ne yapmalıyım ? (aldatmak)

Ben de bilmek isterdim.Belki ne kadar güveniyor inanıyor çocuğa kimbilir.Hem bunu evlenince de yapmayacağı ne malum..

söylemelisin . bı kez yapan bır daha yapar .

4 yıllık bı ılıskım vardı . 2. yılında yakın sınıf arkım bı kaç fotograf görmus kendı sevgılsının pcsınde sevgılılerımz çocukluk arktı .
ve bana sölememiş. söletmemişler benım eskı çıktggm ıgrenc ınsanla kendı sevgılısı kızı tehdıt etmıs.

ve bana bunu ayrıldıktan snra soyledı . eger ayrılcagını bılsem solerdım ama emın olamadım yapamazdın dedı.

Eger soleseydı ayrılırıdım . ve 4 yılıma heba etmezdım . son 2 yılda yasadgm kabusları yasamzdım aklı dengemı kaybetmek uzereyken
uçurumdan döndum ben . çok sukur sogudum ve ayrıldım . tıksınıorum .

ama ozman söleseydı benım ıcın hersey farklı olurdu.vucumdmda kalan ızler olmazdı..

bence kesınlıkle karısmamalısın .

hele kı 2 yıl once olmuş mevzu ıcın hıc karısma .

olay yeni olsa tamam git soyle ,soylemende gerekır zaten

ama olayın uzerınden 2 yıl gecmıs .sımdı soylemen demek

suyu bulandırmak gıbı bırsey olur .

kadınlar aldatıldıgını bı sekılde hısseder .2 yıl once aldatıldıgını

belkı de arkadasınız bılıyordu .belkı de cocuk aldattıgı ıcın cok

pısman oldu ve bır daha yapmamak uzere vazgecmıstır

ve sımdı belkıde cok mutlular .bence karısma sen

öncelikle erkeğin aldattığına eminmisin sen görmemişsin sanırım sadece duymuşsun.bence emin değilsen hiç karışma:50:ayrıca kızla samimi değilsen sana inanmama ihtimali de yüksek.bu arada olay yeni değil aradan zaman geçmiş belki kız da duymuştur sevgilisini affetmiş şans vermiş olabilir bunu da bilemezsin
yani ben olsam sanırım hiç karışmazdım:44:ama erkek şimdi aldatıyorsa sen görürsen emin olursan gidip kıza söyleyebilirsin

Back
X