- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi larcenciel
Nereden baslayacagimi bile bilmiyorum. Konu esim ve dibimizden ayrilmayan ailesi. Aslında hersey evlenmeden belliydi ama ben görmek istememisim. Hep birbirimize olan sevgimiz herseyi cozer demistim. Hepsi imzayi atana kadarmis. Ondan sonra hersey degisti. Esimin 3 ablasi var. Onlar ne dese hep agizlarinin icine bakar. Onlarin soyledigi kanun kocam icin. Bense hicim sadece. Anneside cok akıllı hep acindirir kizlarini aman oglum sahip cik ablalarina. Hepsi evli ama bizimki kocalari sanki her islerine kosar. Bana gelincede bir gun bile kendimize zaman ayiramayiz. Yok su ablasina gidicez yok bugun buna. Hepside kocami arar söyler benle muhatap olmaz. Ben bunlari soyleyincede hatali olan hep benim. Her tartismanin sonunda bosanalim diyoruz. Dayanacak halim kalmadi. Sanki ben insan degilim bunlarda hep madur insanlar bizimki kosmali yardimlarina. Madem bu kadar yardima muhtaclardi evlendirmeselerdi ogullarini diyorum. Ne yapmaliyim sizce? Cok ozet anlattim ama yoruldum inanin konusacak halim kalmadi.