- 25 Kasım 2016
- 120
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi Hafsa mihrimah
-
Benimde aklıma o geldiBen adetim biter bitmez iki günde bir diye düşünüyorum
Canim 2 gune bir iliski uygulayin sperm kalitesi icin zaten iliskiden sonra sperm vucutta 2 gun canli kaldigini duymustum ve esin vitaminli seyler yesin ceviz findik fistik vs...Merhaba arkadaşlar. Bi sorum olacak lakin biraz çekiniyorum.bazı doktorlar Yumurtlama döneminde her gece bazı doktorlar iki gece de bir ilişkiye girmenin bebek olma olasılığını daha arttırdığını söylüyor sizce hangisi. Birde henüz ilişkiye girilmeden kadin bosalirsa bunun cocuk olma olasılığını iptal ettiğini duydum. Sizce dogrumu böyle bişey duyan oldu mu ?
Evet bi çok yerde sabah olmasi daha arttiriyormus tutma olasılığını. Ama sabah olmasi bi garip geliyor.Sabahlari hamile kalmak icin daha uygunmus sperm kalitesi acisindan.. 2 gunde bir iliskiyi oneriyorlar zaten
bunu bende merak ediyorumAdetten kesilir kesilmez tutma şansı var mi acaba
10. Gün ile 20. Gün Arası bir gün durup bir gün denerseniz yumurtlama gününü kaçırmamış olursunuz. Her gün denemek yorabilir sizi. Ya da ovulasyon testi kullanıp nokta atışı yapabilirsiniz. Hangi gün yumurtlama olacağı Belli olurEvlenmeden önce gidip tahlil falan yaptırmıştı eşim herşeyin çok çok güzel demişti doktor. Peki yumurtlama dönemi 12 13 14 15 . günler mi oluyor adet bitiminden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?