Ne yapmalı?

Hafsa mihrimah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
120
19
18
28
Merhaba arkadaşlar. Bi sorum olacak lakin biraz çekiniyorum.bazı doktorlar Yumurtlama döneminde her gece bazı doktorlar iki gece de bir ilişkiye girmenin bebek olma olasılığını daha arttırdığını söylüyor sizce hangisi. Birde henüz ilişkiye girilmeden kadin bosalirsa bunun cocuk olma olasılığını iptal ettiğini duydum. Sizce dogrumu böyle bişey duyan oldu mu ?

Valla bende bunu merak ediyorum bu ay çocuk denicez ondan ama burda herkes 2 günde bir ilişkiye girin diyor

Her doktorun uyguladigi yontem farklidir. Ama 2 gunde 1 iliski yasamak sperm sayisi ve kalitesi icin daha mantikli bi yontem.

Kadının boşalması vs şeylerden sonra çocuk olmaz denmesi bana çok saçma geliyor çünkü erkekler gibi değil kadınlar çoklu orgazm olma durumu var yani içerisi gene ıslak okuyo ve yavrucuklar hızlı hareket edebiliyor

Canim 2 gune bir iliski uygulayin sperm kalitesi icin zaten iliskiden sonra sperm vucutta 2 gun canli kaldigini duymustum ve esin vitaminli seyler yesin ceviz findik fistik vs...

Arkadaşım yumurtlama kontrolü için doktora gittiğinde yumurtlama çalıyor 3 gunu değerlendirin demiş. Bu ay ben de yumurtlama ve sonraki 3-4 günü her gün degerlendircem

Sabahlari hamile kalmak icin daha uygunmus sperm kalitesi acisindan.. 2 gunde bir iliskiyi oneriyorlar zaten

Benim bir cumartesi günü yumurtlama günümdü. Klomen kullanmıştım. Cumartesi sabah ve gece, pazar da gece denedik tuttu çok şükür. Eşinizin Sperm değeri iyiyse her gece de deneseniz sorun değil. Bana doktorum istediğiniz kadar deneyin bundan sonrası sizde demişti :)

Evlenmeden önce gidip tahlil falan yaptırmıştı eşim herşeyin çok çok güzel demişti doktor. Peki yumurtlama dönemi 12 13 14 15 . günler mi oluyor adet bitiminden sonra

Evlenmeden önce gidip tahlil falan yaptırmıştı eşim herşeyin çok çok güzel demişti doktor. Peki yumurtlama dönemi 12 13 14 15 . günler mi oluyor adet bitiminden sonra
10. Gün ile 20. Gün Arası bir gün durup bir gün denerseniz yumurtlama gününü kaçırmamış olursunuz. Her gün denemek yorabilir sizi. Ya da ovulasyon testi kullanıp nokta atışı yapabilirsiniz. Hangi gün yumurtlama olacağı Belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…