Ne yapmak lazım??

mirageeeeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
448
9
118
41
İstanbul
Arkadaşlar şimdi bir arkadaşım aradı eşinin kendisini aldattığından şüpheleniyormuş ama kanıt yok.. adamda kadın parfüm kokusu, süt dökmüş kedi halleri başgöstermiş kadın sorduğunda tabiki bahaneler hazırmış.. adamın telefon karıştırılmış fakat özel nodan aranıyormuş.. çalıştığı işyerinde ise kızkardeşiyle yani arkadaşın görümcesiyle çalışıyormuş.. beni arayıp gizli nodan eşini arayıp ''eşine herşeyi anlatacağım'' diye söleyip kapatmamı istedi.. ben zaten tırsığın önde gideniyim kendi gölgemden korkarım ama kahretsinki hayır dememe gibi bir hastalığım var ( dedim ki doğru olan bumudur bilmiyorum düşünelim tabiki yardım etmek isterim ama doğru olan şeyi yapalım dedim.. ne yapmak lazım sizce kızlar bi el atıverin.. hepinize şimdikten teşekkürler.. bu arada iki çocuk var adam normalde karısı iki sorsa parlıyormuş sustuyormuş ama şimdi kadın 100 soru soruyomuş ama adam gayet sakin cevaplıyormuş evdede ruh gibiymiş.. kızlar benim aklıma hiç bişey gelmiyor yardımcı olabilirmiyiz sizce?

Siz arayıp eşine anlatacağım dediğinizde adam korkup eşine dökülecek diye bekliyor sanırım arkadaşınız.
Bence karışmayın. Kime yaptıracaksa yaptırsın.
Hatta en iyisi beklesin. Beklerken de gözlemlesin.
Hayır diyemiyorum diyorsunuz.
Bu vebaldir. Ya gerçekten bişey yoksa. Bu vebali almak istemediğinizi söyleyin.
yok hala ısrar ederse zaten size bu insanın faydası yoktur. Küserse küssün

çok saol canım çalışıyorum işteyim kız anlatınca panik yaptım ve bu söylediğin hiç aklıma gelmedi gerçekten doğru söylüyorsun.. doğru olanda bu şimdi arayıp aynen dediğini söyleyeceğim kendisine..
valla rahatladım be saol canımm...

Ya arkadaşınızın eşi aldatmıyorsa.
Günahını almış olmayacak mısınız?
Aekadaşınızın şüphesi varsa alsın karşısına konuşsun

bence de karışmayın ancak illa yardım etmek istiyorsanız cep faturasının ayrıntısına bakmasını soyleyebilirsiniz
zaten düşündüğü gibi birisiyle gorusuyorsa ayrıntıda çıkacaktır

aradım şimdi arkadaşımı söyledim beklemesini kesin emin olmasını söyledim.. nasılsa bi yerde açık verir dedim.. zor işler bunlar Allah yardmcısı olsun kimseyede yaşatmasın...

bence tehdit etmeyin arkadasiniz alsin kocasini karsisina oturup konussun. eger kocasi hep bahane buluyorsa sorularina arkadasiniz takip etsin bi acigini bulsun derim.

aradım şimdi arkadaşımı söyledim beklemesini kesin emin olmasını söyledim.. nasılsa bi yerde açık verir dedim.. zor işler bunlar Allah yardmcısı olsun kimseyede yaşatmasın...

en doğrusunu yapmışsınbu çok hassas bir konu arkadaşının elinde kesin bir delil de yok
sen hiç karışma bence

öncelikle Allah yardımcısı olsun çok sıkıntılı durumlar...ama bencede siz karışmayın zaten planda tutmayacak bişe bencede fatura dökümanını alsın eşinin yada dedektif tutsun =)

Adam aldatıyorsa da siz gizli no.dan arayıp "Herşeyi söyleyeceğim" vs dediğinde koşa koşa karısına olayları itiraf edecek değil.. Araya girdiğinize değmez..

gizli numaralar önünde sonunda ortaya çıkar...sakın haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…