- 4 Aralık 2015
- 51
- 30
- 38
- 32
- Konu Sahibi Aspendos-x
-
Biliyomusunuz en başta bende öyle düşünüyordum takıntı haline getirdi bu sevgi falan değil diyordum :)Eee birbirinizi seviyorsanız söyleyin. Neden gizleyesiniz ama çocuk bana azıcıcık takıntılı gibi geldi. Belki sadece benim ön yargımdır.
madem oda seni seviyor söyle ama belki de o seni sevmeyi seviyordur kavuşunca aynı hisler devam edecek diye birşey yok
Inşallah hakkınızda hayırlısı olurBiliyomusunuz en başta bende öyle düşünüyordum takıntı haline getirdi bu sevgi falan değil diyordum :)
ama işte rahatsızda etmiyordu beni ne biliyim beni görünce utanması o bakışları falan. Hani insan sevildiğini hisseder ya öyle hissetmeye başladım sonradan.
Ama içimde tabii hala şüpheler,korkular var..
merhaba bayanlar direk konuya giriyorum üniversiteden okulun 2. Ayında birisi açıldı bana yani önce bir iki mesaj attı okulla ilgili bir şeyler sordu tabi ben böyle şeyleri hiç anlamam bana yaklaşmaya çalıştığını falan anlamadım bir şey soruyor dedim geçtim sonra pat diye bir mesaj aldım bana hislerinden bahseden. Ama benim bu kişiyle bir kere bile yüzyüze konuşmuşluğum yok. Neyse sonra kibar bir dille incitmeden hislerinin bende karşılığı olmadığını anlatıp reddettim.
Ama her şey o günden sonra başladı ben bu durumu kabullenip vazgeçeceğini düşünmüştüm lakin sürekli bana bakan sürekli beni izleyen sürekli yaklaşma çabasında olan vazgeçmeyen whatsapa kendi yazdığım sözü alıp whatsap durumuna yazan okulda herkese beni sevdiğini anlatan Twitter'da aşk acısı çeken birisi vardı karşımda.
Sabırla geçmesini unutmasını bekledim umut vermemek için elimden geleni yaptım. Beni daha kolay unutsun diye kaçtım resmen çocuktan. Ama bir işe yaramadı 8 ay böyle devam etti bu.
Ama işte bir süre sonra bende anlamadığım bir şey oldu. Yani asla istemiyorum ben bir şeylere başlamaya hazır Değilim ve çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyorum diye üstüne basa basa söylüyordum. Ama 5. Aydan sonra bunu böyle üstüne basa basa söyleyememeye başladım. Yani bir ilişkiye başlama korkusu hep vardı bende hala var ama sanırım ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım..
Ya çocuğu Nasıl anlatsam sınıftan bir tane bile kızla konuşmayan benden başkasına dönüp bakmayan biri ne bileyim beni görünce bir değişiyor ya.
Baktım bunun dersler falan çok düştü okula gelmiyor aldım karşıma konuştum (ve bu bizim aramızda geçen ilk ve tek yüzyüze konuşma) durumda benim bir etkim olup olmadığını sordum benimle ilgisi olmadığını söyledi ve resmen tersledi beni karşımda bana çok kızgın kırgın birisi vardı sanki. Unuttum gitti bitti gitti gibi şeyler söyledi neyse gittim bende ama o gün çok fena oldum ben yani resmen kalbimin kırıldığını hissedip eve gidip ağladım. Ertesi gün mesaj attı af diledi yalvardı affetmem için affettim.
Konu çok uzadı farkındayım :) ama asıl noktaya geliyorum şimdi bu connected denen bir uygulama var onu kullanıyormuş bu fake bir hesap açıp buna ordan erkek gözünden yorum almak istiyorum diyip bazı sorular sordum.
Ve karşımda karşılıksız aşkı kabullenmiş bir umudu kalmamış birisini gördüm.
Beni aşkımın peşinden gitmem gerektiğine açılmam gerektiğine ikna etmeye çalıştı.
Yazdığı bir sözü paylaşmak istiyorum
"risk alman lazım aşk sonuçta bazen karşılığı olmasada insanı insan yapan tek şey"
Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce? Yani ben daha önce ne aşık oldum ne de bir ilişkim oldu hep uzak durdum kaçtım bu tür şeylerden. Ama ben bu çocuk benim bir kere kalbimi kırdığında bir de onu kıskandığımda ağladım. Neden ağladım çözemiyorum. Onu görmek istiyorum onu merak ediyorum.
Aşk mı oluyor bu?
Bir mesaj hazırladım içinde her şeyi anlatan o mesajı atıp hislerimden bahsetmeliyim sizce?
