Ne yapmalııı

Meraktan değil, bunu yaşayan kardeşim.. İşime bakıyorum bakmasına da olayın dışında nasıl kalabilirim
Ayrıl ya da ayrılma demeyin. Sadece neye karar verirse ona saygı duyacağınızı ve her koşulda yanında olacağınızı hissettirin. Eşi ile ilgili yorum yapmayın. Gerekirse terapiste yönlendirin.

Lohusalık surecinde yalniz mi kaldi?
İlgisiz mi birakti kocası?
Ya da baska baska sebeplerle, sizin bile bilemeyeceginiz ozel sebeplerle kendini çirkin, ozguvensiz hissedip baska birilerinden övgü duymak mi istedi acaba?

Amacım aklamak değil, anlamak.
Aldatan erkek olunca daha yumuşak tepkiler veriliyor, Kadın olunca vurun abalıya oluyor toplumda.

Siz vurmayın. Gunahkar, suçlu gibi de davranmayın.
Kari koca ozel hayatlarini bilemezsiniz. Kadin duygusal olarak, cinsel olarak cok yalniz birakildi belki de.
Lohusalik gibi zor bir dönemde destek goremediyse hormonları aklını karıştırmış olabilir.

Son düzenleme:
Lohusalık surecinde yalniz mi kaldi?
İlgisiz mi birakti kocası?
Ya da baska baska sebeplerle, sizin bile bilemeyeceginiz ozel sebeplerle kendini çirkin, ozguvensiz hissedip baska birilerinden övgü duymak mi istedi acaba?

Amacım aklamak değil, anlamak.
Aldatan erkek olunca daha yumuşak tepkiler veriliyor, Kadınlar olunca vurun abalıya oluyor toplumda.

Siz vurmayın. Gunahkar, suçlu gibi de davranmayın.
Kari koca ozel hayatlarini bilemezsiniz. Kadin duygusal olarak, cinsel olarak cok yalniz birakildi belki de.
Lohusalik gibi zor bir dönemde destek goremediyse hormonları aklını karıştırmış olabilir.
Hepimiz gözünün içine baktık, kardeşimde öyle. Bebeğin doğumunda birkaç sıkıntı oldu, çok zor bir süreçti özellikle anne baba için.. Ki hala da öyle
Ne ara fırsat buldu buna merak ediyoruz,
Bebek ölümden döndü resmen.. İnanın bende sırf bahsettiğiniz sebeplerden konu açtım, anlamaya çalışıyorum.. Ama nasıl düşünürsem düşüneyim, kendisine ve bebeğe yaptığı bu kötülüğü aklayamıyorum

Ne yazışmışlar? Günlük hayattan mı bahsetmişler, aşk meşk mi konuşmuşlar? Kadını kardeşiniz çok mu yalnız bırakmış da kadın duygusal boşluğa düşmüş ve bir destek aramış. Bana sadece eski sevgili ile yazıştı diye ilişkiyi çıkmaza sürüklemek abartı geliyor. İçerik önemli.

Merhaba. Ben evli değilim o yüzden yorumum gerçeği çok yansıtmayabilir. Aldatanın cinsiyetinden bağımsız affedilmemesi taraftarıyım. Evet aldatan taraf çok kötü bir ruh halinde olabilir, bu suçunun derecesini azaltır denebilir. Aldatılan tarafın yaşadığı duygular ne olacak? O nasıl içini rahatlatacak? Duruma çok üzüldüm. Kardeşinizi bir psikologa yönlendiremez misiniz? Profesyonel destek alarak vereceği karar bence çok daha sağlıklı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aldatan taraf erkek olsaydı, yeni doğum yapmış eşine, bebeğine rağmen böyle birşey yaptığı için bir sürü şey yazılırdı olumsuz. Kimse anlamaya falan çalışmazdı. Kadın aldatinca anlamaya çalışmak fazla zorlama değil mi? Yeni doğum yapmış, çocuğu ölümden dönmüş bir kadın nasıl eşini aldatıyor, başka bir erkeği düşünüyor diye sorarım bende.

Zaten öyle ihmal edilme gibi bir durumda yokmuş.

Kardeşiniz affeder affetmez kendi bileceği iş elbette ama sırf kadın olduğu için aldatmasıni anlamaya çalışmak da yanlı bir bakış açısı bana göre. Bu işin kadını erkeği olmaz.

