Ne yapmalı?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Herkese meraba, kızlar hergün yüzlerce vatandaşin gidip geldiği bir yerde çalişiyorum e malum bu virüs süresincede daha bir stresli zamanlae yaşadim şu an aliştik bu durumla yaşamaya o ayrı gelelim soruna 15 gün izne çıkıcam ve bu süreçte telefonumu kapatip odama kapanip ful ders çalişicam :( kpss ye hazirlaniyorum arada değişklik olsun diye kendime kitaplar aldim okurum diye ama yıllardır her yaz tatile çıkardım ay bu yaz garip oldum arkadaşlarım hep arabaları var yazlıkları var hepsi biyerlere gidiyor ben kendimi çok kötü hissettim bu süreçte derdim şımarıklık yapıp tatillere çıkayim değilde başka ne yapabilirmki diyede düşünmüyor değilim ama birşeyde bulamiyorim arabam olsa piknik tarzı yerlere giderdim kafami boşaltmadan hatta dahada doldurup işe döneceğim çok bunaldim gerçekten :(

miss gibi odanda takil bence en güzeli. bu senede deniz olmasin.
yakinlarinda güzel yürüyüs yerleri varsa cik temiz hava al arada. gececek bu günler :)

Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, okurken ben de dedim "bütün sene çalışmış, 15 gün tatilinde de ders çalışacak" diye, ama hayat işte. Sabredin, çalışın, az kalmış. Dilerim güzel puan haberleriyle gelirsiniz.

Herkese meraba, kızlar hergün yüzlerce vatandaşin gidip geldiği bir yerde çalişiyorum e malum bu virüs süresincede daha bir stresli zamanlae yaşadim şu an aliştik bu durumla yaşamaya o ayrı gelelim soruna 15 gün izne çıkıcam ve bu süreçte telefonumu kapatip odama kapanip ful ders çalişicam :KK43: kpss ye hazirlaniyorum arada değişklik olsun diye kendime kitaplar aldim okurum diye ama yıllardır her yaz tatile çıkardım ay bu yaz garip oldum arkadaşlarım hep arabaları var yazlıkları var hepsi biyerlere gidiyor ben kendimi çok kötü hissettim bu süreçte derdim şımarıklık yapıp tatillere çıkayim değilde başka ne yapabilirmki diyede düşünmüyor değilim ama birşeyde bulamiyorim arabam olsa piknik tarzı yerlere giderdim kafami boşaltmadan hatta dahada doldurup işe döneceğim çok bunaldim gerçekten :KK43:
bu sene üzerine para verseler tatile gitmem, sağlık riske atılacak şey değil.kpss'de geçmiş olur seneye acısını çıkartırsın

Simdi bize karismak dusmez tabi de konu acmissiniz fikrimi soyleyeyim.
Eger bir yildir calisiyorsaniz, bu tatili haketmissiniz demektir, en azindan biraz kendinize izin verin, odaniza kapanmayin, ders calismaniz gerekiyorsa elbette calisin ama 14 gunun bir kismi en azindan derssiz tasasiz gecsin.

Şuan herkes buna can atıyor. Değerlendirme yapın, dersten sonra kafa dağıtacak şeyler bulun

Kpss konusunda şansınız var mı? Yoksa sırf 15 güne bel bagladiysaniz bence boşuna

Bu sene dişinizi sıkip bi yere gitmeyin calisin. Fedakarlik yapmadan olmuyor. Ben kpss hazirlanmsya basladigim sene annemler bayram icin akrabalara giderken ya da haftasonu piknikleere giderken ben gitmedim. Evde oldugum gunlerde 10-12 saatten az calismadim ve kazandim kpss yi. Sonra kazandigim maaslarla gezilerimi tatillerimi yaptim. Bence ileriyi dusun biraz fedakarlik. Yani herkesin hayat yolu farkli senin onunde asman gereken bir engel var.

Başkalarının arabaları var yazlıkları var gidiyorlar mi 🙄 Arabamız ve yazlığımız olduğu halde bu sene hiçbir yere burnumuzu çıkarmıyoruz. Değil piknik sitenin bahçesindeki cardaga inesim yok. İçinizi rahatlatır belki 😊
Yazlık harici bu yaz 3 farklı yerde tatil planımız vardı, daha ülkeye korona gelmeden iptal ettik.
Gidenlere bakmayın, büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Emin olun şu mevsim olmasa başka türlü olacaktı yasaklar ama ekonomi diye de bir gerçek var maalesef. Eşim zaten bahsettiğiniz gibi günde binlerce insanın girip çıktığı yerlerde. Bana bu risk bile kafayı yedirirken daha fazlasına gelemem.

Arabamız da var yazlıkta ama gitmeyeceğiz. Bu sene deniz görmesek ölmeyiz dedik. Yol uzun mola yeri, denizde sahilde ne kadar uzak durabilirsin insandan. Temas sayın artıyor neticede. Bana bu sene tatile gidenler şımarık geliyor boşverin. Bu sene de evde dinlenin.

Arabamız da var yazlıkta ama gitmeyeceğiz. Bu sene deniz görmesek ölmeyiz dedik. Yol uzun mola yeri, denizde sahilde ne kadar uzak durabilirsin insandan. Temas sayın artıyor neticede. Bana bu sene tatile gidenler şımarık geliyor boşverin. Bu sene de evde dinlenin.
Haklisiniz

Başkalarının arabaları var yazlıkları var gidiyorlar mi 🙄 Arabamız ve yazlığımız olduğu halde bu sene hiçbir yere burnumuzu çıkarmıyoruz. Değil piknik sitenin bahçesindeki cardaga inesim yok. İçinizi rahatlatır belki 😊
Yazlık harici bu yaz 3 farklı yerde tatil planımız vardı, daha ülkeye korona gelmeden iptal ettik.
Gidenlere bakmayın, büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Emin olun şu mevsim olmasa başka türlü olacaktı yasaklar ama ekonomi diye de bir gerçek var maalesef. Eşim zaten bahsettiğiniz gibi günde binlerce insanın girip çıktığı yerlerde. Bana bu risk bile kafayı yedirirken daha fazlasına gelemem.
Ayenn bende hayatta almam risk korkarim yani elbetteki can sağliģmiz en önemli inş 15 günü evde güzel verimli değerlendiririm

Back
X