• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalı? nasıl davranmalı?

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar bir sorum var.Erkek arkadaşımla ayni universitedeyiz.Bugun okul cikisinda bir kiza bakti zannettim.Sonra ayni kiz yoldan giderken birkac kez o tarafa baktigini hissettim.Bende surat astim tabiki.Kiskanc yapili bir insanim.Ne oldu diye zorladı ve bende bunu soyledim.Yemin etti bakmadim dedi.Sizde erkek arkadaslarinizin eslerinizin baskalarina baktigini hissediyor musunuz? Nasil bi yol izliyorsunuz? Ben mi fazla abartiyorum bilmiyorum ama cok kotu hissettim.

Merhabalar bir sorum var.Erkek arkadaşımla ayni universitedeyiz.Bugun okul cikisinda bir kiza bakti zannettim.Sonra ayni kiz yoldan giderken birkac kez o tarafa baktigini hissettim.Bende surat astim tabiki.Kiskanc yapili bir insanim.Ne oldu diye zorladı ve bende bunu soyledim.Yemin etti bakmadim dedi.Sizde erkek arkadaslarinizin eslerinizin baskalarina baktigini hissediyor musunuz? Nasil bi yol izliyorsunuz? Ben mi fazla abartiyorum bilmiyorum ama cok kotu hissettim.

biz gözlerini oyduk sorun kalmadı :27:

onun çevreye bakması değil sorun olan sevgili konu sahibi, sorun non-stop senin ona bakman.. birlikte olmanız, tek göz-tek kulak olacağınız anlamına gelmez ki, alan bırakın birbirinize.. siz de bakın biraz çevreye, böylece ona odaklanmazsınız :34:

biz gözlerini oyduk sorun kalmadı :27:

onun çevreye bakması değil sorun olan sevgili konu sahibi, sorun non-stop senin ona bakman.. birlikte olmanız, tek göz-tek kulak olacağınız anlamına gelmez ki, alan bırakın birbirinize.. siz de bakın biraz çevreye, böylece ona odaklanmazsınız :34:

Bakmak ve görmek farklı birşey.Cevreyle ilgilenmesi değil 3 kez o kizin olduğu tarafa bakmis olması rahatsiz etti.Ben bi erkege 3 defa donupte bakamazsam onunda bakmamasi gerekir.Sizce bu bir sorumluluk degil midir?

Bakmak ve görmek farklı birşey.Cevreyle ilgilenmesi değil 3 kez o kizin olduğu tarafa bakmis olması rahatsiz etti.Ben bi erkege 3 defa donupte bakamazsam onunda bakmamasi gerekir.Sizce bu bir sorumluluk degil midir?

nasıl baktığını sen biliyorsun.. açıkçası yiyecek gibi mi baktı, tanıdık gibi mi baktı, "wohoo güzelliğe bak" der gibi mi baktı.. bazen bizlerinde dönüp baktığımız şeyler olur ama önemli olan nasıl bakıldığı.. nasıl baktı? ya da hep mi kızlara o günkü gibi bakıyor?

Ben bakarım, eşime de gösteririm bak diye, o da bakar, bana da gösterir. Güzele bakmak sevap. Takılmayın, kıskançlıktan öldürmeyin sevgilinizi, bıkar sonra.

Belki kız çirkindir, acayip giyinmiştir (aklıma Tarkan'ın 'Kıl oldum' şarkısı geldi valla :) ) Ayrıca bakmak var, bakmak var. Herkesin gözü kayabilir, bu kaçınılmaz, özellikle erkekler için. Eğer uzun süre kesiyorsa, yiyormuş gibi bakıyorsa o zaman sorun olur.