Yoksa egoist, Onun hislerini umursamayan, umursamaz biri olarak görüyor beni bırakayım bu şekilde görsün hiç kalkışmayayım mı bu işlere?
bir nevi o seni gözünde bir yere oturttu ve oradasın yani belki kavuşunca düşündüğü aşk olmadığnı anlayacak. kimbilir.Kavuşamayınca aşk olur mu diyorsun..
merhaba bayanlar direk konuya giriyorum üniversiteden okulun 2. Ayında birisi açıldı bana yani önce bir iki mesaj attı okulla ilgili bir şeyler sordu tabi ben böyle şeyleri hiç anlamam bana yaklaşmaya çalıştığını falan anlamadım bir şey soruyor dedim geçtim sonra pat diye bir mesaj aldım bana hislerinden bahseden. Ama benim bu kişiyle bir kere bile yüzyüze konuşmuşluğum yok. Neyse sonra kibar bir dille incitmeden hislerinin bende karşılığı olmadığını anlatıp reddettim.
Ama her şey o günden sonra başladı ben bu durumu kabullenip vazgeçeceğini düşünmüştüm lakin sürekli bana bakan sürekli beni izleyen sürekli yaklaşma çabasında olan vazgeçmeyen whatsapa kendi yazdığım sözü alıp whatsap durumuna yazan okulda herkese beni sevdiğini anlatan Twitter'da aşk acısı çeken birisi vardı karşımda.
Sabırla geçmesini unutmasını bekledim umut vermemek için elimden geleni yaptım. Beni daha kolay unutsun diye kaçtım resmen çocuktan. Ama bir işe yaramadı 8 ay böyle devam etti bu.
Ama işte bir süre sonra bende anlamadığım bir şey oldu. Yani asla istemiyorum ben bir şeylere başlamaya hazır Değilim ve çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyorum diye üstüne basa basa söylüyordum. Ama 5. Aydan sonra bunu böyle üstüne basa basa söyleyememeye başladım. Yani bir ilişkiye başlama korkusu hep vardı bende hala var ama sanırım ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım..
Ya çocuğu Nasıl anlatsam sınıftan bir tane bile kızla konuşmayan benden başkasına dönüp bakmayan biri ne bileyim beni görünce bir değişiyor ya.
Baktım bunun dersler falan çok düştü okula gelmiyor aldım karşıma konuştum (ve bu bizim aramızda geçen ilk ve tek yüzyüze konuşma) durumda benim bir etkim olup olmadığını sordum benimle ilgisi olmadığını söyledi ve resmen tersledi beni karşımda bana çok kızgın kırgın birisi vardı sanki. Unuttum gitti bitti gitti gibi şeyler söyledi neyse gittim bende ama o gün çok fena oldum ben yani resmen kalbimin kırıldığını hissedip eve gidip ağladım. Ertesi gün mesaj attı af diledi yalvardı affetmem için affettim.
Konu çok uzadı farkındayım :) ama asıl noktaya geliyorum şimdi bu connected denen bir uygulama var onu kullanıyormuş bu fake bir hesap açıp buna ordan erkek gözünden yorum almak istiyorum diyip bazı sorular sordum.
Ve karşımda karşılıksız aşkı kabullenmiş bir umudu kalmamış birisini gördüm.
Beni aşkımın peşinden gitmem gerektiğine açılmam gerektiğine ikna etmeye çalıştı.
Yazdığı bir sözü paylaşmak istiyorum
"risk alman lazım aşk sonuçta bazen karşılığı olmasada insanı insan yapan tek şey"
Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce? Yani ben daha önce ne aşık oldum ne de bir ilişkim oldu hep uzak durdum kaçtım bu tür şeylerden. Ama ben bu çocuk benim bir kere kalbimi kırdığında bir de onu kıskandığımda ağladım. Neden ağladım çözemiyorum. Onu görmek istiyorum onu merak ediyorum.
Aşk mı oluyor bu?
Bir mesaj hazırladım içinde her şeyi anlatan o mesajı atıp hislerimden bahsetmeliyim sizce?
Yoksa egoist, Onun hislerini umursamayan, umursamaz biri olarak görüyor beni bırakayım bu şekilde görsün hiç kalkışmayayım mı bu işlere?
:) sizin adınıza gerçekten çok sevindim umarım ömür boyu Mutlu olursunuz
Aşkinda ısrarcı, karsiliksiz oldugunu kabul etmeyen, asla olmaz, bana göre degil dediğim adama sonunda "bir kahve icmelik goruselim tamam" dedim.
17. Evlilik yilini kutlamak uzereyimbazen uzse bile genelinde karsimdaki ayni adam
Denemen lazim, açıl bekleme.
