hay ağzını seveyim.delirdim valla konuyu ve yorumları okuyunca.abi kardeş kaliteyi düşürmüş yerlerde.ee akıl danıştığı görümce ne dicek senin bu sölediklerini mi sölicek asla.Su erkeklerinde hatunun isine karismasina ayar oluyorum.
Sanane be Adam kizcagiz nisani icin orayi secmis sanki hergun 260 euroya fön cektircek
Sizde bi zahmet abinize iletin Allah izin verirse 1 kere nisanlanicak,evlenicek kizin icinde kalmasin. 160 euro 2gunde calisilip kazaniliyor.
Çok da önemli bişey değil ikisinin arasında çözmesi gereken bişeySlm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)
Aynen bende bu görüşe katılıyorum, sonunda kötü olan sen olursun.Hiç karışma bence .
Bırak nerde istiyorsa orada yaptirsin
Abin de sana konuşacağı kadar bizzat kızla konuşup anlassin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?