yatmadan da devam sütünü verdim arada bir gün için de de veriyorum. Ayrıca gece uyumayan oğlum bir hafta sonra deliksiz uyumaya başladı ve gündüzlerimiz daha verimli geçti çok şükür

Bu kadar zorlandıysanız emzirin tekrar, süt beklediği için tadı biraz tuzlu gibi olmuştur ama bebeğinize zarar vermez. Elle sağmak isterseniz de internette videolar var bununla ilgili.
Sütün ona artık bir faydası yok büyümüş diyenlere de gülüyorum sadece, 70 yaşındaki kanser hastalarına bile anne sütü aranıyor, nasıl faydasız diyebilirsiniz?

Ben 24 aylıkken kesmiştim o zaman 2 yaş denildiği icin 24 te kestim ama simdi olsa 26 -27 da keserdim. Fark yok ama oyle hissediyorum

Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Ve 3 gündur psikoljim bozuldu resmen .
Hep ağliyorum süt vermeyi özluyorum.
Kndime çok kiziyorum.
Kndimden nefret ediyorum.
Deli gibi hickira hickira ağliyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Siz kac aylik kestiniz meleklerinizi kizlar
Hiç bir şey olmaz, tekrar emzir , aynı şeyi ben de yapmıştım oğluma, cok ağladı, 2-3 gün sonra tekrar verdim, kaya gibi olmuştu göğsüm,çocuk sevincinden ne yapacağını sasirmisti

Kndime çok kiziyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
ay bırakın emsin minnoş ya ne zararı var ki, zaten sütünüz azalır bebiş büyüdükçe, kendiliğinden kesilir

Hiç bir şey olmaz, tekrar emzir , aynı şeyi ben de yapmıştım oğluma, cok ağladı, 2-3 gün sonra tekrar verdim, kaya gibi olmuştu göğsüm,çocuk sevincinden ne yapacağını sasirmisti
Oy kuzum benim

Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Keske benim kizim 15 ay emebilseydi..sadece 4 ay emdi oda mama destekli.
Cok ugrastim olmadi.
Is hayatina baslayacaksaniz zor olabilir..
Bence kestiyseniz arkasinda durun sonra daha zor olabilir

Kndime çok kiziyorum.

24 ay emzirdim ben iki evladımıda. .çok erken değilmi 15 ay. bağlanma dönemi içinde 2 yıl emsin diyorlar. hem sizde hazır değilsiniz. ben 24 ay sonunda bile sütten keserken çok duygusal oluyorum.

Bebeğim iki aylıkken sütüm kesildi benim :( kestirenler utansın bıçak gibi kesilip gitti :( çok ağladım bende.. Yavrum göğsüme yeltendikçe içim çekildi çok kötü oldum. Bir damla sütüm gelmedi bomboş göğsümü emmek istedi :( şuan bile çok kötü oldum ben ne zaman bundan bahsetsem ağlarım. Lütfen eğer sütünüz varsa esirgemeyin. Çalışacaksanız sütünüzü sağıp saklayın. Biliyorum zahmetli. Ama inanin buna değer. Bir de sanirim simdi süt sagmak daha kolay. Egilmenize gerek kalmadan kolaylık saglayan aletler yapmışlar.

Back
X