Ne yapmalı?

Okuldaki herkese seni sevdiğini söylemesi bana pek samimi gelmedi.Gerçekten seviyorsa yedi düvele duyurmazdı bence.Sen reddettigin için o seni gözünde daha da büyütmüştür.Onun gözünde daha da degerlenmişsindir. Ben senin yerinde olsam biraz daha bekleyip onun hareketleri vs.bakardım Ayrıca kendi duygularımdan emin olurdum.Siz ben değilsiniz sonuçta.Içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin.Yeter ki pişman olmayın.

Okul bitti yani sadece önümüzde ki hafta sınavlarda bir araya gelicez ama orda da bir şey olacağını sanmıyorum tabi..

sınav çıkışı nasıl geçtiğini sorun bari, kalmaması yönünde temennilerinizi iletin. hatta son sınava kadar atraksiyon yaşanmazsa okulu bırakmaması gerektiğini, bırakırsa üzüleceğinizi söyleyin bence.

Onun sana aşkı etkilemiş seni,düzgünse tanımak istediğini söyle,üniversitede hele erkekler genelde ciddi değil temiz çocuk gibi geldi bana
Yalnız internetten aşkı anlayamadım beğeniyi abartmışta olabilir

Tanı bence çocuk çekingen demekki yüz yüze açılamamış. Fırıldakta değil.
Aynı sınıf nasılsa,bir kahve içelim mi dersin tanımak isteyip istemediğini sorarsın,evet derse sende tanımak istediğini söylersin

Bacim senin daha önce bi ilişkin olmamış galiba? Temkinli ol sen o çocuğun sana karşı olan ilgisinden sana aşık olmasından etkilenmiş olmayasin? Bu flört zamanları her zaman olmayacak diyelim ilişkiniz başladi flört bitti uzadı monotonlasti sevdicegini o olduğu için sevebilecnmi? Sen onu o oldugu icin mi seviyrsn onun ilgisinden bu durumdanmi hoslaniorsun? Sonra uzulursun hayal kirikligi olur canım benim ergenlik bitior artk bunları düşünmek lazım bi ilişkiye baslamadan once

Evet daha önce bir ilişkim olmadı. Dediğim gibi en başlarda çocuğa karşı hiç bir şey hissetmiyordum ben zaten. doğru beni etkileyen şey onun bana olan sevgisi oldu. Bir de sakinliğini gözünün benden başkasını görmeyişi beni etkiledi sanırım. Zaten bir ilişkiye başlamak beni o kadar korkutuyor ki o sorumluluğu alamayacağımı yürütemeyeceğimi düşünüyorum o yüzden zaten bugüne kadar kimseye umut vermemek için uğraştım.. Hislerimden eminmiyim açılmalımıyım pişman olurmuyum karar veremiyorum bir türlü

Tanımaktan zarar çıkmaz aşığım demeyeceksin ki

Canım benim cocuk gibi birdenbire kendini kaptirmazsan hemen etkilenip hayatınin merkezine onu koymazsan sonradan hayalkirikligina ugramazsan tabi ki bi şeyler yasayabilirsin sende hoslaniysan bi adım at bence temkinli ol ama soğukda davrnama

Tanımaktan zarar çıkmaz aşığım demeyeceksin ki

Tanıyayım da Nasıl :)
Yani anlattığım gibi karşımda gidip merhaba diyebileceğim oturup konuşabileceğim birisi yok ki.
Şuan benim karşımda beni unutmaya çalışan karşılık alamayacağını kabullenmiş beni egoist,umursamaz gören birisi var Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum

Meraba nasilsin diye mesaj atamaz misin? Bir kaç gün halini hatrini sor gunduz mesaj at aksam mesaj at direk acilir gibi değil de hal hatir sorar gibi sonra onun tavrına göre bir yol secersin kendine

Yapacak bir şey yok,elinden gidince ağlarsın.
Yüz yüze demezsen mesaj at,bir ilişkiye başlamaktan korkuyordum,ama pişman olduğumu hissediyorum,seni tanımak istiyorum hala bana karşı birşeyler hissediyorsan diyebilirsin.
Ya da seni unutmasını izlersin.

bence okulda sınav çıkışı sınavın nasıl geçti diye yaklaş, sonra biraz laf salatası yap muğlak bir şekilde şunlardan bahset; bazen doğru insanların yanlış zamanda karşılaşabildiği, kimi insanların hemen pes ettiğini, pes etmeyerek mücadele edip güçlü duran insanlara saygı duyduğunu vs cümlelerin içinde geçirirsen eşek değilse anlar.

Belki de... Ama onun gitme düşüncesi canımı çok yakıyor mesela. Ya da onu görmemek beni üzüyor o kalbimi kırdığında neden ağladım mesela. Bunlara kendi içimde anlam veremiyom ki ben

Hadsiz bir komşu benim kalbimi kirdiginda bende aglamistim ama komşuma aşık falan değilim

Gecen arkadaşımın ofisine uğradım kedisini bırakmış bir bayan markete gidip gelene kadar. Sevdim kediyi ve.biliyorum gidecekti. Gidecek olmasi düşüncesi beni üzdü. . Ama kediyle de aramda bir şey yok. .

Belki de benim yapim bu bilemem .. sadece ona aşık olsan ^acaba^ demezdin bunu biliyorum. . Aşığım seviyorum derdin hatta bagirirdin buralarda asik olduuuuum

Sanırım benim şuan odaklanmam gereken nokta hislerimden emin olmak. Onu gerçekten sevip sevmediğimi anlamak. Onun bana olan aşkını mı yoksa onu mu seviyorum.. Onu anlayıp ona göre bir yol izlemeliyim

Bir de şu konu kafama çok takılıyor.

Connected2 uygulamasını biliyormusunuz bilmiyorum işte anonim olarak hiç tanımadığınız kişilerle falan konuşuyorsunuz. Resmen arayış sitesi gibi geldi bana beyimiz ordan da hiç çıkmıyor. Yani böyle birisine güvenipte iliskiye de başlanır mı? Zaten erkeklere güven problemi olan birisiyim olsa bile ilişkiyi paranoya şeklinde sürdürmeme neden olur mu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…