• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım arkadaşlar?

edaberrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
164
0
46
Eskişehir
merhaba kızlar. bir ay önce arkadaşımın vasıtası ile biriyle tanıştım, 1 aydır tel de görüşüyoruz. ben bu kişi ile yüz yüze görüşemedim daha. aramızda 14 saatlik bir mesafe var ve işlerinin yoğunluğundan dolayı yüz yüze görüşemedik. herşey güzel gidiyo. bu hafta sonu görüşcez inşallah. ya 21 haziranda bu kişinin doğum günü idi. hediye falan göndermedim. sadece çok güzel bi mesaj attım. şimdi bu hafta sonu görüşcez ilk kez yüz yüze.doğum günü hediyesi almalımıyım sizce ne dersiniz ne yapmalıyım??

yahu canım ne hediyesi bi gör bi bak yani telefonla görüşmeyle doğum gününde özel mesaj atmışssın sen daha ne yapacaksın..

hediye işine hiç girme, zaten mantıklı da değil

yahu canım ne hediyesi bi gör bi bak yani telefonla görüşmeyle doğum gününde özel mesaj atmışssın sen daha ne yapacaksın..

hediye işine hiç girme, zaten mantıklı da değil

ya bizim görüşme biraz farklı, birbirimizi fotolarda gördük ve beğendik 1 ayda baya mesafe katettik düşünün face şifresini bile verdi bana.

daha yüzyüze hiç görüşmemişsiniz.. ilk görüşmenizde de, geçmiş gün için böyle telafiye gerek yok..
tebrik edip, kutlamışsınız zaten.. bu bile çok incelikli bir davranış:34:

Bence de hediye almanıza gerek yok. Bakalım yüz yüze görüşünce ne hissedeceksiniz. Beklide 1 aydır konuştuğum, etkilendiğim yada bir çok eşi aştık bu kişimiydi diyeceksiniz. Hediye vb. şeyler için önce ilişkinizin adını koymalısınız.

Şuanlık telefondan mesaj yeter de artar bile benim fikrim almamalısın. Buluşcağın gün doğumgünü olsaydı belki alabilirdin tabi. Ama bu durumda hiç gerek yok bence.

Son düzenleme:
Back
X