Al sana benim gibi bir ornek. Bir denedim hemen evlendim
Bu konu benim aklımada çok takılıyor. Belki de her şey böylece kalmalı o unutmaya çalışırken hiç dokunmamalı bu konuya..bir nevi o seni gözünde bir yere oturttu ve oradasın yani belki kavuşunca düşündüğü aşk olmadığnı anlayacak. kimbilir.
Ben anlayamadım siz şimdi neden gerçek hayatta adam gibi bir araya gelmediniz hiç?
Çocuk netten aşık oluyor, sen netten reddediyorsun, sonra betten kıskanıyorsun....nedir bu yahu niye hiç gerçekte adam gibi bir araya gelip eniboyu konuşmuyorsunuz?
Eger sende birseyler hissediyorsan bir adim atmalisin ancak bu adim, tek seferde butun duygularini ve hislerini dokmek gibi sacma sapan bir hareket olmasin lutfen. Yavaş ilerle derim.
Buna benzer hikayeler genelde tehlikelidir. Bir kacan, birde kovalayan vardir. Sonunda kaçan aşık olur ve tüm hislerini ortaliga döker.. Sonra devran tersine döner bir bakmissin sen kovaliyorsun dikkat et.
Haklısınız ama ben böyle sert durmayı şu vicdanımı susturmayı Nasıl öğreneceğimokuluna bak takilma boyel seylere 3-4 sene sonra adini bile hatirlamayacaksin ne diye uzatip ugrasiyorsun yok benim yuzumden mi bilmem ne diye, herkes essek kadar adam olmus kendi sorumlulugunu bilecek yasta derse gelmiyorsa gelmesin sanane yani. Bizden her hoslanan , sevgili olmak isteyip red ettigimizi boyle pis pislasaydik evin yolu bulunmazdi.
Bence direk açılmayın özel msjla degilde onunla birlikte vakit geçirmeye çalışın bir kahve için hal hatır sorun okulda sohbet muhabbet biraz takılın fikrimce bu daha iyi ikinizde aşk mı değil mi böylece anlarsiniz.
:) sizin adınıza gerçekten çok sevindim umarım ömür boyu Mutlu olursunuz
Bu konu benim aklımada çok takılıyor. Belki de her şey böylece kalmalı o unutmaya çalışırken hiç dokunmamalı bu konuya..
Biz aynı sınıfta okuyoruz Allah'ın her günü yüzyüzeyiz biraradayız ancak evet sadece bir kere oturup yüzyüze konuştuk.
Zaten bizim en büyük problemimiz de bu ya çocuk çok acayip biri 6-7 tane arkadaşı var sadece onlarla konuşur hiç bir kızlada konuşmaz.
O bana netten aşık olmamış yani sürekli bizim masada arkadaşlarının yanına falan geliyordu ama tabi ben anlamıyordum çocuğuda tanımıyordum. Okul grubundan numaramı alıp bana ordan soru sordu en sonunda da pat diye netten açıldı öyle yani. Ve gerçekten bu bir problem ya yüzyüze konuşamamak biz sadece aptal aptal bakıyoruz birbirimize
Çok haklısınız. Bir de ben şeyden çok korkuyorum sevdiğimi söylemem onun egosunu devreye geçirirde beni avucunun içinde düşünür diye
Haklısınız ama ben böyle sert durmayı şu vicdanımı susturmayı Nasıl öğreneceğim
İşte Nasıl olacak dediğim gibi çocuğa yaklaşmak mümkün değil ki sadece arkadaşlarıyla konuşur beni görünce de çok değişiyor hareketleri utanıyor falan. Ve bir de çocuğun gitme durumu var yani okulda kalmak üzere ve kalırsa da gidecek büyük ihtimal..
Ama bu böyle olmaz ki :) Oturun bir kahve için, arkadaş grubunlayken çocuğu da çağır vs. Gerçi çocuk çok garip bir tipmiş :)
aynı sınıftasınız madem hiç mi karşılaşmıyorsunuz yanlız olarak? ne bileyim göz göze gelip selamda mı vermiyorsunuz? illaki koridorda girişte çıkışta karşılaşırsınız? ya da sınıfta yanı boş olduğu bir gün oturun yanına diyeceğimde okul bitti heralde. İletişim olmadan nasıl olacak?
Ah mümkün olsa :) arkadaşları çok uğraştılar bu iş olsun diye benim yanımda çocuktan çok bahsediyorlar çocuğu alıp bir kaç kere benim yanıma geldiler ama yok yani çocuk duramıyor çok utangaç bir de.. Bir de şöyle bir şey var ben en başlarda beni unutsun umutlanmasın diye resmen kaçtım çocuktan o benim üstüme geldikçe
Ona yardım edeyim derken o beni havalı,egoist,onun hislerini önemsemeyen hiç bir şeyi umursamayan bir tip gibi görüyor bu imajıda yıkamadan okul bitti zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?