Ne yapmalıyım ??? Bilenler yardım etsin lütfen

babybluedreams

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
8
0
25
Merhaba bayanlar benim adım Büşra ve 16 yaşıma bi kaç gün önce girdim. Yazın bir epilasyon aleti aldım ve Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Kışın kollarımı ve bacaklarımı açmama pek gerek görmediğim için tüylerimi çok sık almıyordum ama bahar yaklaşıyor. Ben de yaza kadar tüylerim azalsın ve incelsin diye düzenli olarak epilatör kullanmaya başlamayı düşünüyordum. Dün tüm vücudumdaki tüylerimi aldım. Bugün kadınlar kulübünde epilatör kullanan bayanların batık sorunlarıyla mücadele etmeye çalıştıklarını okudum. Sanırım her banyoda kese, peeling, ponza taşı ve tüyleri aldıktan sonra nemlendirmek batıkları engellemeye biraz yardımcı oluyormuş. Bende henüz batık yok ama olmasından çok korkuyorum. Güzellik ve saç bakımda okuyan bi arkadaşım bacak ve kollar için kartuşlu sir, koltuk altı ve bikini bölgesi için de minik teneke ağda kullanmamı söyledi. Anladığıma göre kartuşlu ağdanın bir diğer adı roll-on ağda. Kartuşlu ve teneke ağdanın nasıl kullanıldığını, hangi markaların iyi olduğunu, nerede ve kaç liraya satıldığını, ağda yapmadan önce ve yaptıktan sonra neler yapmalıyım yazar mısınız ? Henüz 16 yaşımdayken batıklara ve ilerde oluşabilecek lekelere, sorunlara vs. karşı tedbir almayı istiyorum. Cevapları için şimdiden herkese çok çok teşekkürler...

Eklentiler

• upload_2015-3-4_19-52-45.png
    upload_2015-3-4_19-52-45.png
    71,9 KB · Görüntüleme: 94
X