Ne yapmalı

Allah vermesin de ben bana söylenmesini isterim sonra affedecek olursamda bana söyleyene aksi bir davranışm olmaz hatta ondan duudugumu bile soylemem ama herkes boyle yapmayabilir ve olan size olur esinizle de sorun yasarsiniz malesef.... ama vicdan azabi cekmekde normal ....dusunsene adam hastalik kapacak sonra gelecek esine bulastiracak ... iki ucu b..klu bi şey

Kendi whatsappıma durum attım hiç görülme olmayınca senden bakayım dedim o arada yanlışlıkla tıkladım görmüş bulundum sen bana hesap sorcağına böyle bi iğrenç insanla hala nasıl arkadaşlık yapabiliyorsun onu açıkla dersin. Adam yaptığı ihaneti haklıymış gibi normalmiş gibi anlatıyor eşin de anlıyorum bilader mi diyor kafasında bu durum normalleşiyor farkındaysan.
Eşim "anlıyorum bilader" dememiş zaten. Onaylamamış da, sadece konuyu değiştirip konuşmayı bitirmiş.

Esinizle baskasi yüzünden sakin tartismayin. Aranizi acmayin kadin fark ediyordur belkide bilip görmemezlikten gelen kadin cok. Basiniza dert almayin.

Eşinizin whats app'ında evli bir arkadaşının bir kadınla birlikte olduğunu yazdığını görseniz o adamın karısına söyler miydiniz? Adam iş için başka bir şehirde ve neymiş oralar başka türlü çekilmiyormuş.
Ben görüştügünüz bayanın madur olmaması için haberdar ederdim kendimi açık etmeden kadının haberi olup olmadıgı belli degil cektigini degişir, bunalımda gibi idare ediyor aldatmayı aldatmayı öyrenince hayatı degişebilir sizin eşinizde aldtıyor olabilir kadın arkadaşın yerinde olabilirdin

Allah vermesin de ben bana söylenmesini isterim sonra affedecek olursamda bana söyleyene aksi bir davranışm olmaz hatta ondan duudugumu bile soylemem ama herkes boyle yapmayabilir ve olan size olur esinizle de sorun yasarsiniz malesef.... ama vicdan azabi cekmekde normal ....dusunsene adam hastalik kapacak sonra gelecek esine bulastiracak ... iki ucu b..klu bi şey
Her kelimesine katılıyorum

Kadın kocasıyla barışır olan size olur bu durumlarda kimsenin namus bekçiliğini yapmaya gerek yok bence herkesin kendi hayatı sonuçta.

Eşim "anlıyorum bilader" dememiş zaten. Onaylamamış da, sadece konuyu değiştirip konuşmayı bitirmiş.
Her neyse konu eşiniz değil. Konuyu değiştirmek bambaşka artık iletişimde bulunmamak bambaşka.
Okey anlaşıldı kadını uyarmayacaksınız siz. Ama bence bilmeli.

Back
X