Yani evet bana da öyle geliyor ama böyle bişey anlatmamak da o kızcağıza haksızlık gibiSanki basiniza bela alirsiniz gibi geldi bana
Ya nasıl sinir oluyorum pişkin pişkin bide yazıyor ya böyle boğasım geliyor neyse engellemek en iyisiEngelleyin ama eşine hiçbir şey atmayın. Dediğiniz gibi başkalarına da yazan biriyse illa ki bir gün yaptıkları eşinin karşısına çıkacaktır zaten
Evet engelledim Allah inşallah en kısa zamanda eşinin karşısına çıkarsın da kurtulsun bu adamdancevap vermeyin engelleyin. eşine de bilgi vermeyin. bulaşmayın.
Bişeyle uğraştığım yok niye üzüleyim ben mi ihanet ediyorum eşime karışmıyorum şimdilik ama başka bir yerden ulaşırsa tekrar düşünürüm ne yapacağımı ben olsam eşim böyle bişey yapsa bilmek isterimne uğraşıyorsunuz bu şeylerle? sonra üzülürsünüz
Daha önce de çok engelledim hep bulup ulaştı bana iki tersleyince yok oluyor diye çok kafama takmadım açıkçası şuan da takmıyorum engelledim gitti ben eşi için üzüldüm daha 2 yıllık evli biri bunu niye yapar aklım almıyor ciddenNormalde böyle konulara iletişimi engelleyin derim ama sizinki çok sistematik ya.
Ben olsam eşine haber verirdim sanırım bu sefer.
Yani evet bana da öyle geliyor ama böyle bişey anlatmamak da o kızcağıza haksızlık gibi
Aynen boşanacak durumu olmayabilir kızı zor durum da bırakırsam daha çok üzülürüm kendi yerime koydum belki de biliyordur çünkü tanıdığım kadarıyla arsız kaypak biri bu adam biliyoda olabilir nasıl sıkıldım kaç gündür birde saçma sapan biri için sinir oluyorum ya kız nasıl güzel bide bu tipsiz hergün Allaha şükredeceğine kalkmış 2 yılda sağa sola yazıyorguzel dusunuyorsunuz ama,
siz de kk kullanicisisiniz uzun zamandir,
burada da gormussunuzdur,
bir cok kadin kendince hakli sebeplerle aldatmaya ragmen evliligini devam ettiriyor.
Boyle bir durumda da bak kocan seni aldatiyor demek o kadina pek bir yarar saglamaz.
Hani emin olsaniz bu adami bosayacak, o zaman anlatirsiniz belki de bilmezken bence risk almayin.
Kadinin kocasi, illa ki bir yerden hisseder de ogrenir zaten eger ki ogrenmek isterse, ama istemezse de kendi kararidir.
hiç bişe yazmadım bu sabah günaydın yazmış arsız pislik konuyu açtıktan 5 dakika sonra engelledim yazsam gerisi küfür kıyamet olurdu çünkü tutamazdım kendimi ama bir daha karşıma çıksın vallahi paralarımBir daha bana ne için olursa olsun yazarsan bütün mesajlarını eşine atarım deyin o kadar, bence göndermeyin gerçekten şuan, gereksiz olur.
Evliyim eşim biliyor durumu oda karışma dedi ya nasıl anlatayım dövsen dövmeye değmeyecek kadar gereksiz bir tipYazip muhatap olmayin.Hayatinizda biri varsa evli,nisanli ya da sevgiliniz varsa ters tepebilir bu.Yani su durumd olsam esim bana sen ne cevap veriyosun herife deme ihtimali % trilyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?