- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi just_married
-
bence onu ilk gunden basinda buyutme bacim sonra herseyine karisir herseyi ben bilirim beni dinle moduna gecer,
benim basimdan boylesi gecti sen yuzverme arkadaslarin dedigi gibi cik disari gez toz keyfine bak evde oturupta onu bekleme bence cok gezen bir hatun galiba gunahini almiyim ama o senin evine gelebilmesi icin sira yapmistir ancak birkac gune sira sana gelir.
benim anladigim kimseyi takmiyan ama herkes beni takacak beni dinleyecek diyen kadinlardan, onlemini al canim tecrube konusuyor
Allah sana sabir versin
hahah ay nasil guldum sana cok yasa emmii
ben daha birkac gun evliyken surekli kapimi caliyordu
ailen nerde
kayinvaliden seninlemi kaliyor
kayinpederin nerde
yok yas kilo koy aklina ne gelirse
coook merakli odedigim faturalarima kadar sorar
ben senin yazdigini okuyunca hemen haa dedim benim komsudan buda
sakinnnn cocuguna bakayim deme bak hastalik olur acil isi olur onun haricinde yapma
birde bizimkinin bir huyu var soylemek istemiyorum ama senin bilgin olsun
bu komsum gidip alisveris yapmaz benden goturup pisirmeye calisir,
esim kizar komsudur ver gitsin diye bende derim parasi evi arabasi isi gucu var niye cimrilik pintilik yapip hergun benden istiyor ki??
bi yumurtadan basladi pirzolaya kadar gitti bir yerde artik duuuurrr demek zorunda kaldim
Samimiyet yok ama o kurmaya çalışıyor gelip beni öpüyor saçma sapan. kapımı çalmadığı gün olmuyor ben ona gitmedikçe
sanırım asker eşisiniz.Bende lojmanlarda kaldım ama hiç böyle birisi ile karşılaşmadım.Sizin komşunuza karşı tavrınızı bilemem ama ben herkese mesafeli davranmaya çalıştım şimdiye kadar.Bana aynı şekilde böyle yapılsaydı eğer bir daha ki sefere müsait olmadığımı söyleyip sadece merhabalaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?