Ne yapmalıııı????

• Konu Sahibi Konu Sahibi karrtanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karrtanesi

Ziyaretçi
nasıl anlatmalıyım bilmiyorum. çok sevdiğim biri var.:asigim: bir süre beraber olduk birbirimizi çok sevdik. herşey güzel gidiyorken başka bir ilde çalışmaya başladı.Çok üzgünüm çoook yinede beraberliğimiz devam ediyor. fakat sorun şuki onu çok az görüyorum ne kadar telefon ve msnde konuşsakta. ve giderek muhabbetimiz azalıyor sanki her geçen gün biraz daha kısa konuşur olduk. konuşacak bişi bulamıyoruz. giderek benden kopuyormu acaba. ama bir yandanda sevdiğini söylüyor. bende çok seviyorum. bu durumdan nasıl kurtulacağım. benneyaptımki

Aynı şehirde olduğunuzda kurtulursun bence...
Arada uzaklık olunca ister istemez bunun gibi durumlar meydana çıkıyor.
Allah kavuştursun tez zamanda...

araya mesafeler girince ilişkilerde sanallaşmaya başlıyor maalesef..

bazen düşünüyorum eskiden insanlar aylarca 1 mektubun gözüne bakarmış

bizlerse elimizde teknolojinin en güzel yanlarını kullanıp yinede memnun olamıyoruz..

bence korkmayın gerçek sevgiyse aranızdaki yollar buna engel olamaz..

canım tabiki seviyordur sevmez olurmu.bizde nişanlıyken eşim uzaktaydı.ben cok konusmak isterdim telefonda ama o fazla hoslanmazdı telefonla konusmaktan.ve kapatmak için ugrasırdı.ama sevmediginden degil tabiki.

bizden yardım istemişsin de burada yorum yapabilmek için sevgilini bilmek lazım.konuşmaktan hoşlanmıyor da olabilir.bazı erkekler sevgisini pek ifade etmeyi sevmez.

eğer böyle birisi değilse ve oralarda ciddi bir problemi yoksa korkmaya başlayabilirsin çünkü sevince mesafenin önemi kalmıyor.....

ben elim boşken kızardım sevgilime , sitem ederdim saatlerce "neden aramıyorsun "diye
o gercekten müsait olmadıgını söyledikce ya bı beş dk da mı olmuyo bana ayıracagın der yıne kızardım ..5 dklına aradgı zamn nıye hemen kapatıyorsun ..sonra ne mi oldu , tabiki bnde çalşmaya başladım ve haftasonu yerıme 10 dk zor oturuyorum değil tlfnu elime almk ayaga kalkıp bakmak bile istemıyorm aradımı diye ..onu o zaman anladım
canımm sevgisinden eminsn takılma böle şeylere, çalışmak zorunda ve bu senı araması nı bi şklde zorlaştıryo .. yanında ol hakediyorsa

min arkadaşımızın dediği gibi bazı erkekler konuşmayı pek sevmezler...
Yalnız önceden çok mu konuşuyordunuz? Eğer öleyse ve şimdi azalmaya başladıysa bazı şeyler kopuyor olabilir. Ama korkma her ilişkide dönem dönem böyle şeyler olabiliyor önemli olan güçlü olup üstesinden gelebilmek... :1hug:

teşekkürler desteğiniz için. ama eskiden çok iyiydik yani uzun uzun konuşurduk, baya bi neşeli geçerdi her konusmalarımız. ama bu yavas yavas bitiyor konuşacak konu bulamıyoruz. tabi bunun için bişiler paylaşmak lazım birlikte bişiler yapmak lazım böyle bir imkanımızda yok belki ayd bir defa. bu bir dönemse umarım çabuk geçer dayanamıyorum hep kendime soruyorum acaba bitiyormu. nolur bitmesinn..

canım daha olgun olmaya çalış.kendini bırakma,madem seviyorsunuz sabret ve dua et canım.inşallah herşey iistediğin gibi olur..farklı şehirlerde olunca haliyle araya biraz soğukluk girebilir. ama seviyorsanız sabredip dua edip bekleyin

sana sevdiğini söylemiş değil mi neden yalan söyleyip seni oyalasınki...ayrıca bence mesafeler sevgiyi engellemez aksine özlemle körükler diye düşünüyorum ben...

ya hiç düşündünmü oda şuan aynı şeyleri düşünüo olabilir çok konuşamıyorz benden uzaklaşırmı acaba ne olur bitmesin gibisinden ... yani demek istediğim gereksiz kuruntularla sevgi yıpratma sen üstüne düşeni yap ve her seferinde ona sevdiğini söle

sevgi adam gibi bir sevgiyse ne mesafe ne küçük sorunlar bitmesine sebep olur.sen nolur bitmesin diyebiliyorsan mutlaka özel birşeyler var.birbirinize özen gösterin.çok var sizin gibi aşklarını özlemle yaşayan.sadece birbirine daha yakın çiftlerden daha çok fedakarlık ve sabır gerektiyor sizinki.buda bir sınavdır,aşklar için.umarım siz bu sınavdan arkadaşınla birlikte on alırsınız.hemde yıldızlıkaydirigubbakcemile5

bende buna benzer bir şey yaşıyorum ama şartlar bunu gerektiriyorsa zamana bırakmaktan başka çaremiz yok diye düşünüyorum..Zaten o kişi sizin kısmetinizse bu iş haırlıyla olcak..mümkün mertebe iyi yakın arakdaş olup saygı çerçevesinde şuanki yaşantınızı paylaşmak en güzeli..hayırlısı olsun

evet değil çünkü seven insan heryerde birdir.
benim kuzenim ve sevgilisi tam 3 yıldır 1400 km uzaklıkta ilişkilerini sürdürüyolar...

benimde 1,5 senedir 663 km den sürüyor. hatta bi ara 4 ay yüzyüze gelmediğimiz oldu. ama maşaallah sürdürdük.

[tebrık edıyorumm senı kuşum aynen katılıyom benım aşkımda kayserıde taaa:asigim:/B]

sana da maşallah kuşumm
senin de 770 km imiş.

arkadaşım konuşmak için illa ki ortak bişeyler yaşamanız gerekmez ki. günlük yaptıkları o sana anlatır, sen ona anlatırsın. ne bileyim ya konuşacak çok şey olur.

bence sık sık görüşün gidin gelin..paylaşım azalmasın..

kuşum benim,bunlar cok normal..Aklına böle seylerı getırıp kafanı bulandırma bos yere hıc tatlım..Hatta sevgılınede yansıtıp durduk yere bırbırınızın huzurunu kacırmayın bence.. Bızde gectık o devrelerden ve sımdı kocişimle 4 aylık evlıyım ve cok mutluyum cok şükür..

onu görmeye git böyle hissettiğinde
soğumasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…