Evet doğru söylüyorsunuz. Ama yine de Kilis'te sürekli bir çatışma sesi duyuluyormus sınıra 10 km olduğu için. O sesler beni çok rahatsız eder sanırım. Emin değilim ama kilisi yazmayacağım gibi. Hayırlı olsun oglunuzun işi de :)Bak sana ne anlaticam. Oglum Merzifonu istemisti. Babam dedi ki rusya ile iliskiler kotu. Bisi cikarsa ilk orasi gider:)) Ankara olsun dedi ve oldu. Oglumun ise basladiginin 3.ncu gunu bomba patladi isyerinin onunde. Diyecegim su ki olacak varsa heryerde oluyor. Kaldirimda yururken bile kaldirima araba cikip carpiyor. Hakkinizda neresi hayirliysa orasi olsun.
Tsk ederim. Hala torunumda 7 yil atanamamisti. En sonunda sirnak cikti ve gitti. Oda simdi Ankara'da.Evet doğru söylüyorsunuz. Ama yine de Kilis'te sürekli bir çatışma sesi duyuluyormus sınıra 10 km olduğu için. O sesler beni çok rahatsız eder sanırım. Emin değilim ama kilisi yazmayacağım gibi. Hayırlı olsun oglunuzun işi de :)
Yazın yine de hiç belli olmaz gelebilir de. Gidilmek istenmeyen yer yazilmamali tabii haklısınız. 6 sene kalınacak sonuçta, 6 senelik düşünmeli. Kars da iyi fikir aslında.antep, erzurum, urfa, van, ağrı, kars. olursa olur olmazsa olmaz diyorum yeni mülakata gireceğim büyük ihtimalle
İyi cesaret etmiş sirnaga. Benim gözüm yemiyor oraları , ben çok cesaretsizim galibaTsk ederim. Hala torunumda 7 yil atanamamisti. En sonunda sirnak cikti ve gitti. Oda simdi Ankara'da.
Antep köyleri,urfa , Kars köyleri var. Diğerleri hep Hakkari Şırnak maalesefantep köyleri daha tehlikeli.
diğer tercihler nedir?
kilis küçük ama sevimli bir yer.
hatay da olabilir ama hatay dışarıdan biri için daha tehlikeli. hataylıları kızdırmak istemem ama dolandırıcısı hırsızı pek mehşur.
adana olabilir varsa. bilemedim.
ama köydense şehir merkezi daha iyi olabilir maalesef doğunun köylerinde hele ki 6 yıl kışı var yazı var çok zor olabilir
Adana-Mersin-Hatay vs olabilir eğer düşünürseniz.Antep köyleri,urfa , Kars köyleri var. Diğerleri hep Hakkari Şırnak maalesef
Antep köyleri,urfa , Kars köyleri var. Diğerleri hep Hakkari Şırnak maalesef
Oralar yok maalesefAdana-Mersin-Hatay vs olabilir eğer düşünürseniz.
Bende öyle düşünüyorum :)Erzurum-kars yazılabilir..
Erzurum hakkında bilginiz var mı ? İlçeleri biliyor musunuz ?seçenekleri şimdi gördüm. erzurum kesinlikle.
soğuğu adam öldürür belki evet ama güvende ve iyi insanlar arasında olursunuz.
Erzurum hakkında bilginiz var mı ? İlçeleri biliyor musunuz ?
Ben de öyle düşünüyorumBombanın nerede patlayacğaı belli olmuyor ki..
İlk aklıma gelen orada çok fazla yabancı yani Suriyeli olabilir,bu konuyu dikkate alın derim.
Anladım teşekkür ederim, gönlüm doğu anadoludan yana. Güneydoğu tehlikeli geliyor. Erzurum Kars bana hep doğu Karadeniz gibi gelmiştir :) sempatim var oralaraErzurumlu ahbaplarımız var ama detaylı bilemem 1 defa gittim.
Canım evet çok haklısın. Yazicam artık şansıma neresi çıkarsa gidicem insallah. Tercih sayısı kısıtlı olunca ince eleyip sık dokuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah :)Cay tabagi, bir onceki konunu okumustum. Yerinde olsaydim mayista daha iyi yerlere atanma ihtimalim yoksa bu saydigin yerleri tercih eder giderdim. Su durumda kendi ayaklarin uzerinde durdugun calisip kafani dagittigin her yer bulundugun yerden daha iyidir diye dusunuyorum.
Aa Antep'te mı yaşıyorsunuz ? Size ozelden bir şeyler sorsam :)Gaziantepte yasiyorum kilise hic gitmedim ama cok da yasanilacak bir yer degil diye duydum.
Suriyeden gelen bombalardan cok ordan gelen insanlar daha tehlikeli diyorlar :)
Kucuk bir il ama gaziantepte yasayanlar kilis icin koy gibi kucuk sehirdeki her imkan orada yok derler.
Duyduklarim bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?