Ne yapmali?

Siz çok fena bir görümce olacaksınız..
Daha kuaför meselesinde bile siz bilirsiniz diyerek karışıyorsunuz..
Abinizin bencil demesi falan da çok yanlış..
Oturup dedikodusunu yapıyorsunuz..
Bu abi kardeş dertleşmesi falan değil..
Gelininiz de uyumlu ki sizin dediğinizi yapmaya çalışıyor..
Başkası olsa ben orayı istiyorum der kestirir atardı..
Kimse de ona bişey diyemezdi..
Onun kararı..
Abiniz ok demiş..
Ortalığı karıştıracağınıza üç kuruşu görmezden geliverin..
Kızcağız aç gözlü değil bilememiş..
Korkmayın o parayla batmazsınız..

Bu işlerde gelin hanımın istediği olmalı, nişan onun özel günü, 100 Euro pahalı olsun ama içine sinsin, bu kadar komik rakamlar için kızın hayal ettiği şeylerle oynamanız doğru değil. Gideceği yer lükstür, belki paket almıştır vs... telefonla kuaför kıyaslaması yapılabilir mi, karışmayın bence
Ayrıca abinizin tavrı çok çirkin çokkk, Allah yardımcısı olsun gelinin

hay ağzını seveyim.delirdim valla konuyu ve yorumları okuyunca.abi kardeş kaliteyi düşürmüş yerlerde.ee akıl danıştığı görümce ne dicek senin bu sölediklerini mi sölicek asla.

değermi yaa lütfen mantıklı olun almanya gibi bir yerde yaşıyorsunuz.daha bunun düğünü var kınası var.abiniz evleniyor el değil.kıskançlık yapmayın ve her şeyin en iyisini yapması içinde destek verin sonuçta hepsi kendilerine.

Bu sorun edilecek en son şey olmalı bence. Bunlar hayatta yaşanacak en güzel en heyecanlı anlar. Eğer kuaför parasından yakınmaya başladıysanız vay o gelinin haline. Daha eşyalar vs. bir sürü şey var onlara da böyle yaklaşılırsa sorun yaşarlar. Siz kardeşinizin mutlu olmasını istiyorsanız gelinin tarafında olmanız lazım. Böyle günlerde pintilik olmaz. Biraz fazla verin nolcak. Bizde nişanı kız tarafı yapar erkek tarafı sadece takısını takar. Ben nişan saçımı ve makyajımı 500 liraya yaptırdım 1,5 sene önce. Hiçte acımadım parayı verirken. Benim en mutlu günlerimden biriydi gözüm parayı görmez.

Ben olsam karismam
Kuaforumu falan da arayip sormam
Kuaforler hep isguzarlik yaparlar cunku,bir ucuncuyu arasaniz o da ikincinin cok fazla ucret istedigini, aslinda fiyatin su su oldugunu soyler

Bence kız paket almış içinde agdasi manikür pedikür vs herşeyi var bana çok pahalli gelmedi nedense. İyi bi yerde fiyatlar böyle.. Abinin seni araması çok yanlış ayriyetten senin kızla konuşman çok daha yanlış ve kırıcı kıza boş boşuna sıkıntı yapıyorsunuz

Çok da önemli bişey değil ikisinin arasında çözmesi gereken bişey

Hiç karışma bence .
Bırak nerde istiyorsa orada yaptirsin
Abin de sana konuşacağı kadar bizzat kızla konuşup anlassin.
Aynen bende bu görüşe katılıyorum, sonunda kötü olan sen olursun.
Evlenir yuvalarını kurarlar "senin de kardeşin böyle yapmıştı zamanında" diye bir laf kalır ortada, haberin olsun...

Evet insan iki taraflı düşünmeli, sonuçta bir yuva kuruluyor.
Makul davranmakta fayda var, bu kadar da kuaföre para vermenin lüzumu yok bence.
Benim de nişanda gittiğim kuaförüm gerçekten pahalıydı o günkü güne göre, fakat ben kapora verdiğim zaman paranın yarısını verdim ve eşime de demiştim bak ben pahalı bir kuaför seçtim, fakat yarısını ödedim. Haberin olsun, maddi anlamda sana külfet yaratmak istemem, fakat gönlüme göre olsun istedim. Demiştim, o da anlayışla karşıladı.