Mesajların içeriğinden bahsetmemişsiniz.. içeriğe göre durum çok değişir. Eğer sadece sohbet ve biraz duygusal sığınma varsa çözülebilir kişilere bağlı ama hararetli bir aşk sohbeti geçiyorsa durum daha farklı olur tabi. Eğer sadece sohbet etti dertleşti diye aldatma sayıyorsa kardeşiniz bence saçma. Yine sorun edilebilir ama çözülecek bir sorun bu

Hepimiz gözünün içine baktık, kardeşimde öyle. Bebeğin doğumunda birkaç sıkıntı oldu, çok zor bir süreçti özellikle anne baba için.. Ki hala da öyle
Ne ara fırsat buldu buna merak ediyoruz,
Bebek ölümden döndü resmen.. İnanın bende sırf bahsettiğiniz sebeplerden konu açtım, anlamaya çalışıyorum.. Ama nasıl düşünürsem düşüneyim, kendisine ve bebeğe yaptığı bu kötülüğü aklayamıyorum
Zor bir durum. Kardesinizin eşi olmasi sebebiyle daha da zor ustelik. Ben anne olmadim ama takip ettigim samimi instagram annelerinden gördüğüm kadarıyla bebek biraz büyüyüp kendine gelene kadar anneler aşk ve nefret iliskileri arasinda gidip geliyorlar bebege karsi. Dogru demiyorum onaylamıyorum ama o zorlu süreçte bi nevi kaçış olarak görmüş olabilir. İnsanız hepimiz, her şey bizim için bu hayatta. Anne diye robot degil. Çok empati kuramiyorum. Kardesinize sonuna kadar destek olun. Verecegi her kararda yaninda oldugunuzu bilsin. Eğer affederse siz de bu olayı unutun gitsin. Eski samimiyetinize dönün.

Selamlar..
Bugün maalesef çok kötü bi haber aldım.. Bir yakınım eşi tarafından aldatılmış.. Aldatılan kişi erkek. Kadın eski sevgilisiyle yazışmış, yüzyüze görüşüp görüşmediğini bilemiyoruz.. ortada birde küçücük bir bebek var. İnanın tam bir hayal kırıklığı. Çok üzgünüm, bebek bakıma muhtaç, özel ilgi gerekiyor bir süre.. öyle arkanı dönüp gitsen olmuyor, gitmesen elle tutulur hiçbir yanı yok..
Konuşmalarına dikkat etmeye çalışıyorum, ama yapıcı olamıyorum.olacak bişeyde yok zaten.. Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ediyorum
Size ne? Karı koca arasında konuşulup karar verilecek konular bunlar, sizler fikrinizi söyleyip müdahil olmayın bence kardeşiniz olsa dahi.

Yani kız kardeşlik, femizm tamam. Ama hemcinsimin hatasını da güzelleyemem. Bence dönülmez, dönülmemeli de.
Hep deriz, yapan bir daha yapar. Hayat bu, daha birçok zorlu süreçten geçecekler. Her olduğunda bu kadın eski sevgilisine mi yazacak? Valla olacak şey değil.
Kardeşiniz affederse kendi bilir, ama siz hiç aralarını falan yapmaya çalışmayın. Boşanacağım diyorsa da geri çevirmeye çalışmayın derim.

Şuan zaten evi ayırdı, ben müdahil olmadım ama çok üzgünüm. Acaba elle tutulur bir yanı var mı merak ediyorum. Küçücük bakıma muhtaç bir bebek var.. Böyle birşeyi tecrübe eden oldu mu, buradan dönülür mü
Ne yazışmışlar mesajların içeriğini biliyor musunuz? Yani direkt aldatma denecek şeyler mi? Görüşüp görüşmediğinden emin değilmiş çünkü kardeşiniz. Konuşmanın içeriğine göre değerlendirilebilir

kardeşinizden nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. mesela hemcins kardeşimin bile bilmediğim binlerce şeyi vardır kaldı ki karşı cins kardeşinizle eminim çokça düşünce farklılıklarınız ve onda bilmediğiniz tonlarca özelliği vardır. özetle sırf çok çok yakınınız diye olaya dahil olmamalısınız.kendileri halletmeli.evlilik ve çocuk sorumluluğunu alan insanlar için zor olmamalı.

Affedilebilir mi yani
Burda kadinlar affettiklerini hatta defalarca affettiklerini anlatiyor. Emin olun erkeklerde affediyor. Tek farki karim beni aldatti bende affettim diye hic bir yerde anlatmiyorlar. Lutfen karismayin tersi bir durumdada karismayin .

Aldatmayı güzellemesek mi ha görüşmüş ha yazışmış yatakta basınca mı aldatma sayılıyor? Hanginizin kocası eski sevgilisi ile yazışsa acaba böyle rahat konuşur? Sosyal medyada aratsa bile kaos olan şey hemcinsimiz yapınca ilgisiz mi kaldı boşluğa mı düştü oluyor? Ee o zaman erkeklerin kendine bakmadın ilgisizdin yok beni yatakta reddettin laflarınada bi bok demeyelim dimi. Birde şuna takıldım. Biz burada tanımadığımız kadınlara boşan diyince karı koca arasındaki şeye müdahil olmuyor sayılıyorken kardeş olunca mı yorum yapma hakkı olmuyor? Kız kardeşiniz aldatılsa ben yorum yapmam diyen çok az çıkar. Evet bu demek değil ki git gazı ver boşan diye diret yok efenim bu midesizliği herkese yay vs değil. Kardeşi olarak diyebilir ki sen kararını ver ama bir kere yapan yine yapabilir her şeyi düşünerek doğru kararı ver diyebilir.

Son düzenleme:
Back
X