- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Merhabalar hemen konuya gireyim, yeni evliyim ve eşimin ailesine çok yakın kendi ailem İstanbulun bi ucu Çatalca’da. Benim iznim bitiyor ve çalıştığım şehre döneceğim az günüm kaldı. Yani eşimle ne kadar çok zaman geçirsek o kadar kâr. Kayınvalide, kayınbaba sağolsunlar bizden gelme-gitme konusunda beklentileri yok, yeni evli olduğumuzun farkındalar şükür. Eltim kaynım kendi halinde. Lakin görümce düşünceli görünüyorum adı altında düşüncesiz. Çat diye her yere her davete çağırıyor yeni evlileri rahatsız etmeyeyim ne işleri var demek yok. Benim kocam da tuzlukla koşuyor. Bunun için tartışıyorum cevabı “sen de ailenle görüşüyorsun” oluyor. Yazdıkça sinirleniyorum. Ben döneceğim, benden sonra istersen yapış diyorum yok. Kendi ailemle görüşürüm çünkü ben onları artık göremeyeceğim görev yerine döneceğim diyorum yok. Geçen hafta plan yapıyoruz, hazırlanmışız gezmeye gidicez pat görümce arıyor. “X kişisi bizi eğlenceye davet ediyor” ayıp yahu. Suç benim kocamda, reddetmesini bilmiyor. İtiraz edince ben suçlu, görümce İYİ NİYETLİ oluyor. Hayır yani kadının 1 yaşında küçücük oğlu var. Kendi geri kalmıyor her yerde abisini istiyor. E ben de kardeşlerimi çevremde istiyorum o zaman. Bunu deyince görümcem iyi niyetli, biz sıkılmayalım diye her şeyi yapan, bense kendim ve ailemden başkasını sevmeyen önyargılı biri oluyorum. Çıldırmak üzereyim, deli olacağım.