ben ensesine şaplaa yapıştırıyorum bak baak nereye kadar diye :52:şaka bi ana hiç aklıma gelmedi sorun etmek yada nereye bakıyo bu diye düşünmek bile ama alah affetsin çok dedikodu yaparız özellikle plajda şezlonglara yatarız yan yana şunun yağına bak şunun bikinisine bak şunun tiftik saçına bak aaa kadın naptı o herife öyle falan gözlükleri takıyoruz belli olmasın diye dert etme bunu onu daraltma kendini yıpratma aş bunları sen rahat edersin oda sana hayran olur biter gider :21:

ben ensesine şaplaa yapıştırıyorum bak baak nereye kadar diye :52:şaka bi ana hiç aklıma gelmedi sorun etmek yada nereye bakıyo bu diye düşünmek bile ama alah affetsin çok dedikodu yaparız özellikle plajda şezlonglara yatarız yan yana şunun yağına bak şunun bikinisine bak şunun tiftik saçına bak aaa kadın naptı o herife öyle falan gözlükleri takıyoruz belli olmasın diye dert etme bunu onu daraltma kendini yıpratma aş bunları sen rahat edersin oda sana hayran olur biter gider :21:

Bu size normal geliyor ama asabileceğim birşey değil bu.Bana ters geliyor öyle olması.Daraltmıyorum o biriyle olmayi kabullendiyse gormeyecek baska bir insanı.

Ben de " gözlerini oyar zeytin diye tabağına koyarım" diyorum korkusundan sadece ayakkabılarına bakıyor benim bey ;) şaka bir yana bunaltmayın adamları bu kadar, göze de gönüle de yasak koyamazsınız. Bu kadar sıkarsan o gönül kayıverir başka birine mazallah. Hem ne bu kendine güvensizlik kuzum ne gerek var.

Canım bence biraz abartıyorsun güzel veya yakışıklı birini görünce herkes bakar ve bu normal olandır asıl bakmazsa garip bence.Benimde 1,5 senedir ilişkim var bende birini gördüğümde aa bu çocuk ne yakışıklı diyorum.Ama bu çocukla bir ilişki yaşamak istediğim veya onu götürmek istediğim anlamına gelmez ki sadece yakışıklı ve göze hitap eden biri olduğu anlamına gelir.:9:

Ben de eskiden senin gibiydim de geçti allahtan gerçekten takılma böyle şeylere hem sen de etrafına daha fazla bak ki o nereye kaç kere bakmış görme hem baksalar da yeminler ediyorlar bakmadım diye sonra :) gerek yok yüz göz olmaya abartırsa da ciddi bir konuşma yaparsın devam edemem böyle diye aklı gider gözleri içine kaçar.

Tmm kızlar haklisnz ama cnsyt ayrimna hiç grek duymdn ciftler bna gore karşı cnslerine dönüp 3 kez bakmaz. Tamm bi bkti ya tndik gldi ya kiyfti komikti vs ama 3 kez bakacak kdrda olmamalı.
Ayrca sevglin ztn o tvrndn snra 3 kez bakmayacağınıda anlatmıştır. :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakar gecer gider, arada gulup öhö öhö diyorum benimki ancak ayiliyor safim bi de demez mi dalmisim diye, gel de sinir olma.
Bu kadar takilma bence, haklisin ust uste bakmasi hos degil ancak sen hic etrafina kadin erkek veya co guzel bir arabaya veya eve bakmiyor musun? Bu da oyle birsey, surekli önűne bakarak yuruyen adam inan cok daha sıkıcı oluyor, bazen sana bakmayi bile unutuyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadınların hisleri kuvvetlidir genelde. ama elinde net delil olmadan üstüne gitme.. bakmadan bakmaya da fark vardır. göz ucuyla alelade bakarsın birine kafanı çevirirsin bu başka, gözünle giden kızı takip edersin bu başka bence... 2.dediğim gibiyse o adamdan hayır gelmez. asla da o kadar geniş bir karakter olmadım. ne demek bakabilir bence öyle bir lüksü kimsenin yok. karşısındakine de saygısızlıktır kesinlikle:47::47:

yakışıklı ve güzel görünce bakmak her insanın doğasında var ..
güzel kadınlara ben bile bakıyorum da ne var bunda .
bu kadar kıskanç olmayın ,keşke her erkek sadece baksa :ssz:

Back
X