Ne yapmali

Sen caliscan ama onun hesabina yatrcan ole mi:) kimse kusura bakmasin.. aylik gider verceksen verirsin.. ben yiyemedim sen ye ole mi? Milleti salak saniyo bu kv galiba deliye bak

Maaş kartınız hangi bankaysa girin playstore a o bankanın mobil uygulamısını indirin talimatları takip ederek şifrenizi alın. Oradan yatırım seçeneklerini bulup bir hesap açın sonra maaşınız yatınca direk o hesaba aktarın. Maaş heaabından hiçbir ücret kesimi olmaz bu arada.

Sakın kv nize vermeyin? Ne münasebet ya insanlar iyice garipleşti tövbe tövbe. İstersede yok anne Sağol bem çalışıyorum ben kendi hesabımı bilirim de. Ezdirme kendini böyle. Ne demek daha eline almadığın maaşın hesabını yapmak.

Selam kızlar
nihayet ise bas ladim. Baslayali 3 hafta öldu. Aldığım maaşı hic ellemeden hesabıma aticam diye başta konuştum. Simdi gel gelelim kaynana sen hesap açma, yeni hesap açma bedeli alır benim hesabim var. Benim hesaba yatır ben kimsenin hakkini yemem felan filan diyor. Eşime de aynısını da demiş bu arada beraber oturuyoruz ev kira değil....
Sizce eşime nasıl ikna edebilirim ve yahutta ne demeliyim.. şimdiden teşekkürler kızlar....
hesap açma bedeli ne ya o kadar hesap kartım var ne kadar çekildiğinin bile farkında değilim. Kaç yaşında kadınsın yakında iş kadını olacaksın ayakların biraz yere sağlam bassın hangi karta atacağın kimseyi ilgilendirmez kv cevap bile verme he de geç kendi bildiğini yap

Hesap işletim bedeli normalde alırlar ama maaş hesaplarından alınmaz
maaş bankana git altın hesabı açtır talimat ver maaş yatınca altın hesabına aktarılsın
Kv ye de maaş bankamda hesabım var ztn ücret almıyorlar de geç umursama

Ne uyanıkmış senin kayınvalide sakın öyle bi şey yapma karışıklık olmasın falan deyip kibarca rededin

Back
X