• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim akil verin nolur...

larcenciel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
92
48
3
Nereden baslayacagimi bile bilmiyorum. Konu esim ve dibimizden ayrilmayan ailesi. Aslında hersey evlenmeden belliydi ama ben görmek istememisim. Hep birbirimize olan sevgimiz herseyi cozer demistim. Hepsi imzayi atana kadarmis. Ondan sonra hersey degisti. Esimin 3 ablasi var. Onlar ne dese hep agizlarinin icine bakar. Onlarin soyledigi kanun kocam icin. Bense hicim sadece. Anneside cok akıllı hep acindirir kizlarini aman oglum sahip cik ablalarina. Hepsi evli ama bizimki kocalari sanki her islerine kosar. Bana gelincede bir gun bile kendimize zaman ayiramayiz. Yok su ablasina gidicez yok bugun buna. Hepside kocami arar söyler benle muhatap olmaz. Ben bunlari soyleyincede hatali olan hep benim. Her tartismanin sonunda bosanalim diyoruz. Dayanacak halim kalmadi. Sanki ben insan degilim bunlarda hep madur insanlar bizimki kosmali yardimlarina. Madem bu kadar yardima muhtaclardi evlendirmeselerdi ogullarini diyorum. Ne yapmaliyim sizce? Cok ozet anlattim ama yoruldum inanin konusacak halim kalmadi.

Nereden baslayacagimi bile bilmiyorum. Konu esim ve dibimizden ayrilmayan ailesi. Aslında hersey evlenmeden belliydi ama ben görmek istememisim. Hep birbirimize olan sevgimiz herseyi cozer demistim. Hepsi imzayi atana kadarmis. Ondan sonra hersey degisti. Esimin 3 ablasi var. Onlar ne dese hep agizlarinin icine bakar. Onlarin soyledigi kanun kocam icin. Bense hicim sadece. Anneside cok akıllı hep acindirir kizlarini aman oglum sahip cik ablalarina. Hepsi evli ama bizimki kocalari sanki her islerine kosar. Bana gelincede bir gun bile kendimize zaman ayiramayiz. Yok su ablasina gidicez yok bugun buna. Hepside kocami arar söyler benle muhatap olmaz. Ben bunlari soyleyincede hatali olan hep benim. Her tartismanin sonunda bosanalim diyoruz. Dayanacak halim kalmadi. Sanki ben insan degilim bunlarda hep madur insanlar bizimki kosmali yardimlarina. Madem bu kadar yardima muhtaclardi evlendirmeselerdi ogullarini diyorum. Ne yapmaliyim sizce? Cok ozet anlattim ama yoruldum inanin konusacak halim kalmadi.
imkanızın varsa şehir değiştirin.3 abla ne istiyorki bu kadar eşiniz hep peşlerinde.eşinizi kullanıyorlar mı napıyorlar bilemedim.

yapabileceğin hiç bir şey yok. aynen benimkiler gibi çok şaştım tek bunlar var sanıyordum:KK57:

değişmezler, asla..!
bizi ayıramayacaksın bile diyordu herkes bana garip geliyor diye.
3 yıl dayandım.ben de kocamı geri onlara verdim sonra, napalım.

el ele tutuşup otursunlar diz dize:KK14:

yapabileceğin hiç bir şey yok. aynen benimkiler gibi çok şaştım tek bunlar var sanıyordum:KK57:

değişmezler, asla..!
ben de kocamı geri onlara verdim

Bende aynisini yapmayi dusunuyorum. Ama hep cesaretim kiriliyor ya duzelirse diye.

Ah bilseniz evlendigim geceden itibaren her an telefonla tacizederler. Sadece hafta sonu var onuda onlarla geciricez. Bugunde yilbasini birlikte gecircekmisiz. Onlarin kocalarininda isine geliyor adamlar rahat ediyor

değişmezler, asla..!
3 yıl dayandım.ben de kocamı geri onlara verdim sonra, napalım.

el ele tutuşup otursunlar diz dize:KK14:
şaşırıp kalıyorum bu gibi insanların varolduğuna.en iyisini yapmışsınız.

Bende aynisini yapmayi dusunuyorum. Ama hep cesaretim kiriliyor ya duzelirse diye.

Ah bilseniz evlendigim geceden itibaren her an telefonla tacizederler. Sadece hafta sonu var onuda onlarla geciricez. Bugunde yilbasini birlikte gecircekmisiz. Onlarin kocalarininda isine geliyor adamlar rahat ediyor
valla baştan tavrını koyamazsan hiç bir halt edemiyorsun, ben gibi olma.
yok bayramdı, kandildi, doğum günü, yılbaşı, hastalık, sağlık vs. derken biz onlar için yaşadık resmen.

kocamı seviyorum diye yaptım herşeyi, yapmadığımda noldu biliyor musun?
3 ay, sadece 3 ay konuşmadım diye kocam gelip karşıma sen yoluna ben yoluma dedi.

onlar önemliymiş. böyle olmazmış. ben de kalk kızım dedim, kalk gidiyoruz. batsın sevgisi de aşkı da. emin ol sen de bir ters düşsen bu olacak. çünkü onlardan başkasıyla yaşamaya alışık değiller.

Görümcem misin

Onun ablaları yaşça da büyük en genci 60 yaşında

50 yaşına gelen kardeşlerine de her an onların istediğini yapması düzenli olarak gitmesi vs konusunda psikolojik baskı yapıyorlar

Ilk evlendiğinde görümcem bize gelmek isterdi sırf hep onun ailesine gitmemek için bir çeşit nispet

Görümcesinin 35 yaşındaki kızının doğum gününe gidip hediye vs alınca şok olmuştum sülalenin en küçüğü oymuş beklermiş

Back
X