Ne yapmalı ?

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Hanımlar selamlar. Modlarimizdan ricam lütfen konum bir süre tasinmazsa çok sevinirim. Diğer bölümlerde yeterince mesaj gelmiyor o nedenle bir süre burada kalabilirse konum gerçekten çok mutlu olurum.

Kizlar aranizda Kilis merkezi bilen,yaşayan var mı ? Şuan durumu nasıldır Kilis'in ? Suriye sınırına çok yakın ve bomba falan düşüyor ya Allah korusun korkuyorum ama size bir sorayım dedim. 6 sene kalmak için tercih eder mıydınız Kilisi ? Ne yapmalı ? Yazmali mı Güneydoğu'da başka illere mı bakmalı ? Diğer illerde hep köyler var tercih edilebilecek, sadece Kilis merkez bu arada.
Sorum bu kadar. Bu benim için dert gerçekten çünkü orayı bilen kimseyi bulamadım. Yorumlarınızı eksik etmeyin

Ben de aslında çok kaderciyim ama bir korkar oldum nedense. Antep'in köyleri var ilçelerinin köyleri mesela. Ama köye gidiş geliş zor gelir mı diye düşündüm. Kilis aslında Akdeniz bölgesine yakın olduğu için de cezbediyor ama bilemedim :/

bir arkadaşım urfanın bir köyünde görev yapıyor ama köyün otobüsü servisi hiç bir şekilde yok.
ancak biri ilçeye gidecekse onunla gidebiliyorlar ki epey bir sürüyormuş yada anayola çıkarıyormuş köyden biri otostopka gitmek zorunda kalıyorlamış. ulaşımı varsa bence köyde sorun değil elbet birimizin gidip orada faydalı olması gerekiyor.

Sadece suriye'ye 10 km varmış bilemedim başa gelecek oturduğun yerde de gelir de yine de karar sizin...
Baska secenekleri de gözden geçirin derim.
Sevgiler...

Elbette. Mutlu olurum inşallah teşekkür ederim yorumunuz için

Sadece suriye'ye 10 km varmış bilemedim başa gelecek oturduğun yerde de gelir de yine de karar sizin...
Baska secenekleri de gözden geçirin derim.
Sevgiler...
Evet Suriye sınırı olmasa hiç düşünmeden yazılır ama çok kararsızım ben de. Biraz daha araştırayım bakalım. Teşekkürler

ek atamaya mı başvuruyorsunuz? ben de başvuracağım , kilis hiç düşünmüyorum. hoş, zaten pek ümitli değilim de

Bak sana ne anlaticam. Oglum Merzifonu istemisti. Babam dedi ki rusya ile iliskiler kotu. Bisi cikarsa ilk orasi gider:)) Ankara olsun dedi ve oldu. Oglumun ise basladiginin 3.ncu gunu bomba patladi isyerinin onunde. Diyecegim su ki olacak varsa heryerde oluyor. Kaldirimda yururken bile kaldirima araba cikip carpiyor. Hakkinizda neresi hayirliysa orasi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…