ne yapmalı?

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacm var :)

5 seneden berı konustugum bı arkadasım var kendisi erkek :) suan yurtdısında staj yapıyor. onunla 4 sene once gorusme ımkanıım olmustu.. eskı sevgılsını begendıgı kısıyı hemen hemen herseyını bılıyorum.. 1 ay once yurtdısına gıdıcegımı onada söledım.. o sehırde yuksek lısans yaptıgı ıcın o sehrı avcunun ıcı gibi bılır. bende o sehır hakkında bılgı ogrenmek amacıyla onla hemen hemen her gun konusuyorduk.. benım ıcın abısnın nısanını ekeblecegını bana destek olmak ıcın gelebılecegını soledı (aılesınde ılk nısanlanan abısı ve aılesıne onem veren biri) bende bundan suphelendım bı ınsan abısını ekıp bı kıza destek olmaya gtse altında muhakkak bişi aranır dıye dusundum.. benden hoslanıyor olabılecegını dusundum. sonra bende ona böle bısı yapmasına gerek olmadıgnı kendımı kotu hıssedebılecegımı söledım.. baya sıkı fıkı olduk bana daire tutmak ıcın benıı yurtdısndan telle aradı kendısı bızzat vıze ıslemlerıyle ve evle ılgılendı..

bu ılgı hosuma gitti ıcımde hoslanma oldu.. neden olmasın dıye dusundum.. az cok benım halımı sezıyordu.. ve sonunda ıcmdekıı hoslanmayı onada soledım. yurtdsına gıttgımda ise ona kart yolladm.. sonra dondugumde o da ıstanbula gelmıstı ve uzun yııllar sonra ıstanbula geldıgı ıcın akraba zıyaretı hıc bıtmedı.. anca 2 saat gorusebıldık.. ona yaptıgım tatlıyı verdım mutlu oldu.. ve cok cok az bı gorusmeydı benım ıcın. bu gorusmede ask mesk konusamadık havadan sudan konustuk.. en sonundada sana soledıgım hakkında ne dusunuorsun dedım o da hıc beklemıordum dedi.

suan yurtdısında.. anca ınternet aracılıgı ıle konusma fırsatmız var .. her senede dogum gunumde arar yada bana mesaj yollar.
bana destek oluyor ama eskısı gibi degıl gibi sezıyorum belkıde bana öle gelıyordur. ama kadınlar asla yanılmazlar :))) onun ıcın bulundugu sehre gıtmeyı bile dusundum.. dun konustugumuzda
benı kendıne asık etmeyı basarabılen bı kız olursa eger mesafe sıkıntı degıl dıye konustu. resmen egosu fırlamıss gibiydı.. yada bana öle geldı

haftaya dogum gunum o gun bellı olucak hersey dıye dusunuyorum.. bana deger veren kıısı asla dogum gunumu unutmaz dıye dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum arkadaslar? eger dogum gunume guzel bişi yaparsa onun yanına gıtmek daha mantıklıca degılmı? ayrıca onu nasıl kendıme asık edebılırımkı :(((( herseyı yaptım o geldgınde tatlı ıstemıstı yaptm sonra ona kart attım.. onun yanına gozumu kırpmadan gdecegımı bıle bılır.. nasıl asık edebılırımkı kendme? ustelık dogum gunume guzel bişi yapmassa bana verdıgı degerı anlarm ve ona gore davranırım

Son düzenleme:
zaten hoşlandığını söyleyerek ilk adımı sen atmışsın,
egosu çok yüksek diyorsun,bence daha fazla birşey yapma
olacakla öleceğe çare yokmuş derler,kaderinde varsa er yada geç onun sana gelmesini bekle.
bu arada normal hayatına devam et tatlım,onu çok umursadığını belli etme,kaçan kovalanır :34:

Back