- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
Senin annen hasta hasta kalkıp gelinine yaprak toplarsa karşılığında gelin hanım işine yardım etmiyorsa amaaann boşver mi diceksin.Görümce iştee boşverin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin annen hasta hasta kalkıp gelinine yaprak toplarsa karşılığında gelin hanım işine yardım etmiyorsa amaaann boşver mi diceksin.Görümce iştee boşverin.
Görümcene deki sen o burnunu maskeden başka birşeye sokmaDun kayinvalidemlere gittik onlarda koyden gelmisler bacaklari skntili kaynvalideni oyleykn is yapmaya gitmis bir dahaki gitmeyi konusmaya basldlar gorumce sen oturcan yengemlerle biz yapicaz kaynanalik yap biraz diyor bende cevap vermedim hic sonra yaprak vardi bana verdi kayinvalide baska birine soz verdim ona da vercem dedi ordan yine konusmaya basladi toplycm dye canm ckti biraz kendini dusun herks basinin caresine baksn diye bende verme dedm kayinvalide yinede verdi ne demeliydi
Vereceğin cevap kaynanalik yapmasina gerek yok.Madem ihtiyaci var ben ona evlatlik yaparim zaten olmalıydı.Dun kayinvalidemlere gittik onlarda koyden gelmisler bacaklari skntili kaynvalideni oyleykn is yapmaya gitmis bir dahaki gitmeyi konusmaya basldlar gorumce sen oturcan yengemlerle biz yapicaz kaynanalik yap biraz diyor bende cevap vermedim hic sonra yaprak vardi bana verdi kayinvalide baska birine soz verdim ona da vercem dedi ordan yine konusmaya basladi toplycm dye canm ckti biraz kendini dusun herks basinin caresine baksn diye bende verme dedm kayinvalide yinede verdi ne demeliydi
Kim?ne demeliydi
Iyide gelin topla dememiş ki dikkatinizi çekerimSenin annen hasta hasta kalkıp gelinine yaprak toplarsa karşılığında gelin hanım işine yardım etmiyorsa amaaann boşver mi diceksin.
Toplamasın.kim istemiş ki?Senin annen hasta hasta kalkıp gelinine yaprak toplarsa karşılığında gelin hanım işine yardım etmiyorsa amaaann boşver mi diceksin.
İnsanlığından toplamış gelinine. İyi niyetinden .Toplamasın.kim istemiş ki?
Bana değil zTen rutim isler versede vermese toplamacak yaraniz mi varİnsanlığından toplamış gelinine. İyi niyetinden .
Bişey anlamadik
Neden her sey tek bir uzuuuuuuun cumle hemsehrim ya?
Hepsine bayıldımNiye kendinizden sürekli üçüncü tekil şahıs olarak bahsediyorsunuz? Kendine yabancılaşma gibi bir şey mi bu?
Alintiladiklarinizin hepsi sivri dil yuzunden banlanan ilk 3 uyedir herhalde.Hepsine bayıldım![]()
Senin annen hasta hasta kalkıp gelinine yaprak toplarsa karşılığında gelin hanım işine yardım etmiyorsa amaaann boşver mi diceksin.
Evet sarsana yaramı yaBana değil zTen rutim isler versede vermese toplamacak yaraniz mi var