ne yapmalı?

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar dün eşim işiyle alakalı yükseldi..
kayınvalidemlerle altlı üstlüyüz şuan kvalidem de burda görümcemde var. Ben bu akşam pasta alayım diyordum. cuma günüde ( izinli şuan) iş yerine çiçek göndereyim diyordum. Pazar günüde başbaşa kahvaltı yapalım diyordum.. Şimdi görümcem aradı akşama ne yapalım diye yemeğe falan çıkalım mı dedi bilmiyorum ben bu şekilde yapacaktm dedim.. Sizce akşam cafeye falan mı gitsek yoksa diretk yemeğe mi?

eşinle beraber yemege cıkın başka bır gun de görümcenlerle çıkarsın

Eşinizin ailesiyle aranız iyiyse hep birlikte yemeğe çıkın bence .

niye butun konularinizin ici bosaltilmis anlamadim, ama algiladigim kadariyla pekte ailecek kutlama yapacak kivamda degilsiniz.
basbasa kutlamak istiyosaniz disarda bir yemege gidin.

Bütün konularını silmişsin hem banlanıcaksın hemde konularını geri gelicek konu açmadan kuralları okuyun konu açarım ama silrim yapamıyorsun ona göre konu açın yani Mune

hemen bi maydonoz olmasalar.
ama çok geç.
birlikte bi yemek yeyin bari.
sen de süprizini geceye sakla

Of ya böyle konuları bdv de okumaktan darlandım.
Biz ne dersek onu mu yapıcaksınız şimdi
Öyleyse bugün yemek yemeyin

Şu adamların ailelerini neden bu kadar dışlıyorsunuz anlamıyorum. Mutluluklar paylaşıldıkça artar, üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Terfi almayı aileyle kutlamanın ne gibi bir sakıncası olabilir ki?

Hep birlikte güzel bir yemek yemelisiniz bence. Ben öyle yapardım.

Eşinle başbaşa bi yemeğe cıkın . Sonra hafrasonu ailesini yemeğe alın evde küçük bi kutlama yapın . Tabi aranız iyiyse .

Ben olsam önce beraber kutlar, sonra da ailesiyle birlikte bir kutlama daha yapardım, çifte dikiş olurdu. Bu arada mesajlarınızı niçin sildiniz?
Banınız hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…