ne yapmalı?fikirlere ihtiyaç var acilen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyma42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seyma42

Ziyaretçi
slm kızlar,
bu dert aslında hepimizde vardır ve bana yardım edebilecek insanların sadece bu sitede olduğunu düşünüyorum inş fikirlerinizi benimle paylaşmayı çok görmezsiniz bana.
kızlar, benim 5 yıllık bir ilşkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz ama onu tanıdıkça onunla yapamayacagım gibi geliyor bana.ikimizde aynıyız kimse alttan almayı bilmiyor o sertse ben daha sertim ben sertsem o daha sert anlatabiliyormuyum?yapımız bu alttan almaya cok calısıyorum ama olmuyor sınırı var sonucta herseyin.
evet kızlar 5 yıl dile kolay ondan ayrılayım diyorum ama olmuyor bunca yılın alıskanlığı var yenisini bulmaktansa elindekini güzelleştirmek daha iyidir biliyorum ama olmuyor işte yapamıyorum.
asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı.nolur bana bir akıl verin.
ilişkime dair soracagınız soruları yanıtlamaya hazırım...

ben ona güvenmiyorum ve ona her seferinde bunu söylüyorum,düşünüyorum ki o da artık bana güvenmiyor...

slm kızlar,
bu dert aslında hepimizde vardır ve bana yardım edebilecek insanların sadece bu sitede olduğunu düşünüyorum inş fikirlerinizi benimle paylaşmayı çok görmezsiniz bana.
kızlar, benim 5 yıllık bir ilşkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz ama onu tanıdıkça onunla yapamayacagım gibi geliyor bana.ikimizde aynıyız kimse alttan almayı bilmiyor o sertse ben daha sertim ben sertsem o daha sert anlatabiliyormuyum?yapımız bu alttan almaya cok calısıyorum ama olmuyor sınırı var sonucta herseyin.
evet kızlar 5 yıl dile kolay ondan ayrılayım diyorum ama olmuyor bunca yılın alıskanlığı var yenisini bulmaktansa elindekini güzelleştirmek daha iyidir biliyorum ama olmuyor işte yapamıyorum.
asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı.nolur bana bir akıl verin.
ilişkime dair soracagınız soruları yanıtlamaya hazırım...
Selam canım,bence iyice tartmalısın,eksilerle artıları karşılaştırmalısın.Anladığım kadarıyla neredeyse aşk kalmamış,sadece alışkanlık var ve bununla birlikte iletişim bozukluğu da var,iletişim herşeyin temelidir,iletişim bozukluğu olursa ne sevgi ne de saygı kalır.Elindekini güzelleştirmek istiyorsan,öncelikle kendin bir uzman desteği al,hatta bunu ondan gizle.Daha sonra uzman gerekli görürse onunla da görüşebilir.Sağlıklı kararı ancak bu şekilde verebilirsin.

ben ona güvenmiyorum ve ona her seferinde bunu söylüyorum,düşünüyorum ki o da artık bana güvenmiyor...

5 sene olmuş!!!
Bu karşılıklı güvensizlik sebepsiz yere ise acilen psikoloğa gidin her ikinizde..gamyoncuiremsu
Tamam kimseye %100 güvenemeyiz ama bu kadar da abartmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.. Paranoyak olursunuz Allahım saklasın..:delphin:

seviyorum ve o da her defasında sevdiğini söylüyor.bizimkisi sadece alıskanlık diyorum ben ama bir baskasına da alısmak istemiyorum.kolay degil çünkü herseyi sil baştan yaşamak

5 sene olmuş!!!
Bu karşılıklı güvensizlik sebepsiz yere ise acilen psikoloğa gidin her ikinizde..gamyoncuiremsu
Tamam kimseye %100 güvenemeyiz ama bu kadar da abartmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.. Paranoyak olursunuz Allahım saklasın..:delphin:

sebepsiz degil bu güvensizlikler en basiti 4 yıl sigara kullandığını benden gizlemiş ve bu gün ögrendim ki arkadasının dün attığı mesajı silmiş arkadası söyleyince ögrendim.acaba gizli işler mi karıstıyor diye kendi kendimi yiyorum.msj atan arkadası erkek bu arada.

ya herseyde uzman da uzmani dogru bulmuyorum ben
acikcasi.. bu konuda bi uzmanla görüsmesi gerekmiyor bana göre..
ikinizde sertsiniz, anlasmazliklar oluyor bu yüzden
ama birbirinize alismissiniz tabiki bu yüzdende ayrilamiyorsunuz..
bir kere cok önemli bisey daha eklemissin oda güven..
Güveniniz kalmamis, alttan aliyorum ama nereye kadar diyorsun..
Böyle seyler varken iliskiniz daha ne kadar yürüyebilirki..
Simdi ayrilin diyecegim biliyorum pat diye olmaz ama evlenmeyi
düsünüyorsunuz ve iliskiniz yürüyemeyecek sekilde..
Ya oturup iyice konusun, senin su hatan var, benim bu hatam var,
birbirimize artik daha toleransli davranalim deyip deneyin ve devam edin
yada ayrilin...

konustuk bunca zaman ama etkili olmuyor diye düşünüyorum yazmayı da denedim o da olmadı.insana hani bişey yap deyince yapmak zoruna gider ya içinden gelmiyorsa öyle bişey iste.kendi düşünsün istiyoru olmuyor.bilmiyorm.uzmanla görüşmek degil bir baskasının karsısına geçipte bundan bahsetmek çok zoruma gidiyor.en samimi arkadaslarıma bile anlatma taraftarı degilim.

eğer bu ilişkinin bitmesi ya da sürmesi bu iki insanın hayatında bir boşluğa sebep olacaksa ve zarar görülecekse uzman desteği hiç de küçümsenemez

iste iliskileri uzatmak ta bana pek dogru gelmiyor
nereye kadar uzatilabilir ki bir iliski..
bana göre artik 3 yil bile cok..ki en fazla hadi 3 yil diyelim..
sonra bide aliskanlik oluyor, anlasamamazlik cikinca ortaga
ayrilmakta zor oluyor.. bu yüzden uzatilmamali..:dilcikar:

sizinki tam bir alışkanlığa dönmüş
evlilik kararı çok ciddi bir karar bunu iyi düşün taşın
sırf alışkanlığım var diye bir ömrü geçirebilirmisin sence??
eğer geçiremiceksen, sil baştan başlamak niye bunca zor geliyor ki??

evlenmeden içinde şüpheler varsa bence çok dikkatli ve etraflıca düşün...
çünkü erkekler evlendikten sonra çok değişiyormuş... bence seneleri filan düşünme ... ne ilişkiler var kaç yıllık biten ... elbette zor olacak alışkanlıklardan vazgeçmek ; anıları unutmak ; yeni birine alışmak ...

ama doğru olanı çok iyi düşünerek bul bence ...
hayırlısı olur inşallah ...

arkadasım 5 sene bırakması cok zor olur sadece onun gozunu ıyıce bır korkut kaybettıgını sansın bak o zaman tıpış tıpış gelıp yalvaracak ve duzelecek

Back
X