Ne yapmalı?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Biz eşimle nişanlıyken bir kaç takık kız arkadaşı vardı ve onlar yüzünden aramız bozuldu nişanlı olduklarını bildikleri halde aramızı bozmaya çalıştırlar eşim daha önce kırıkkale de görevliydi onlarla oradan tanışıyormuş şimdi ise batmandayız görevi gereği tayini çıktı istanbula istemiyor hiç bir şekilde yoğun olacağını söylüyor eve gelemiceğini birbirimize vakit ayıramayacağımızı dile getirip duruyor. Babamın bazı tanıdıkları var yani istese tayinimizi başka bir yere çıkarablir. Kırıkkalede eşim daha önce ev almış memleketimiz ankara lakin kırıkkale ye tayinimiz olsun diye diretiyor orda ailesinin çok akrabası var ve annesi zırt pırt bize gelecek gelsin ama o kadar çok burnunu sokar ki her şeye bir de oğluna çok bağlı beni de kıskanır benle kendini kıyaslar sürekli oğlu ona bağırsa sen karına da mı böyle yapıyorsun der sitemle. Yemek yapsam eşim beğense kıskanır ben güzel yapmıyormuyum der. Ayrıca ben mühendisim istanbul benim için büyük nimet çalışma koşulları açısından. Eşim polis olduğu için de istanbul gbi bir yerden de korkuyorum onun için. Çok kararsızım İstanbula gitsek bencellik mi yaparım. Siz olsanız napardınız ?

İstanbul çok yoğun, evine gelemez, bu konuda haklı.
Ayrıca ev almış madem gidin, bunda ne gibi bi sorun olabilir ki? Nişanlıykenki arkadaşlarını kafaya takıyorsunuz sanırım, o zaman nişanlıydınız şimdi ise evli, şartlar değişti.
Kayınvalideye de kulaklarınızı tıkayın, huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin.

Tanıdıkları devreye sokmadan sizin puanınız nereye kafi gelirse oraya gitmeniz daha doğru olur.hem kimsenin hakkı yenmez,hem de siz de tanıdıklar devreye sokarak Kırıkkale'ye tayininizi aldırıp daha fazla tanışınızı ilişkinize dahil etmemiş olursunuz.
eşiniz İstanbul konusunda haklı olduğunu düşünüyorum,çalışma koşulları ağır ve uzun.
Evliliğinizin ilk yıllarında birbirinizi daha yakından tanımak ve ilişkinizi güçlendirmek adına ikinize uyan ortak bir şehir bulmanız uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…