ne yapmalı

arkadaşlar ben heyecan derken gezip tozayım günümü gün edeyim demiyorum yanlış anlatmışım galiba , bi süre birliktelik yaşıyım diyorum dedim çünkü görücü usülü gibi bi gün gör evlen bu zaten kaç yaşında olursam oliyim ters zaten öyle bişeyde olmaz karşı tarafda böyle düşüncede değil asla,ben bi süre görüşeyim sonuçta uygun görürsem bende evlenmeye karar veririm ve o sürede zaman ilerlemiş olur diyorum,ben bir kere aşık oldum kısa bi aşk yaşadım ve bitti bundan sonra öyle bi ilişkim olurmu bilmiyorum,böyle bir tanışmaylada belki hayatının erkeğini bulur insan ama önce tanışmak lazım değilmi...

Bir insan ne istedigini bilmeli,beklentilerini bilemeli..
Karsi taraf sizinle ciddi bir sekilde gorusmek istiyor ama ben sizin dusuncelerinizden tereddutlerinizden hazir olmadiginiz kanaatine vardim.Bilmem kacinci sevgiliyi eskitmek iyi bir sey mi?Seni kirmak istemem kesinlikle lutfen yanlis anlama.hakkinda hayirlisi olsun.

zaten karşı taraf da hemen yarın evlenelim demez, onun da düşüneceği, bakacağı ölçütler vardır tabii. son yazdıklarına katılıyorum eylülhazan.

Bir insan ne istedigini bilmeli,beklentilerini bilemeli..
Karsi taraf sizinle ciddi bir sekilde gorusmek istiyor ama ben sizin dusuncelerinizden tereddutlerinizden hazir olmadiginiz kanaatine vardim.Bilmem kacinci sevgiliyi eskitmek iyi bir sey mi?Seni kirmak istemem kesinlikle lutfen yanlis anlama.hakkinda hayirlisi olsun.

yok yanlış anlamadım ben sevgili eskitmek kelimesini söylerken şunu demek istedim aslında hepsinin düzenli bir ilişkisi var gelen teklifleri değerlendirip doğrru insanı(kendilerine göre) buldular ,kastım buydu yaa ben yoksa gezip tozayım eskiteyim demiyorum böyle bi insan olsaydım zaten bugüne kadar yaşardım birşeyler,ben çok ince düşündüğüm için birşeyler yaşamadım bugüne kadar..
asla eskitmenin çok ilişki yaşamanın iyi birşey olduğunu söylemiyorum,zaten çoğu arkadaşım sırf yalnız olmamak için birilerini buldular şimdide iyi anlaşıyorlar.bense hep gerçek herşeyiyle içime sinecek kişiyi bekliyorum..

bense hep gerçek herşeyiyle içime sinecek kişiyi bekliyorum..

hı hı, bekle. :)) sempatiksalakcinni

bak ne diycem, sen bu adamla görüş.. çünkü gerçeklerle yüzleşmelisin bir an önce. içinde kurmakla olmuyor. yaşın çok genç ama genç yaşta anlamak daha iyidir. uygulamaya geç boşver dün yazdıklarımı.

herşeyiyle içine sincek bi adamı beklersen eğer üzgünüm daha çok beklersin :(
sen mükemmel insan mısın ki,mükemmeli arıyorsun ?
ben de öyle düşünürdüm lise yıllarında,hayaller kurardım kendimce ama hayallerle gerçekler malesef ki birebir örtüşmüyor hiç bir zaman...
illa ki bi yönü eksik olcak,illa ki bi huyu ters gelcek sana... aynı şekilde senin de ona... önemli olan yara almadan orta yolu bulmak...
umarım sen de üzülmezsin çok... ama unutma kendimiz mükemmel olmadan mükemmeli isteyemeyiz !

mükemmeli arıyorum dememiş ki :lepi:

içime sinecek demiş arkidişlerrr :lepi:

aşık olduğu insan içine sinecektir zaten. herkes ayağını yerden kesecek, mükemmel olmayan ,ama içine sinen kişilerle ilişki yaşamıyor muboshayallersmile

zaten karşı taraf da hemen yarın evlenelim demez, onun da düşüneceği, bakacağı ölçütler vardır tabii. son yazdıklarına katılıyorum eylülhazan.

hadi ya bende kesin beni beğenir evlenmemesi söz konusu olmaz diye düşünüyodum çok bozuldum şimdi işte şakkıdı
ya ben mükemmeli arıyorum diye bişeymi dedim içime sinen dedim ben beklerim içime sinecek kişiyi bana katılmayan arkadaşlar beklemeyebilir
ben mükemmelim karşı taraf mükemmel olmalı fikrini nasıl çıkardınız bilmiyorum CADIARZU

yok yanlış anlamadım ben sevgili eskitmek kelimesini söylerken şunu demek istedim aslında hepsinin düzenli bir ilişkisi var gelen teklifleri değerlendirip doğrru insanı(kendilerine göre) buldular ,kastım buydu yaa ben yoksa gezip tozayım eskiteyim demiyorum böyle bi insan olsaydım zaten bugüne kadar yaşardım birşeyler,ben çok ince düşündüğüm için birşeyler yaşamadım bugüne kadar..
asla eskitmenin çok ilişki yaşamanın iyi birşey olduğunu söylemiyorum,zaten çoğu arkadaşım sırf yalnız olmamak için birilerini buldular şimdide iyi anlaşıyorlar.bense hep gerçek herşeyiyle içime sinecek kişiyi bekliyorum..

Insallah mutlulugu bulursun, en dogru zamanda ve en dogru kisi ile..

Back
X