- 4 Aralık 2015
- 51
- 30
- 38
- 32
- Konu Sahibi Aspendos-x
-
Bence bir oturup konuşun veya arkadaşlar arası bir etkinlik yapın..
Okuldaki herkese seni sevdiğini söylemesi bana pek samimi gelmedi.Gerçekten seviyorsa yedi düvele duyurmazdı bence.Sen reddettigin için o seni gözünde daha da büyütmüştür.Onun gözünde daha da degerlenmişsindir. Ben senin yerinde olsam biraz daha bekleyip onun hareketleri vs.bakardım Ayrıca kendi duygularımdan emin olurdum.Siz ben değilsiniz sonuçta.Içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin.Yeter ki pişman olmayın.merhaba bayanlar direk konuya giriyorum üniversiteden okulun 2. Ayında birisi açıldı bana yani önce bir iki mesaj attı okulla ilgili bir şeyler sordu tabi ben böyle şeyleri hiç anlamam bana yaklaşmaya çalıştığını falan anlamadım bir şey soruyor dedim geçtim sonra pat diye bir mesaj aldım bana hislerinden bahseden. Ama benim bu kişiyle bir kere bile yüzyüze konuşmuşluğum yok. Neyse sonra kibar bir dille incitmeden hislerinin bende karşılığı olmadığını anlatıp reddettim.
Ama her şey o günden sonra başladı ben bu durumu kabullenip vazgeçeceğini düşünmüştüm lakin sürekli bana bakan sürekli beni izleyen sürekli yaklaşma çabasında olan vazgeçmeyen whatsapa kendi yazdığım sözü alıp whatsap durumuna yazan okulda herkese beni sevdiğini anlatan Twitter'da aşk acısı çeken birisi vardı karşımda.
Sabırla geçmesini unutmasını bekledim umut vermemek için elimden geleni yaptım. Beni daha kolay unutsun diye kaçtım resmen çocuktan. Ama bir işe yaramadı 8 ay böyle devam etti bu.
Ama işte bir süre sonra bende anlamadığım bir şey oldu. Yani asla istemiyorum ben bir şeylere başlamaya hazır Değilim ve çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyorum diye üstüne basa basa söylüyordum. Ama 5. Aydan sonra bunu böyle üstüne basa basa söyleyememeye başladım. Yani bir ilişkiye başlama korkusu hep vardı bende hala var ama sanırım ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım..
Ya çocuğu Nasıl anlatsam sınıftan bir tane bile kızla konuşmayan benden başkasına dönüp bakmayan biri ne bileyim beni görünce bir değişiyor ya.
Baktım bunun dersler falan çok düştü okula gelmiyor aldım karşıma konuştum (ve bu bizim aramızda geçen ilk ve tek yüzyüze konuşma) durumda benim bir etkim olup olmadığını sordum benimle ilgisi olmadığını söyledi ve resmen tersledi beni karşımda bana çok kızgın kırgın birisi vardı sanki. Unuttum gitti bitti gitti gibi şeyler söyledi neyse gittim bende ama o gün çok fena oldum ben yani resmen kalbimin kırıldığını hissedip eve gidip ağladım. Ertesi gün mesaj attı af diledi yalvardı affetmem için affettim.
Konu çok uzadı farkındayım :) ama asıl noktaya geliyorum şimdi bu connected denen bir uygulama var onu kullanıyormuş bu fake bir hesap açıp buna ordan erkek gözünden yorum almak istiyorum diyip bazı sorular sordum.
Ve karşımda karşılıksız aşkı kabullenmiş bir umudu kalmamış birisini gördüm.
Beni aşkımın peşinden gitmem gerektiğine açılmam gerektiğine ikna etmeye çalıştı.