Gelin adayı en azından böyle bir davranış sergilese, belki gerçekten insanın gözüne batmayacak.
Benim en çok kızdığım tavır "erkek tarafı yapacak, edecek, en güzeli en iyi en pahalı olacak" görüşü.
Yok öyle birşey, herkes kesesine göre ve karşısındaki kişinin kesesine göre davranmak zorunda.
Eğer müşterek bir hayata adım atma gözüyle bakıyorsa, şimdiden iki taraflı düşünmek zorunda.

Sözün özü sen karışma, kötü olma, onlar aralarında halletsinler.
Evleniyorlar zaten, şimdiden kendi problemlerini kendileri çözmeyi öğrensin.
Sana sorulmuş, sen de cevabı vermişsin, daha fazla karışmanın bir gereği yok bence.

ben düğünlerde saç vs. yaptırmam hiç bellidir düz fön veya dalgalı fön
ve ben bu cahil aklımla bile yaptırmadığım halde topuz, boya (hiçbir şekilde yaptırmadım) vs. ne kadara biliyorsam

bir kadının kuafördeki fiyatları bilmemesine ihtimal vermiyorum

benim bir arkadaşım sırf daha pahalı diye bir kuaförde yaptırdı yani bazıları pahalılığa önem veriyor... çok daha ucuza yakınlarında bir sürü yer ver ama kız herkese nereye gideceksin dediklerinde şuraya diyordu pahalı orası o kadar para verilmez gerek var mı diyen bile oldu ama kız pahalı olsun özel günümde özel olmak isityorum demişti... damat tarafı çok para diye sıkıntı çıkardı nişanı kız verdi cebinden son dakka ama neyse (kız güzel olmasına rağmen sönüktü resmen makyajı falan - damat tamam demiş ama ailesi nişan kıza ait olur e bir de normal fiyat değil veremeyiz dedi kız tarafı üsteleyemedi ödedi)

Peki bu böyleyse şimdiden düşünü kaç € luk kuaföre gidecek?
Bu işi atlatınca abiniz konuşsun, canım birbirimiz düşünmemiz lazım diye.
Hem fikrini öğrenir hem de ona göre bir yol çizerler

Lütfen siz karışmayın, abinizin de size niye sorduğunu anlamadım. Yurtdışındasınız sanırım, 100 euro yerine olsun 200 euro. Türk lirasına vurunca evet uçurum fark oluyor, ama euro bazında öyle değil. Burda 100 TL vereceğine, gelinimiz 200 TL verse asla lafını etmem. Benim de erkek kardeşim var, ben evlenirken çok çektim, 100 Tl için kimsenin kalbini kırmaya değmez, keşke hiçbir şey söylemeseydiniz. Abinizi de lütfen doldurmayın çok pahalı gibilerinden...

Ayyy su gorumcelerin herseye karisma ve herkesi yonetme istegi yokmu yaaa bitiyorum valla. Gelin basindan size neyse. Garibim damatlarda ilk zamanlar ailelerinin hep iyi niyetli oldugunu dusunup herseyi danistikca olay da boyle cigrindan cikiyo iste. Allah gelininizin yardimcisi olsun.

Şöyle fiyatlar kuaförden kuaföre göre değişir. Mesela ben düğün saçımı ve makyajımı 800TL'ye yaptırdım. Cadde de bir kuafördü. Çok güzel yaptı. Abinizde bir kere evleniyor. Durumu varsa versin ,cimrilik yapmasın. Siz görümce olarak hiç karışmayın. Ayrıca abinizin size sordurması da ayrıca saçma.

sizin karışmanız saçma olmuş. görümcelik yapmayın

gelin öyle isterse öyle olur ... size laf düsmez bence ... abim gelip bana öyle bise dese ... demeki onu begenmis derim gecerim ... baskada bise demem ...

sizde demeyin ... ayrica abinizide uyarin bence gelip size sikayet etmsin

11 sene önce kuaföre 600 tl vermiştim saç makyaj için, ha kendim ödedim o ayrı, ama nişan düğün bir kere olan şeyler, bırakın neresi içine siniyorsa oraya yaptırsın, şimdiden sinir etmeyin kızı.

Abimle konustum ve dedim bosver abi gitsin evet diger kuaförlere ragmen biraz pahali ama olsun onunda gönlü olsun dedim. Bu sefer böyle olsun birdahakine beraber gider bakarsiniz kizin morali bozulmasin dedim. Hak verdi oda biran ne yapacagini bilemedigi icin beni aradigini söyledi. Ve ben dedim bizi karistirma abi beraber gidin ayarlayin ve arastirin. Tmm dedi simdi o kuaför olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…