Ödetsin sorun degil ama birsürü kuaför varken neden böyle pahalisi o benim biraz canimi sıktı daha dogru abim icin üzüldüm cünkü adamda istemiyor o kadar para vermek. Bunun daha kinasi,dügünü var yani..nisanda saci makyaji ve daha hangi giderleri erkek tarafina odetiyorlar ?
iyimis dogrusu :)
Aynen kesinlikle katiliyorum..Valla ben kuaföre o parayı veripte bide beğenmezsem onun saçını başını yolarım
Düğün saçı bahanesiyle milleti sömürüyorlar normal günde aynı topuz ve makyajı 60 70 e yapıyorlar millet geçinmenin yolunu bulmuş
Abiyesi ve ic camasir ve tabiki bohca:)nisanda saci makyaji ve daha hangi giderleri erkek tarafina odetiyorlar ?
iyimis dogrusu :)
Görümcelik yaptigimi nereden cikariyorsunuz? Kiz beni aradi fikrimi sordu bende söyledim ama asla karismam sen bilirsin tabi sen karar veriyorsun dedim. Ayrica samimiyetsizlikten kastiniz nedir gercekten merak ettim? Ben burda abimle ikisi kötü olmasin abime bir fikir vereyim diye konu aciyorum,siz samimiyetsizlik diyorsunuz.
Sizin aldığınız fiyat da nişan topuzu fiyatı mı?
Çünkü topuz ne kadar deyince 100 diyor, ama nişan topuzu deyince 300 diyor.
Daha ucuz olsun diye kendi nişan saçını "arkadaşımın kınasına gidiyorum, o yüzden yaptırıyorum" yalanı ile yaptıranı okudum daha önce
Gelin öyle yapmış da sen niye şimdi kendi düğününde eşinle olan ilişkini "fedakarlıklarını" söylüyorsun ki. Burda sorun abinde Ankara'da da bi işi 10 liraya yapan da var 150 liraya da. O zaman abin diyecek ki kaç lira kapora verdiysen kalsın şu kuaföre git.Slm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)
Sizin görüsünüz bana göre hicte öyle degil.Suan burda "ayyy ınsan karsı tarafı dusunmez mıı yk benı aradı guya kaprayı alabılırse benım tvsıye edecegım kuafre gıdecek ama bence hıc gtmek ıstemyr kaparayı verdıgı yere gtmek ıstyr " demenızden grumcelık yaptıgınızı
"kendım ınanmasamda abıme kız senı dusunmese benı arayı fıkır alır mı "
Demenızden samımıyetsızlıgınızı anladım
Slm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)
Canim buraya üye olurken memleket istedi almanyanin ilcesi secenek olarak olmadigi icin mecbur memleketimi yazdim. Tokatliyiz fakat almanyada yasiyoruz.nerede yaşadığınıza baktım tokat diyor
neden bu kuaförler euro ile çalışıyor
gece gece kafa gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?