Ne yapmaliydi ???

Dun kayinvalidemlere gittik onlarda koyden gelmisler bacaklari skntili kaynvalideni oyleykn is yapmaya gitmis bir dahaki gitmeyi konusmaya basldlar gorumce sen oturcan yengemlerle biz yapicaz kaynanalik yap biraz diyor bende cevap vermedim hic sonra yaprak vardi bana verdi kayinvalide baska birine soz verdim ona da vercem dedi ordan yine konusmaya basladi toplycm dye canm ckti biraz kendini dusun herks basinin caresine baksn diye bende verme dedm kayinvalide yinede verdi ne demeliydi
Görümcene deki sen o burnunu maskeden başka birşeye sokma🤣Ooof şu fesatlar yaşamasın cidden ya yeter.

Dun kayinvalidemlere gittik onlarda koyden gelmisler bacaklari skntili kaynvalideni oyleykn is yapmaya gitmis bir dahaki gitmeyi konusmaya basldlar gorumce sen oturcan yengemlerle biz yapicaz kaynanalik yap biraz diyor bende cevap vermedim hic sonra yaprak vardi bana verdi kayinvalide baska birine soz verdim ona da vercem dedi ordan yine konusmaya basladi toplycm dye canm ckti biraz kendini dusun herks basinin caresine baksn diye bende verme dedm kayinvalide yinede verdi ne demeliydi
Vereceğin cevap kaynanalik yapmasina gerek yok.Madem ihtiyaci var ben ona evlatlik yaparim zaten olmalıydı.

Burda bile kendinizi ifade edemiyorsunuz, kv görümceye karşı mecbur sessiz kalacaksınız gibi duruyor.
Bişey demezdim ama yaprağıda almazdım, saracak vaktim yok. Saracağım zaman gelir toplarım derdim.

Kayinvalideden yaprak toplamasini siz rica etmediyseniz yardim etmek zorunda da değilsiniz.
Bir daha size yaprak vs getirmesin, istenmedigi halde getiriyorsa konuşmasinlar zorla yaptiran yok ya ben olsam almam bile.

Yaprak yani sanki bulunmaz ve acil ihtiyac...
Kizi da cok dusunuyorsa annesinin her işini kendi yapsin, sizin yapma gibi bir zorunlulugunjz yok diye dusunuyorum.

Anlamak icin Iki kere okudum.Beynim bulandi.. 3.ye okumayacagim, kendime bunu yapamam. 🙄

Back
X