Yazdığı bir sözü paylaşmak istiyorum
"risk alman lazım aşk sonuçta bazen karşılığı olmasada insanı insan yapan tek şey"
Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce? Yani ben daha önce ne aşık oldum ne de bir ilişkim oldu hep uzak durdum kaçtım bu tür şeylerden. Ama ben bu çocuk benim bir kere kalbimi kırdığında bir de onu kıskandığımda ağladım. Neden ağladım çözemiyorum. Onu görmek istiyorum onu merak ediyorum.
Aşk mı oluyor bu?
Bir mesaj hazırladım içinde her şeyi anlatan o mesajı atıp hislerimden bahsetmeliyim sizce?
Yoksa egoist, Onun hislerini umursamayan, umursamaz biri olarak görüyor beni bırakayım bu şekilde görsün hiç kalkışmayayım mı bu işlere?
Okul bitti yani sadece önümüzde ki hafta sınavlarda bir araya gelicez ama orda da bir şey olacağını sanmıyorum tabi..
Bacim senin daha önce bi ilişkin olmamış galiba? Temkinli ol sen o çocuğun sana karşı olan ilgisinden sana aşık olmasından etkilenmiş olmayasin? Bu flört zamanları her zaman olmayacak diyelim ilişkiniz başladi flört bitti uzadı monotonlasti sevdicegini o olduğu için sevebilecnmi? Sen onu o oldugu icin mi seviyrsn onun ilgisinden bu durumdanmi hoslaniorsun? Sonra uzulursun hayal kirikligi olur canım benim ergenlik bitior artk bunları düşünmek lazım bi ilişkiye baslamadan once
Evet daha önce bir ilişkim olmadı. Dediğim gibi en başlarda çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyordum ben zaten. doğru beni etkileyen şey onun bana olan sevgisi oldu. Bir de sakinliğini gözünün benden başkasını görmeyişi beni etkiledi sanırım. Zaten bir ilişkiye başlamak beni o kadar korkutuyor ki o sorumluluğu alamayacağımı yürütemeyeceğimi düşünüyorum o yüzden zaten bugüne kadar kimseye umut vermemek için uğraştım.. Hislerimden eminmiyim açılmalımıyım pişman olurmuyum karar veremiyorum bir türlü
Canım benim cocuk gibi birdenbire kendini kaptirmazsan hemen etkilenip hayatınin merkezine onu koymazsan sonradan hayalkirikligina ugramazsan tabi ki bi şeyler yasayabilirsin sende hoslaniysan bi adım at bence temkinli ol ama soğukda davrnamaEvet daha önce bir ilişkim olmadı. Dediğim gibi en başlarda çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyordum ben zaten. doğru beni etkileyen şey onun bana olan sevgisi oldu. Bir de sakinliğini gözünün benden başkasını görmeyişi beni etkiledi sanırım. Zaten bir ilişkiye başlamak beni o kadar korkutuyor ki o sorumluluğu alamayacağımı yürütemeyeceğimi düşünüyorum o yüzden zaten bugüne kadar kimseye umut vermemek için uğraştım.. Hislerimden eminmiyim açılmalımıyım pişman olurmuyum karar veremiyorum bir türlü
Tanımaktan zarar çıkmaz aşığım demeyeceksin ki
Tanı.
Net.
:)
Belki de... Ama onun gitme düşüncesi canımı çok yakıyor mesela. Ya da onu görmemek beni üzüyor o kalbimi kırdığında neden ağladım mesela. Bunlara kendi içimde anlam veremiyom ki benBelki de sevilmeyi seviyorsundur. .
Tanıyayım da Nasıl :)
Yani anlattığım gibi karşımda gidip merhaba diyebileceğim oturup konuşabileceğim birisi yok ki.
Şuan benim karşımda beni unutmaya çalışan karşılık alamayacağını kabullenmiş beni egoist,umursamaz gören birisi var Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum
Belki de... Ama onun gitme düşüncesi canımı çok yakıyor mesela. Ya da onu görmemek beni üzüyor o kalbimi kırdığında neden ağladım mesela. Bunlara kendi içimde anlam veremiyom ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?