• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyiiim

ceremii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
8
0
1
İstanbul
Merhabalar. Ben 20 yasinda universite ogrencisii bir kizim. İki yillik bir iliskim var kendisi basta oomak uzere tum.ailesi ve akrabalari da evlilik istiyor ama bana acikcasi daha erken geliyor. O izmitte oturuyor ama haftada bir kez beni gormeye istanbula geliyor. Yakin bi zamanda opusmeden biraz daha ileri gittik dokunmalar surtunmeler gibi. Parayla, baslasiyla daha kotusunu yapicagina benle ufak tefek seyler yapmasi daha iyi gibi geliyor. İlerisine asla gitmem yanlis bi sey asla yapmam ama yaptigimda sizce ne kadar iyi veya kotu bilmek istedim. Bence kotu ama baskasiyla para karsiliginda yaparsa ayrilirim. Ayrilicagimi bildiginden hic kinseyle birlike olmadi ama o da erkek 22 yasinda onunda bazi ihtiyaclari var.
Simdiden com tesekkur ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
İhtiyacı var diye illa başka bir kadına gitmesi gerekmez..
Sende bir kadına gidecek diye , onunla evlilik öncesi bir şeyler yaşamak zorunda da değilsin..

Artık mastürbasyon mu yapar , hayal gücünü mü kullanır vs bir şekilde ihtiyacını giderir ..
Buna da bir şey demezsin herhalde..

bence durum senin açından daha vahim. 20 yaşındasın ve ufak tefek öpücükler ve daha ilerisi gibi felsefeler sana normal gelebiliyorsa hiç kimseyle evlenme. zaten evli olmadığın halde ve tam vizyonlu bir istikametin bellide değilken . söylediğin şeyler normal değil şekerim.'''' Yakin bi zamanda opusmeden biraz daha ileri gittik dokunmalar surtunmeler gibi. Parayla, baslasiyla daha kotusunu yapicagina benle ufak tefek seyler yapmasi daha iyi gibi geliyor. İlerisine asla gitmem yanlis bi sey asla yapmam ama yaptigimda sizce ne kadar iyi veya kotu bilmek istedim. Bence kotu ama baskasiyla para karsiliginda yaparsa ayrilirim. ''''''
biraz iffet denen bişeyler olmalı .. sadece öpüşmek ve elletmekmi yani bu sevginin temeli . ???? yanlış işle uğraşıyorsun gibime geliyor .. kendine bazı sorular sormalısın , ve yanlış yoldasında.. !!!

O ihtiyaclarini illa bi kadinla gidermek zorunda degil, kanmayin bu palavralara

Dediklerinizi gercekten dikkate alicagim ve bunu onunla da konusacagim yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim teker teker

Merhabalar. Ben 20 yasinda universite ogrencisii bir kizim. İki yillik bir iliskim var kendisi basta oomak uzere tum.ailesi ve akrabalari da evlilik istiyor ama bana acikcasi daha erken geliyor. O izmitte oturuyor ama haftada bir kez beni gormeye istanbula geliyor. Yakin bi zamanda opusmeden biraz daha ileri gittik dokunmalar surtunmeler gibi. Parayla, baslasiyla daha kotusunu yapicagina benle ufak tefek seyler yapmasi daha iyi gibi geliyor. İlerisine asla gitmem yanlis bi sey asla yapmam ama yaptigimda sizce ne kadar iyi veya kotu bilmek istedim. Bence kotu ama baskasiyla para karsiliginda yaparsa ayrilirim. Ayrilicagimi bildiginden hic kinseyle birlike olmadi ama o da erkek 22 yasinda onunda bazi ihtiyaclari var.

bana bu konu fake gibi geldi de neyse.

sen zaten kendince doğrusunu bulmuşsun bizim fikrimizi niye soruyorsun?

biz yapma desek yapmayacak mısın?

illaki bir kadına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. ama sen bir şeyler yapmasan aldatır mı aldatır ama yapsan da aldatır. bu kadarla yetinmez gider aldatır. yani aldatacağı varsa aldatır. bence yaptıkların yanlış.

bana bu konu fake gibi geldi de neyse.

sen zaten kendince doğrusunu bulmuşsun bizim fikrimizi niye soruyorsun?

biz yapma desek yapmayacak mısın?

illaki bir kadına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. ama sen bir şeyler yapmasan aldatır mı aldatır ama yapsan da aldatır. bu kadarla yetinmez gider aldatır. yani aldatacağı varsa aldatır. bence yaptıkların yanlış.

Bunu yazmal icin neden fake aciyim ki elime ne gecicek. Yapma desek yapmayacak misin degil sizinle paylastim derdimi sadece ve yorunlarinizi istedim. Tabiki yorumlariniizin cok etkisi var olmasa emin olun yazmazdim

Bunu yazmal icin neden fake aciyim ki elime ne gecicek. Yapma desek yapmayacak misin degil sizinle paylastim derdimi sadece ve yorunlarinizi istedim. Tabiki yorumlariniizin cok etkisi var olmasa emin olun yazmazdim

onu bilemem belki insanlar bu konu hakkında ne düşünüyor onu öğrenmek amacın.

gerçek de olabilir ama o kadar çok fake konu açılıyor ki açanların ne düşündüğünü anlayamıyoruz.

öyle eğleniyorlar herhalde.:44:

Zeka kapasiteleri o kadardir. Can sıkıntisindan yapicak bi sey bulamamislardir.

onu bilemem belki insanlar bu konu hakkında ne düşünüyor onu öğrenmek amacın.

gerçek de olabilir ama o kadar çok fake konu açılıyor ki açanların ne düşündüğünü anlayamıyoruz.

öyle eğleniyorlar herhalde.:44:

Amacim gercekten ne dusundigunuzu ogrenmek ama bunu assagilayarak degil bi abla tavsiyesiyle

Amacim gercekten ne dusundigunuzu ogrenmek ama bunu assagilayarak degil bi abla tavsiyesiyle

siz kendiniz hakkında kararı verip veriştirmişsiniz zaten .. kim aşağıda kim yukarıda onuda siz bilemezsiniz. aşağılamak için konuşmamış bence , durumun vahimliğinden üzülerek bence konunun face olduğu hakkında yorum yazmış şekerim..

Son düzenleme:
siz kendiniz hakkında kararı verip veriştirmişsiniz zaten .. kim aşağıda kim yukarıda onuda siz bilemezsiniz. aşağılamak için konuşmamış bence , durumun vahimliğinden üzülerek bence konunun face olduğu hakkında yorum yazmış şekerim..

Assagiladigini soylemedim zaten. Cevap yazicaksa oyle yazmasini istemedim.

Evet ihtiyaçları var, gidin hizmet edin.
Tövbe ya Rabbim...
Ne muamelesi yapıyorsanız kendinize.

Çok sinirleniyorum.

Erkek ihtiyacı var yanlış bi düşünce gittiğin yolda yanlış tüm bekar erkekler para karşılığı birlikte mi oluyor şimdi benim değerlerime göre sende yanlış yoldasın çünkü ileride evlendiginde ne şekilde olursa olsun eşinin yanında nasıl iç huzuruyla yaşıyacaksın hiç aklına gwlmiyecek mi şimdi yaşadıkların yine benim değerlerime göre ha normal bir ilişki yaşanılsın ha bu anlattığın gibi farksız yanlış kısaca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20 yaş evlilik için erken ama madem iki taraf da istiyor olabilir bence, yani sen eminsen karşındakinden. benim erken yaşta evlenen arkadaşlarım var gayet mutlular ama en çok geçim sıkıntısı zorlamış onları, keşke biraz para biriktirip öyle evlenseydik diyorlar. sizin ekonomik durumunuz uygunsa neden olmasın ki...

Back
X